A+ A-

A gyertya hatalma

Első próbálkozás, így tessék hozzáállni!  Talán kicsit csöpögős és hosszú lett, de ilyen vagyok. Menthetetlenül romantikus.
Először négy éve, egy fiatal tehetségeknek rendezett zongorahangversenyen pillantottuk meg egymást. Ő 18 volt, én pedig nála alig 2 hónappal fiatalabb.
Jake mint fellépő, én pedig mint fiatal kisegítő-szervező voltam jelen. A játéka teljesen elvarázsolt, nem beszélve a külsejéről.
Hihetetlen jól állt neki a frakk. A fekete nadrág és zakó illetve a fehér ing kontrasztja kiemelte fényes, rézbarna bőrét. Kócosan álló fényes fekete haja ezernyi gyémántként verte vissza a rávetülő fénysugarakat.
Mesterien játszott. Hosszú ujjai könnyedén siklottak a billentyűkön, mesés melódiát elővarázsolva a hangszerből. A játéka alatt teljes volt a csend. Mintha a nézőteret megbabonázták volna. Aztán zavart taps és végül ováció következett. Nem számoltam, de legalább négyszer visszatapsolták.
A koncert utáni banketten végre megismerkedhettem vele. A szimpátia kölcsönös volt, éjszakába nyúlóan beszélgettünk, és innentől kezdve szinte szimbiózisban éltünk.
Jacob az elejétől kezdve úriember módjára viselkedett. Egyáltalán nem áll szándékában elsietni a dolgokat, nem volt mohó, vagy türelmetlen. Az első puhatolózó csókunk is csak a sokadik randevúnk alkalmával csattant el, miután hazakísért.
A kapcsolatunk ötödik-hatodik hónapjában, a nála töltött délutáni találkozásaink alkalmával azonban egyre messzebb és messzebb merészkedtünk puszta csókolózásnál.
Imádtam a gyertyákat, így muszáj volt az esti találkozásaink alkalmával kettőt-hármat mindig meggyújtanom. Már csak a hangulat miatt is. Igaz, sokszor cikizett a gyertyamánia miatt, de én erre csak azt válaszoltam, hogy egyszer még megköszöni nekem.
Így a félhomályban Ő félülésben pihent a matracán, én pedig az ölébe hajtottam a fejemet. Közben egy közös szerzeményünket hallgattuk és beszélgettünk. Természetesen a zenéről, arról, hogy mi történ a rezervátumban, suliban, ki kivel randizik, ki lett terhes kitől. Mondhatni csak a szokásos, mindennapi dolgokról. Csókolóztunk, simogattuk, megérintettük egymást.
Ez a kontaktus már szinte fájt, ha elmaradt, annyira igényeltük a másik ilyesfajta közelségét.
- Alice! - szólított meg kissé bátortalanul.
Felültem és belenéztem abban a gyönyörű sötét szempárba, amelynek tulajdonosa végérvényesen elrabolta a szívemet.
- Nagyon-nagyon szeretlek - mondta mély, reszelős hangján, és tekintetét mélyen az enyémbe fúrta.
Közelebb hajoltam és megcsókoltam. Majd újra és újra Ujjaim beletúrtak sűrű fekete hajába. A csók egyre mélyült és egyre szenvedélyesebb lett. Légzésünk kapkodóvá vált.
Hátradőltem és végigterültem az ágyon, Jake pedig fölém helyezkedett, Karjaival úgy tartotta magát, mintha fekvőt nyomna, hogy a testsúlya ne nehezedjen rám.
Rézszínű bőre alatt az inak tisztán kirajzolódtak, izmai pedig megfeszültek. A látványra testemen remegés futott végig.
- Én is nagyon-nagyon szeretlek, Jacob Clearwater! - válaszoltam elérzékenyülve. Előre hajoltam, és ajkaimat ismételten az övéhez érintve lágyan megcsókoltam.
Elszakadtam Jacobtól, aki erre csalódottan felnyögött. Fölé gördültem és levettem róla a fekete trikóját. Megpróbált kibújtatni a pólómból, de megfogtam a csuklóját és a karjait a feje fölé hajlítottam.
- Én majd később jövök, most csak veled akarok foglalkozni.-mondtam kásás hangon és előrehajolva megcsókoltam.
- Ha tudom, hogy a vallomásom ezt váltja ki belőled, akkor többször tárulkoztam volna így ki - mosolyodott el.
- Javíthatatlan vagy - ráztam hitetlenkedve a fejemet.
Lassabb tempóra váltottam. Csókokkal borítottam állkapocscsontját, majd lefele haladva nyelvemmel végigcirógattam egészen a köldökéig. Ezután a mellbimbóit kezdtem kényeztetni. A torokhangú nyögését hallva nyugtáztam magamban, hogy jó nyomon vagyok.
Elengedtem a csuklóját, és a kezeimet a mellkasára helyeztem, hogy megtámasszam magam. Az érintésem alatt az izmai meg-megrándultak. Jobb kezem elindul lefelé. Végigsimítottam hasizmain, majd tovább haladtam a csípője felé. A nadrágja szélénél megálltam és csak az ujjbegyeimmel kezdtem el simogatni az érzékeny területet. Majd egész kézfejemet a nadrágjába csúsztatva kényeztettem éledező férfiasságát. Jakeből elégedett sóhaj szakadt ki.
Felnéztem rá és elmosolyodtam. Édes volt, ahogy erőteljesen koncentrálva próbált egyenletesen lélegezni.
Amint végre tudatosult benne, hogy kiszabadult a béklyóból kezeit csípőmre téve ütemes masszírozásba kezdett és felhúzta magát ülő pozícióba.
- Akarod, hogy menjünk tovább, vagy inkább itt álljunk meg? Csak mert most még félbehagyhatjuk. De ha folytatjuk, nem biztos, hogy maradandó lelki károsodás nélkül képes leszek abbahagyni - mondta komolyan.
- Tudod, hogy nagyon szeretlek, és maximálisan megbízom Benned. És szeretném itt és most. Veled - válaszoltam az utolsó szótagot kissé megnyomva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.43 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2015. 11. 12. csütörtök 04:30
gyengécske
#8 papi 2015. 11. 11. szerda 17:42
Nem rossz
#7 t2006 2015. 11. 11. szerda 11:06
Alice? Jacob? Clearwater? Twilight?! Nagyon idétlen névválasztások!
#6 veteran 2015. 11. 11. szerda 10:03
Nem igazán erre az oldalra való.
#5 zsuzsika 2015. 11. 11. szerda 09:42
Nem tudom értékelni.
#4 listike 2015. 11. 11. szerda 07:23
Tiszta lányregény.
#3 feherfabia 2015. 11. 11. szerda 06:30
Kezdetnek jó!
#2 A57L 2015. 11. 11. szerda 05:24
Szép a leírás,de kevés benne az erotika.
#1 Törté-Net 2015. 11. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?