A+ A-

Öcsém szülinapi meglepetése

Fordítás
Eredeti történet
A mai napig nem hiszem el, hogy mire beszélt rá a pasim. Soha nem hittem, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek velem. Azt hiszem szeretnék valaki mást hibáztatni, noha én voltam az, aki engedtem, hogy a dolog megtörténjen. Az a dolog, amiről noha tudom, hogy nem egészséges, mégsem tudom azt mondani, hogy megbántam. Azt hiszem túl messze kerültem a lényegtől, szóval kezdem az elején.
Közeledett öcsém 18. szülinapja és nagyban törtem a fejem, hogy egy szép ajándékkal lepjem meg. De az albérlet és a kocsi mellet elég kevés pénzem maradt, hogy bármi egyedire is gondolhassak. Megkérdeztem a barátomat, vajon van - e valami ötlete. Néhány percig gondolkodott, majd egy ravasz mosoly jelent meg az arcán. "Megvan a tökéletes ajándék!" - kiáltott. "Ez egy olyan dolog, amiről mindig is álmodozott, de soha nem számított rá, hogy meg is kapja."
Elmondta az ötletét és meg kell, hogy valljam ledöbbentem. "Azt akarod, hogy tartsak sztriptízt az öcsémnek? Hogy adhatsz ilyen ötleteket?"
Csak nevetett és folytatta: "Kicsim! Mióta vagy ilyen prűd? Nem mondtam, hogy feküdj le vele, csak izgasd egy kicsikét. Hányszor mondtad, hogy mindig is arra vágyot, hogy valahol pucéron láthasson. Nem is kell teljesen levetkőznöd, ha nem akarsz. Fogadok, hogy az efféle ajándékot soha nem felejtené el, főleg, ha teljesen levetkőznél."
Kellet néhány perc, hogy lenyugodjak és végiggondoljam. Végül is nem kerül semmibe és még élvezné is. Nem vagyok szégyellős, de nem gondoltam, hogy képes lennék levetkőzni az öcsém előtt. Amikor már megszoktam a gondolatot arra gondoltam, ez nem lenne vérfertőzés, hiszen nem lenne köztünk semmi. Lényegében nem lenne több, mint mikor masztizáson kaptam, amikor kiléptem a zuhany alól. Ránéztem Márkra és azt mondtam: "Életreszóló ajándék, nemde. Nem is rossz gondolat."
Felhívtam Tomit és szóltam neki, hogy nézzen be szombat este nyolckor az ajándékáért. Egész héten Márk előtt gyakoroltam. Ő tanácsokkal látott el, hogyan mozogjak, hogyan váljon a mozgásom rutinossá. Minden este szeretkezéssel végződött. Olyannal, amelyet azelőtt sosem éltünk még át együtt. Ennek figyelmeztetőleg kellett volna hatnia, de olyan jól éreztem magam, hogy soha meg sem fordult a fejemben, hogy táncom milyen hatást vált ki.
Végül eljött szombat este. Beraktunk egy széket a szoba közepére és berendeztük Márknak egy kényelmes helyet a WC - ben. "Nem vagyok benne biztos, hogy jó gondolat itt lenned." - mondtam neki.
"Az én ötletem volt, ráadásul imádom nézni, ahogy mozogsz." - felelte. "Én is itt akarok lenni és szétkefélni az agyad, ha Tomi elment."
Hallottunk egy kopogást az ajtón, Márk elbújt, én pedig beengedtem az öcsikét. "Boldog szülinapot öcsi!" - mondtam, ahogy kinyitottam az ajtót. Levette a cipőjét és a konyhába vezettem.
Meglátta az üres sörösüvegeket a polcon és azt kérdezte :"Részeg vagy?"
Csak spices feleltem. Ideges voltam és emiatt szinte folyamatosan beszéltem.
"Nos, felkészültél a szülinapi meglepetésre?" - kérdeztem.
Biztos vagyok benne, hogy fogalma sem volt, mi fog történni. Visszafogottan voltam öltözve. Volt rajtam egy begombolt blúz és egy szoknya.
"Persze!" - felelte. De igazán nem kell adnod semmit. Tudom, hogy szegényes idők járnak felétek. Megfogtam a kezét és bevezettem a szobába, egyenesen a szülinapi székbe. Háttal fordultam neki és végigmentem a szobán. Nem voltam biztos benne, hogy meg kellene tennem. A kezeim reszkettek. Hogy a félelemtől vagy az izgalomtól, a mai napig sem tudom. Vettem egy mély levegőt és a zene hallatán megfordultam.
Elfeledkezve az idegességemről elkezdtem táncolni és közben forogni körbe - körbe. Vetettem egy pillantást az arcára és zavarodottságot fedeztem fel rajta. Egy pillanatra a padlóra pillantva észrevettem, hogy teljesen elvörösödtem. Nem hagyhattam abba, az nagyobb blama lett volna, mint maga a helyzet.
Lassú szám volt. A földre néztem és arra gondoltam, hogy Tomi nincs ott és én csak gyakorlok. A pia, amit még az érkezése előtt ittam szintén segített ellazulni.
Vettem egy mély levegőt és a zene ritmusára elkezdtem kigombolni a blúzom felső két gombját. Ránéztem Tomira, hogy lássam az arckifejezését. A szeméből enyhe vágyat olvastam ki. Minden egyes mozdulatomra vágyakozva figyelt és ez volt az a jel, amire szükségem volt.
Kigomboltam a következő két gombot és láttam az arcán, ahogy kerek melleimet próbálja kutatni szemeivel. Arra várt, hogy a maradék gombokat is kioldjam. Már csak kettő volt hátra, egy a blúzomon, egy pedig a szoknyámon. Még most abbahagyhatom, gondoltam, de látva öcsém felajzott tekintetét rájöttem, hogy erre már nincs lehetőség.
Kigomboltam az utolsó gombot is a blúzon, de nem engedtem, hogy leessen, a karomat keresztbe tartva magam előtt tartottam a felsőt, miközben öcsém szeme úgy csillogott, mint még soha azelőtt. Aztán egy begyakorolt mozdulattal hagytam hogy a felsőrész a földre essen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (695 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#46 t.555 2018. 03. 4. vasárnap 06:48
Az öccsével baszott, míg a barátja végig nézte! Nem rossz!
#45 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 09:37
Eléggé gusztustalanra sikeredett a vége felé. A fogalmazáson is volna mit javítani.
#44 A57L 2016. 10. 2. vasárnap 07:44
Közepesnek tartom.
#43 papi 2013. 08. 26. hétfő 13:05
Nem rossz
#42 Bikmakkocska 2013. 05. 23. csütörtök 13:17
Az átlagosnál valamivel jobb.
#41 Zoli bácsi 2009. 10. 7. szerda 12:46
Jó kis történet volt csak a vége…
Márk akciója elrontotta a sztori hangulatát.
#40 sihupapa 2008. 10. 2. csütörtök 21:35
szép
#39 cmj 2008. 06. 22. vasárnap 18:18
Anikó találkoznék vELED!!!! Emailem: cmj@freemail.hu, vagy bárki írhat, aki megdugna engem vagy megdughatom én!!!!
#38 Aniko 2007. 07. 14. szombat 17:42
A bátyámmal én is keféltem már, igaz, hogy előszőr ő erőszakolt meg, de aztán olyan jó volt, hogy én máskor is megbaszattam magam vele. Egyszer kilesett minket az öcsém, és megzsarolt, hogy elmondja anyunak, ezért vele is kellett kefélnem. Ez nem volt olyan jó.
Aztán öcsém elment kollégiumba, de a bátyámmal azóta is kefélünk, mikor más nincs otthon.
#37 Detox 2007. 07. 4. szerda 14:08
Ment a 10pont, márcsak azért is mert ritkán dagad a farkam egynyolchétre, de most megvolt!;)
#36 Bencsi 2005. 08. 2. kedd 08:24
Jo
#35 Nyolán 2005. 04. 8. péntek 22:02
Kedves művész!
Az amolyan ironizáló betűfordulat volt a részemről, amely a rossz helyesírás kifejezésére hivatott (mely ebben a novellában nem volt tapasztalható, de sajnos általában előfordul)!

Teljesen nyílvánvaló, hogy a hejesirast LY-nal írjuk. De ha gondot okoz eme csúnya pontatlanságom, akkor beszéld meg az OPpal, hogy tiltsanak ki az oldalról, és garantáltan soha többbé nem olvashatod tőlem azt, hogy hejesirás. Ok?
#34 Mûvész 2005. 04. 8. péntek 17:09
Kedves Nyolán!
Miből gondolod, hogy észrevennéd a helyesírási hibákat, ha te a helyesírást "j"-vel írod?
#33 Nyolán 2005. 04. 8. péntek 12:49
Nem tudom, milyen volt a vége, mert előbb elmentem:) De amit olvastam belőle, az megér 8 pontot.

Nekem nincs testvérem, de ha lenne, tuti nem akarnék vele kuffantani. Pláne az anyámmal. Csilla, Te ezzel hogy vagy?

Nem is nagyon láttam hejesirasi hibákat. Persze biztos voltak benne... A lényeg, hogy végre egy történet, amiben nem vettem észre hibát. Ez az első! Grat
#32 Gyula 2003. 10. 31. péntek 00:47
A szaftos részletek beindítottak.10p
#31 Danny 2003. 10. 10. péntek 11:06
Kár,hogy nincs nővérem...
#30 Radek 2003. 05. 2. péntek 01:43
Támogatom Csaba javaslatát!!!
#29 Csaba 2003. 04. 29. kedd 19:09
Drága Csilla, nincs véletlenül egy kazettád róla? Szívesen megnézném. Vagy legalább írd meg egy storyban...
#28 csilla 2003. 04. 29. kedd 13:22
én a saját anyámmal és a saját testvéreimmel is szeretkeztem.De a legjobb az volt amikor masztiztam és közben ök egymással voltak elfoglalva
#27 Pretty human 2003. 04. 21. hétfő 00:27
Kib...-ottul kemény vót.most már tudom a nővérem szülinapi ajándékát...