A+ A-

Futanari fantázia - nyuszi ül a fűben

Felhívnám a figyelmeteket hogy ez ismét egy bizarr történet, csak az olvassa el aki nyitott gondolkodású!
Gyönyörű tavaszi nap van, a fák csupa bimbóban, a nap süt, a réten finom puha zöld fű terül el tele szebbnél szebb virágokkal. Az egész olyan gyönyörű mint egy mese. A jó időt megérezvén sok 10 sőt sok 100 futacsajszi lepte el a mezőt. Mindenki aki ma idelátogatott apró nyuszifarkincát növesztett hátra, cuki nyusziorrot és füleket is. Némelyikünkön még hófehér pici pihe szőr is nőtt.
Mindenki nagyon jól érzi magát és ahol futa csajszik vannak, jó kedv és kacagás ott bizony előbb utóbb erotikus lesz a hangulat.
A fűben heverek egyedül. Egyik lábam felhúzva, másik kinyújtva. Sütkérezem, és közben masztizom. Kényelmesen húzogatom a bőrt viszonylag nagy farkamon. Ahogy körbenézek, páran a puha fűben dugnak, mások masztiznak ahogy én.
Megpillanalak nem messze tőlem ahogy sétálgatsz, keresed a megfelelőt akivel eme szép napon együtt lehetsz, szinte le lehet olvasni rólad mennyire vágysz a szexre. A farkad vége a térdeidet verdesi, elég izgató látványt nyújtasz. Igyekszem felkelteni az érdeklődésed.
Egyszer csak érzem hogy itt a vége. Felülök, és bekapom a farkam, élvezettel spriccelek a saját számba, amit jóízűen le is nyelek.
Megpillantasz amint épp a saját számat élvezem teli. Látom a huncut mosolyt arcodon, tetszik a látvány, odasétálsz és lehuppansz mellém, a farkad már majdnem teljesen kemény.
- Látom te is szereted magad szopni. - szólitasz meg csilingelős hangon.
Az utolsó cseppem is kiszívom majd rádnézek kedvesen.
- Ki nem? - nevetek fel. - Lola vagyok! - csókollak meg és egy kevés nedvem a szádba csurgatom.
Picit még izlelgeted majd lenyeled a finom gecim. Mosolyra húzódnak dús, finom ajkaid.
- Nagyon finom az ized én mondom. -nevetsz rám. - Amúgy én Nelli vagyok és nagyon örvendek! - ölelsz át és dőlsz hanyatt a fűben, engem magadra rántva.
- Héééhh! - nevetek fel. Rád ülök, a farkad a hasadnak feszül én pedig előre-hátra csúszkálok rajta. Az ujjammal a makkod simizem. - Miért pont engem szúrtál ki? - érdeklődöm kiváncsian.
- Mert felizgattál a látványoddal ahogy szopod a farkad és ahogy élvezel a szádba. Egyszóval megtetszettél nekem. - piciket sóhajt ahogy a farkával játszom. Közben ő sem tétlen, az egyik kezével a cicijeim simizi amig a másikkal a farkamat izgatja.
Kezd keményedni a kezedben ahogy bimbóim is. Ahogy csúszkálok, a puncim nedvétől teljesen síkos lesz a farkad.
- És ez hogy tetszene? - kacsintok rád. Azzal leszállok rólad és szexin a lábad közé térdelek. A nedves farkad elkezdem kellemesen verni, majd pedig az aprócska számba veszem a makkod. Körbenyalom a nyelvemmel, majd pedig elkezdelek szopni. Először a makkot, majd kétszer annyit, a felét, és végül tövig, szorgosan nyellek.
- Hogy hogy tetszene? - ekkor a lábaiddal átkulcsolod a nyakam és a farkad egész a pocakomig nyomod, hogy a pisze nózimmal a farkad tövét érintsem. Picit fuldoklom de aztán már nem mert megszokom hamar. Nem új érzés, csak váratlanul ért. - Na szerinted hogy tetszik? - és közben kéjesen kacag.
Válaszképpen ujjazni kezdelek. Mutató ujjam a puncidba, középső pedig a fenekedbe nyomul.
- Hmmm... de jól csinálod. De ha igy folytatod bele fogok élvezni egyenesen a pocidba. -nyöszörögsz és a cicijeiddel játszol, meg a buksim simized.
- Inkább más hova - mondom miután kihúzom hosszú farkad magamból és jó mély levegőt vettem. Közben húzogatom még, a nyálam végigkenem rajta. Majd pedig megfordulok. Letérdelek, popsim az ég felé tolom, a mellem és arcom a földön. A kezeim hátra rakom a popsimra. A puncim csak úgy tocsog. A farkam vége csillog az előnedvemtől. Kicsit megrázom a farkincámat. - Remélem tudod mi a dolgod! - kacsintok hátra.
- Még szép hogy tudom! - kacsint vissza rám, majd mögém térdel és lassan de határozottan behatol a puncimba. Meg sem áll amig teljesen birtokba nem vesz. Amikor beér elkezd lassan mozogni de ütemesen. Közben lenyúl alám és a farkam veri. Kemény melleivel pedig a hátam izgatja ahogy hozzám simul. - Ugye ez a dolgom? - nyögdécseli a fülembe vágytól fűtve.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 11. 17. kedd 18:45
Se füle se farka
#7 sportyman (alttpg) 2015. 11. 17. kedd 15:24
Jópofa.
#6 zsuzsika 2015. 11. 17. kedd 08:40
Nem tudtam követni.
#5 listike 2015. 11. 17. kedd 07:14
Kissé zavaros.
#4 cscsu50 2015. 11. 17. kedd 06:23
kissé káoszos
#3 A57L 2015. 11. 17. kedd 05:31
Kedves,aranyos kis írás.Kár a rövidségéért.9P
#2 veteran 2015. 11. 17. kedd 04:16
Jó. 9 pont.
#1 Törté-Net 2015. 11. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?