A+ A-

Névnapi ajándék

Fülledt meleg volt az irodában, unottan néztem az aznapi teendőimet, mikor egyszer csak a naptárra tévedt a pillantásom: Noel neve napja volt. Önkéntelenül is kaján vigyorra húzódott a szám, és már tárcsáztam is a számát.
- Szia. Mit csinálsz délután? Át kellene nézni egy-két szerződést – mondtam neki
- Rendben, 5 után otthon vagyok, gyere és megnézzük – felelt kissé meglepődve
- Okés, akkor 5 után ott vagyok – válaszoltam, majd bontottam a vonalat
A délutánom azzal telt, hogy róla fantáziáltam. Magam elé képzeltem a tökéletes mosolyát, kivillanó fehér fogsorát, szexis felsőtestét, hatalmasra duzzadó farkát, izmosra edzett seggét, a sóhajtását, a nyögését szex közben. Azt hittem soha nem jön el a munkaidő vége.
Megvártam míg mindenki hazamegy, majd a mosdóban megigazítottam a sminkemet, egy nedves törlőkendő segítségével felfrissítettem magam mindenhol, és elindultam Noelhez.
Mikor befordultam az utcába már láttam, hogy otthon van az autója, beparkoltam mellé, utolsó pillantás magamra a tükörben, kocsi bezár, majd az ajtóhoz léptem.
Kopogtatásomra rögtön ajtót nyitott. Sötétkék farmer és fehér póló volt rajta. Haja a szokásos módon kissé kócosra zselézve, amitől ellenállhatatlan kisfiúvá vált a szememben.
Az előszobában lepakoltam a táskámat, telefont, levettem a magas sarkú fekete szandált, amit aznap viseltem, és szinte már otthonosan a nappaliba sétáltam.
- Hoztam neked valamit – mondtam, és elővettem a neki szánt csokoládét – Nagyon sok boldog névnapot kívánok
- Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy eszedbe jutottam – felelte kissé szégyellősen.
- Hiányoztál nagyfiú – mosolyogtam rá.
Elmosolyodott, majd magához húzott, és lágyan, kissé visszafogottan megcsókolt. Éreztem, hogy egyszerre próbál gyengéd lenni, ugyanakkor legszívesebben azonnal letépte volna rólam a ruhát.
Óvatosan öleltem át a nyakát, és simultam hozzá, kiélvezve teste melegét, erős karjának ölelését. Nem tudom megmagyarázni miért van rám minden alkalommal ilyen hatással, de mindig meglepődök a saját testem reakcióin, mint most is. Éreztem, ahogy lassan forróság önti el az arcom, majd a már ismerős bizsergés futott át rajta, valahányszor közel kerülök hozzá. Óvatosan kibontakoztam az öleléséből, és rámosolyogtam.
- Most pedig kezdődjön a kívánságműsor – szóltam – hiszen ma van a névnapod!
- És mennyit kívánhatok? – jött a vidám kérdés
- Mondjuk 3-at, de csak akkor ha én is kívánhatok egyet cserébe
- Az üzlet megköttetett – vigyorgott rám
- Nos, akkor hallgatlak, mit szeretnél, hogy megtegyek neked? – mosolyogtam pajkosan, miközben nyelvemmel megnedvesítettem az ajkaimat
- Gyere a hálószobámba, és ott elmondom
Kézen fogva maga után húzott, mint az első találkozásunk alkalmával. Tudtam, hogy elvesztem, megint levett a lábamról, végem van tőle. És egyre inkább idegesített, hogy nem tudtam uralni az érzést.
A szobába érve megállt az ágy mellett, egy kispárnát dobott a földre, és hanyagul kigombolta a nadrágját.
- Térdelj elém így ruhában, ahogy vagy, és kezdj el szopni – vigyorgott rám
Szó nélkül engedelmeskedtem, elé térdeltem, kezemmel lejjebb toltam a farmerját, majd nagyon gyengéden, óvatosan körözve a számba vettem az ekkor még csak félig álló farkát.
- Oh, majd elfelejtettem mondani, hogy ezúttal a kezedet nem használhatod - szólt kajánul
Ránéztem, és láttam a csillogást a szemében, amitől ellenállhatatlanná vált, és én hülye bármit képes lettem volna megtenni neki. Ott térdeltem előtte, a farka a számban, és teljesen elvesztem, tudtam, hogy ebből a kapcsolatból nem lesz egykönnyű kimászni.
Megfogta a kezemet, és a seggére rakta azt, jelezve, hogy véletlen se tudjam használni. Óvatosan megszorítottam izmos fenekét, miközben egyre beljebb toltam a számban a most már kőkeményen meredező hosszú farkát. Lassan kezdtem ki-be mozgatni, miközben nyelvem egyre vadabbul, egyre intenzívebben dolgozott. Megpróbáltam a lehető legmélyebbre engedni a farkát, amit szemmel láthatóan nagyon élvezett, hiszen közben behatóan tanulmányozta a műveletet, és igyekezett még mélyebbre nyomulni, amit én már alig bírtam. Ezt a mutatványt megismételtük egy párszor egészen addig, míg majdnem teljes hosszában le tudtam engedni a torkomon a falloszát.
- Jól van, úgy látom, ez már nagyon megy neked, most gyere, próbáljunk ki valami mást – húzott az ágyra maga után – térdelj ide elém, a felsőtestedet engedd le az ágyra, a húsos kis seggedet pedig emeld jó magasra, hogy könnyedén hozzád férhessek – jött az utasítás
Szerettem ezt a pozíciót, mindig felizgatott, egyrészt mert tudtam, hogy látja a lucskos, forró puncimat, a szűk segglyukamat, és a kerek seggemet, másrészt pedig azért mert nem tudtam mi fog következni, mivel nem láthattam őt, hiszen a fejem a párnába fúrtam, hogy elfojtsam a nyögéseimet. Éreztem ahogy mögém térdel, kezével belemarkol a fenekembe, majd széthúzza azt. Éreztem a leheletét a combomon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 10. 19. hétfő 10:16
Nem rossz.
#8 A57L 2015. 10. 18. vasárnap 02:01
Ez tetszett,nagyon jó.
#7 nandika66 2015. 10. 14. szerda 19:13
7/10 :/
#6 feherfabia 2015. 10. 13. kedd 06:00
Közepes!
#5 cscsu50 2015. 10. 12. hétfő 23:45
közepes
#4 veteran 2015. 10. 12. hétfő 09:38
Közepes.
#3 gyuri0926 2015. 10. 12. hétfő 09:17
És mi volt a Te kívánságod ?

Papi a rosz , még , ha nem is rosz , akkor is két sz , mert múltidő .Így : rossz , köszike .
#2 papi 2015. 10. 12. hétfő 07:31
Nem rosz
#1 Törté-Net 2015. 10. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?