A+ A-

Nyári huncutságok

Rázós dolog ez a nemi élet - szólt a giliszta, és kicsusszant a konnektroból. Felnőtt korom hajnalán ez a régi poén felettébb helytállónak látszott számomra. Az első élmények meghatározhatatlan hatása folytán a sors kegyéből megesett megrontásom után valami fékeveszett módon falni kezdtem a nőket. Talán ez, így visszatekintve, akár pótcselekvésnek is tűnhet, hiszen Katim pótlása akkoriban reménytelennek látszott. Egyetemre jártam, esténként buli buli után, dőltek a csajok, mint érett kalász. Mégis üresnek tűnt az egész. Azt hiszem, kedves olvasó, te is éreztél már álmodban kínzó szomorúságot, amit hiába próbáltál csillapítani, az ital, mint száraz homok pergett le a torkodon, cseppet sem enyhítve a szomjúságodat. Körülbelül ezt éreztem minden egyes futó kapcsolatomban, s ez lassanként... tett.
Ráébredtem, hogy nőnemű hallgatótársaimmal óvattal kell bánni, mert közülük még a legfehérebb májú is férjhez menni jött az egyetemre. Az általánosítás persze sokakat sérthet, de akkoriban egyetlen ellenpélda sem "erősítette" ezt a szabályt. Lányaink sikertelenségnek élték meg, ha legalább egy jegygyűrű erejéig is kevésnek bizonyult a gyárilag beépített csáberő (az extrákkal meg többnyire igen csehül álltak). A számunkra kedvező ivararány miatt végül azért mindenki célhoz ért, hiszen egy lányra öt - hat fiú is jutott. A haverokkal rájöttünk, hogy félgőzzel is öt perc alatt be lehet biztosítani az aznapi élménykömpölyt, mert a lánykák olyanok voltak, mint az influenza: könnyű megkapni, és ha eleget vagy ágyban vele, hamar megszabadulhatsz tőle. Nem jelentettek sokkal többet egy üveg sörnél (bocs utólag), ami ráadásul még nem is a "jól ismert német márka". Kezdett hormonális életem a,,dögunalom" című szappanoperák forgatókönyve szerint alakulni. Ekkor érkezett az épp soron következő nyári szünet.
Szüleim folytonos tipródása irányt váltott, immár a nem kívánatos korai házasságkötés lett a fő motívum. A szüzességféltésről már lemondtak, de az említett gondolat halálközeli tudattartalommal lebegett mind egyre a levegőben. Rendesen az idegeimre mentek. Az a nyár kezdetben nyugisnak ígérkezett, mert addig futó barátnőmmel már a Dodó kuszálta a homokot az olasz partokon. Nem irigyeltem tőle, az a lány is olyan volt, mint a kártyán nyert pénz, könnyen jött, könnyen ment. Júliusba fordult a naptár, mikor anyám keresztlánya, egy igen távoli kis rokon jelentkezett, hogy nálunk töltené a nyár egy részét. Régen láttam már, amikor még alsó tagozatos volt. Éleénken emlékeztem nyughatatlan lényére, csacsogó csivitelésére. Jelenség volt, aki mindig a középpontban villogtatta magát, akit vagy nagyon imád, vagy nagyon utál az ember, de semmiképp sem semleges vele szemben. Akkor úgy harmadikos gimnazista lehetett, ennek ellenére igazából nem tudott lázba hozni várható érkezésének gondolata. Kicsit még dühös is voltam, mert tudtam, hogy a kötelező szórakoztatás nyűge nagy valószínűséggel az én nyakamat dörzsöli majd.
Eljött az érkezés napja, és ez a csöpp lány a maga természetességével bevonult az életembe, hogy ott lehetőleg az összes rendelkezésre álló teret kitöltse. Be kell vallanom, már az első találkozáskor felverte a lelkem bugyraiban kolompoló csendet. Kiszállt édesapja kocsijából, és én lefagytam, mint egy vírusos computer. A feljárón közeledett, s az első, amit láttam belőle, az a formásan ívelt két remek lába volt. Feszes, combközépig érő szoknyája alól kiszállás közben elővillant kötőfék méretű fekete tangája, s ahogy leállt, nyomban egy macskaszerű nyújtózkodással látni engedte hetyke mellecskéit, akik testhez simuló trikóblúza alatt pihegtek mindenféle korlátozó kötöttség nélkül. A szél felkapta szőke hajkoronáját, s ahogy közeledett, szinte csak az udvarhölgyek hiányoztak mellőle. A tízpontos szépségskálán lazán verte a kilenchármat, ami igen jó eredmény, ha azt vesszük, hogy a tenyésztők szerint a bábolnai lószobor idealizált alakja is csak kilencnyolcas. Formás domborulatai mindent eszembe juttattak, csak épp a rokoni szálakat nem. Véget nem érő üdvözlőpuszik sorfalán át egyenesen hozzám lépett. Tuti, hogy érezte rajtam a hatást, mert kacéran rám mosolygott és megpuszilt. A csókocska árnylatnyival tovább tartott, és hajszállal közelebb cuppant szám sarkától, mina ahogy vártam, s ettől kissé remegni kezdett a térdem. Na nézd már! - gondoltam. - Te vagy itt a menő egyetemista nagyfiú, aztán ez a csitri meg semmi perc alatt kihúzza az inat a lábadból egyetlen érintésével. Megköszörültem az összes torkomat, és reszelős hangon mondtam valami banálisat. Magabiztos mosollyal válaszolt, ő már tudta, merről fúj a szél. Hú, de meleg nyarunk lesz - gondoltam, és segítettem becipelni a csomagokat.
Miután beköltözött minden kompromittáló relikviától megfosztott szobámba, nyomban program után néztünk. Ettől kezdve csak aludni meg enni jártunk haza, szinte minden percünket együtt töltöttük. Gina (Georginának hívják a lelkem) meglehetősen felpiszkálta a haverok fantáziáját is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (147 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#30 papi 2013. 09. 28. szombat 08:02
Nagyon jó.
#29 Lane 2003. 01. 1. szerda 23:09
Nekem teccik, mert romantikus, meg hihető is eltekintve a szinház utáni részt.
#28 leslie 2002. 07. 21. vasárnap 10:43
színvonalas! ok. srác vagy
#27 skodri 2002. 07. 3. szerda 00:43
Ezt az unokahugot én is megtettem volna ,még a szinházban is:-)!!
#26 Vincent 2002. 06. 26. szerda 23:43
Hát nem volt egy rossz történet, de én annyira nem vagyok töle elragadtatva...
7 pont
#25 St 2002. 04. 11. csütörtök 00:20
Ez igen!:)
#24 Leone 2002. 04. 10. szerda 23:21
Pepec kis történet!
#23 Kiwike 2002. 03. 13. szerda 17:10
Lujza: A neten javaslom a www.szexologia.hu/kegel-gyakorlatok.htm oldalt. Könyvben pedig: dr. Trényiné dr. Rákóczi Zsuzsanna művét a szexuál-gimnasztikáról. A pontos címet sajnos nem tudom. :-( Majd tudasd, hogy segített-e! :-)
#22 Kiwike 2002. 03. 11. hétfő 22:43
Lujza: Utánalesek, és kiírom. :-)
levim: Egy idősebb, álmos anyuka talán nem... A fene sem tudja. :-)
#21 Lujza 2002. 03. 10. vasárnap 23:42
Kiwike: nem teszed itt közzé azt a címet?, nagyon érdekel.
#20 levim 2002. 03. 10. vasárnap 08:20
Kiwike: egy autóban hátul már hárman is szorosan vannak. Szerinted egy ilyen kellemes akciót nem vennének észre?! Persze azért kipróbálnám!!! ;-))
#19 Hooligány 2002. 03. 9. szombat 19:27
Bazzeg! Ez idáig a legjobb sztori! Csak ne emlékeztetne ennyire az unokahugomra ;)!
#18 Kiwike 2002. 03. 9. szombat 11:00
levim: Egy éjszakai utazás során az autóban nincs fény; a színház és a vacsora után az ember fáradt, el-elbóbiskol... Hacsak nincs valami nyomós oka arra, hogy koncentráljon :-), hajlamos kikapcsolni a külvilágot. Legalábbis ha magamból inulok ki...
#17 levim 2002. 03. 9. szombat 09:56
Jó, de technikai problémák vannak! Autós jelent: a másik két, a hátsó ülésen utazó "előtt" a szoknya alá nyulva elővenni a lompost, majd az akció után visszatenni a gatyóba... ???
#16 hunt3r 2002. 03. 9. szombat 04:16
na ez aztan 9.3 :D
nagyon teccett.
ez nagyon utos tortenet.
fantazia vagy real tokmind1
le a kalappal :)
#15 Ildica 2002. 03. 8. péntek 22:50
rc,Törté-Netnek megvan a cimem.:-))
#14 indian 2002. 03. 8. péntek 21:51
Király! AZ ember az olvasás közben teljesen izgalomba jön. Ilyen történetek kellenek még!
Ötös!
#13 Kiwike 2002. 03. 8. péntek 21:07
Lujza: Belső izmok kérdése az egész. Fejleszthető a dolog. Tanulható könyvből vagy tanfolyamon. Mindkettőhöz tudok címet, ha gondolod írj, vagy keress a neten!
#12 Martin 2002. 03. 8. péntek 20:45
Nagyon király volt! Neked írói vénád van. De tényleg!
#11 Lujza 2002. 03. 8. péntek 19:16
Azt a belső technikát nem értem, amivel a csaj megdolgozta. Tudni akarom! SEGÍTSETEK!