A+ A-

A búcsúajándék

Majd egy év telt el attól a felejthetetlen estétől, mikor olyan ajándékot kaptam Tőled, amit sosem felejtethetek el, de a mese nem folytatódott többet nem találkoztunk, az élet elsodort egymástól így nem ismétlődhettek meg azok a gyönyörű élmények, melyeket együtt éltünk át, nem érezhettem többet záróizmod szorítását és szenvedélyed vad hullámzását. Az életem egy kicsit megváltozott, új munkahely, új lakás, már- már elfelejtettelek, de egy nap, amikor ajánlott küldeményt vártam és otthon kellet maradnom óriási meglepetésben és élményben volt részem. Csengettek, az ajtóban nem más állt, mint Te a postások egyenruhájában, de Te még ebben is őrjítően jól néztél ki. A szavam elakadt, de láttam Te sem találod a megfelelő szavakat, közelebb léptem Hozzád megszédültem rég nem érzett illatodtól, ajkaid szólásra nyíltak, de megelőztelek, ajkam ajkadra forrasztottam. Eleinte mintha ellen akartál volna állni, de elsodort a vágy és éreztem, hogy puha kis nyelved számba furakodik és nyelvünk vad táncba kezd. Karomba zártalak és kezeim önkéntelenül simultak testedre, hogy újra felfedezzék és birtokba vegyék a rég nem látott gyönyörű dombokat és völgyeket. Testem testednek feszült, gyönyörű halmaid mellemnek préselted, ekkor megmarkoltam kisportolt kemény feneked, Te halk nyögés kíséretében derekam köré fontad combod, amikor idillünket egy "Jó napot kívánok!" szakította félbe, mint akiket áram ütött meg ugrottunk szét. A szomszéd Kovács úr volt, menteni próbálta magát, hogy folytassuk csak nyugodtan ő nem akar zavarni, csak a lifthez nem fér hozzá testcsoportunktól, válaszra sem méltattuk berántottalak a lakásba, hogy ott folytassuk, ahol egy évvel ezelőtt abbahagytuk.
Vad iramban dobáljuk le egymásról a ruhadarabokat, már csak egy fehér pamut bugyi és egy szexi melltartó van rajtad, rajtam pedig csak a boxer alsóm, hozzám simulsz és forró csókokkal halmozod el testem. Lassan haladsz lefelé megnyalod mellbimbómat, felnézel és kacéran elmosolyodsz, gyorsabb tempóra váltasz, s már előttem térdelsz, fogaddal húzod le az alsóm, amiből majdnem baleset lesz, mivel farkam rugóként ugrik ki az alsóból, de kezeddel elkapod és édes csókokkal látod el. Lassan húzod hátra fitymámat s egy időben ezzel tűnik el makkom ajkaid között, megőrjítesz. péniszem lassan eltűnik szádban, két kezeddel fenekembe markolsz így magad húzol magadba, mikor az utolsó centi is eltűnik belőlem csodás ajkaid között. Megáll az idő, érzem nyeldekelsz, ami hatalmas élmény, olyan mintha a makkomat fejnéd, hatalmas sóhaj szakad ki belőlem, lassan engedsz ki, félúton megállsz és ismét magadba rántasz, újra kiengedsz és örült tempóban szánkázol farkamon, hirtelen kiengeded farkam a szádból csak hogy némi levegőhöz jussál. Hosszában nyalogatod farkam, s közben csillogó könnyes szemmel nézel föl rám. A következő pillanatban makkom ismét torkodnak feszül, érzem nem bírom már sokáig, vad üvöltéssel fröcskölöm tele torkodat nedvemmel, görcsösen markolod fenekem, az egész adagot torkodra engeded.
Remegő lábakkal húzlak fel magamhoz és csókolom bele szádba köszönetemet az iménti élményért. Megtalálom melltartód kapcsát és tenyerem máris a pamut bugyi alatt gyönyörű feneked markolja. Erősen szorítasz magadhoz, s lábaid derekam köré fonódik, felemellek és elindulok veled a kanapé felé, leteszlek a kanapéra majd forró csókokkal árasztom el tested, sok időt időzve nagyon érzékeny nyakadnál és melleiden. Mellbimbóid hegyesen merednek az ég felé te pedig egyre nagyobb erővel nyomod fejem lábaid közé, engedek akaratodnak, belenyalok izzó kelyhedbe, felsóhajtasz, s lábaidat összeszorítod, fejem satuba fogva, alig kapok levegőt de folytatom kényeztetésed, megtalálom csiklód, amit addig pofozok, szívom nyelvemmel míg hangos nyögések közepette el nem élvezel. Lassan engedsz combod szorításából, több teret hagyva nekem arra, hogy újabb csúcsok felé hajszoljalak. Szétfeszítem combjaid, hogy ajkaid szétnyílnak, mint a rózsa, belenyalok a szirmok közé és lassan járatom nyelvem a kis és nagyajkak közötti érzékeny részen, néha beszívva a kisajkak remegő szárnyait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.63 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 05. 18. szerda 09:12
El lehetettolvasni.
#8 A57L 2015. 11. 3. kedd 05:27
A történet összevissza van megírva,gyenge közepest érdemel.
#7 zsuzsika 2015. 10. 15. csütörtök 15:20
Elkapkodott írás.
#6 Pavlov 2015. 10. 6. kedd 00:10
Több tagolás, részletezés jót tett volna neki.
#5 cscsu50 2015. 10. 5. hétfő 05:11
elmegy
#4 listike 2015. 10. 1. csütörtök 06:31
Nagyon nem tetszett.
#3 feherfabia 2015. 10. 1. csütörtök 05:52
Közepes!
#2 veteran 2015. 10. 1. csütörtök 04:33
Álomnak nem rossz.
#1 Törté-Net 2015. 10. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?