A+ A-

Zoliból Zsuzsi lettem

Sziasztok, Zoli vagyok. 19 éves, szálkás, középmagas srác.
A történetem tavaly farsangkor kezdődik, amikor is kitaláltuk, hogy jelmezes bulit tartunk Robi haveromnál. Kitaláltam, hogy megviccelem a többieket, és mivel elég lányos arcom van, ezért csajnak fogok beöltözni. Sokat törtem is a fejemet, hogy minek is kéne beöltöznöm, míg végül a neten való keresgélés gyümölcsöt hozott: rendeltem magamnak egy szexi bejárónő cuccot. Gondoltam jól jöhet máskor is, hiszen eléggé szeretek csajnak öltözve masztizni és bár még sosem voltam sráccal úgy gondoltam, hogy a jövőben még jól jöhet...
Szóval oldalra fésültem fekete hajamat, és anyu sminkkészletével igazán lányos, sőt, ribancos pofit varázsoltam magamnak. Felvettem a fekete ruhát, rá a kötényt és a fejkötőt, felhúztam egy fekete combfixet és egy kis cipőt húztam a lábamra. Elég jól sikerült a ruci, és ahogy tükörbe néztem egyből felállt 20 centis farkam...Fontolgattam, hogy könnyítek magamon, de végül az jutott eszembe, hogy sokkal jobban fog esni a buli után, hiszen addig izgatni fog a jelmezem és a kicsi tangám, amit azért húztam fel, hogy lenyomja a farkamat.
Szóval nekivágtam az estének, és taxival Robiékhoz mentem. Kicsit késve érkeztem, hallottam, ahogy a házból a buli zaja kiszűrődik. Csengettem és a házigazda nyitott ajtót, kamionsofőrnek öltözve. Tátva maradt a szája és csak ennyit bírt kinyögni:
- Azta kurva...
Erre én felnevettem (zavartan vettem észre, hogy még a nevetésem is csajos)
- Zoli vagyok... nem engedsz be?
- Meg sem ismertelek ebben a cuccban! Kurva jól nézel ki! -mondta, és bevezetett a lakásba.
A többiekre is hasonló hatást tettem, és elkezdtek Zoli helyett inkább Zitának hívni. Telt-múlt az idő, folyt a buli, és észrevettem, hogy néhányan már-már felém kacsingatnak, hiába voltak csajok is ott. Ez persze csak fokozta a kanosságomat (vagy inkább szukásságomat?). Néhányan már a fenekemre csaptak, már huncut megjegyzéseket tettek... Szóval elég fülledt hangulat kerekedett, mire éjfél körül elfogyott a pia, és a többiekben megfogalmazódott a gondolat, hogy tovább kéne indulni valamerre. Robi mondta, hogy ő gyorsan rendet rakna előtte, de mi menjünk csak előre, majd utánunk jön. Ekkor én felajánlottam neki a segítségemet, nem minden hátsószándék nélkül. :)
Szóval ketten maradtunk. Nekiálltunk takarítani, és elég gyorsan haladtunk. A vége felé elkezdtem felsöpörni. Észre sem vettem, hogy a szoknyám alól teljesen kilátszik szőrtelen kis popsim, azonban Robinak ez feltűnt. Bár feltűnt, ahogy a szőrtelen kis popsimat bámulta, én mégis próbáltam úgy tenni, mint aki észre sem veszi, és egyre jobban pucsítottam neki, kinyomtam a fenekemet, úgy hajoltam, hogy mindent lásson. Egészen belemerültem a tetszelgésbe, észre sem vettem, hogy mögém lép, és rámarkol a fenekemre. Beleborzongtam az érzésbe, nagyon jól esett, hogy végre férfi érint. Kinyomtam a popsim, hogy a tenyerébe simuljon kerek hátsóm. Pajkos kislány módjára mélyen a szemébe néztem és megkérdeztem tőle:
- Meg akarod baszni a seggemet?
- Meg - nyögte kéjesen, és megcsókolt. Először járt a számban férfi nyelve, és úgy éreztem, hogy eldurrannak a heréim. A kicsi tangám majdnem szétszakadt, olyan hatalmas erekcióm kerekedett. Visszacsókoltam, és a szájába lihegtem:
- Gyere, kefélj meg, mint egy mocskos kis ribancot, kúrd szét a picsámat!
Vadul egymásnak estünk, simogattuk egymást, markolásztuk... Kezem feldeírő útra indult, és elkezdtem a farka felé simogatni... Amikor megéreztem a kemény szerszámot a döbbenettől mozdulni sem bírtam, elállt a levegőm. Éreztem, ahogy a kőkemény szerszám dudorodik a nadrágja alatt, lüktetve pulzál a benne iramló vértől... de ami a meglepetésemet okozta, az a mérete... Ahogy már írtam, nekem sem kicsi a szerszámom, de ez hatalmas volt. Majdnem, mint az alkarom!! Éreztem, hogy ebben a pillanatban semmi mást nem akarok, csak, hogy ez a gigászi szerszám bennem legyen!
Mohón térdeltem le elé, és nadrágon keresztül megrágcsáltam a farkát. Hatalmas volt, és már ettől majdnem telefröcsköltem a bugyimat. Ő elkezdte kigombolni a nadrágot, miközben és a hasát simogattam. Egyszer csak előkerült a hatalmas, kemény, eres szerszám. Olyan kemény volt már, hogy majdnem pofán csapott. Először éreztem egy másik férfi illatát, beszívtam a faszbódító illatát. Ő látta, hogy tétovázom, és hátrahúzta a fitymáját. Előbukkant az előnedvektől csillogó, gyönyörű makk. Nem tudtam, hogy ekkora szerszámmal hogyan fogok megbirkózni, de AKARTAM!! Megnyaltam a makkot, és szám eltelt az ízével. A saját nedveimet már persze kóstoltam, nem is egyszer vertem a gecimet a saját számba, de ez más volt, másé volt. Jobban ízlett! Vadul elkezdett a nyelvem táncolni a csodás szerszám hegyén, közben kezem a pociról lejjebb csúszott: egyik kezemmel a szerszám tövét próbáltam átfogni, másik kezemmel pedig az almányi heréket kezdtem el masszírozni. Közben Robi a hajamba túrt, és elkezdte nyomni a fejemet a faszára.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 deajk2008 2017. 07. 13. csütörtök 10:26
nagyon felizgató... 9p lett folytasd
#10 Rinaldo 2016. 06. 7. kedd 07:17
megérdemelte.
#9 cscsu50 2016. 02. 17. szerda 19:37
egynek elmegy
#8 rockycellar 2016. 02. 17. szerda 08:23
Nem a nekem való
#7 papi 2016. 02. 16. kedd 17:01
Nem az én műfajom.
#6 constantin 2016. 02. 16. kedd 16:48
isteni
#5 veteran 2016. 02. 16. kedd 13:50
Nem az én világom, de olvasni nem volt rossz.
#4 zsuzsika 2016. 02. 16. kedd 09:29
Nem az én műfajom.
#3 genius33 2016. 02. 16. kedd 07:19
Kicsit durva szerintem is de élvezetes smile
#2 A57L 2016. 02. 16. kedd 03:22
Durva,de nem rossz.
#1 Törté-Net 2016. 02. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?