A+ A-

Biztos Szív

Kal körbement a szobán, még egyszer egyeztetett az embereivel, biztosra ment, hogy minden a helyén és rendben legyen, mielőtt távozna, majd az este felelőséhez, Dwayne-hez lépett.
– Rendben, Dwayne, úgy tűnik, mindent a kezünkben tartunk. Most távozom. – Normális esetben nem jött volna ide az este úgy, hogy Dwayne vezeti a csapatot, de ez a projekt fontos volt. Ha a ma este jól alakul, az még további, hasonló kaliberű szerződést fog jelenteni. A Tyler, Bridge és Anderson jogi iroda volt a legnagyobb a városban. Ők intézték az összes menő, fehérgalléros bűnügyi esetet az államban. Az, hogy Davy polgármester is jelen volt, csak egy extra bónusz volt. Az, hogy sikerült elcsípnie ezt a szerződést, csak azt bizonyította, hogy a cége kezdett nagyon is sikeressé válni. A következő néhány hétben felvesz még néhány biztonsági embert tizenkét emberből álló csapatához.
– Vettem, főnök. Minden rendben lesz. – Dwayne, jó barátja és büszke alkalmazottja atlétikai koordinátori munkáját hagyta ott a helyi üdülőközpontban, hogy vele dolgozzon. Száznyolcvankét centi, sötét bőrű fekete férfi volt, aki épp olyan széles, amilyen magas.
Megpaskolta Dwayne vállát, és megerősítette. – Tudom, mindent kézben tartasz. Egy percig sem kételkedtem ebben. – Körbe pillantott, majd azt suttogta. – Csak azért jöttem ide, hogy lássák a képem.
– És micsoda tökfej képed van. – Dwayne évődő hangja ugyanolyan volt, mint Kal szavai, majd hozzátette. – Az arcodat csak a rokonok vagy a tiszteletbeli tagok tudják szeretni.
Kal kuncogva bólintott. Dwayne és az ő családja is Albuquerque-ben élte le élete nagy részét, csupán ötórányira Amofeli büszke földjeitől, Timberonban. – Hát, akkor holnap találkozunk az iro…
– Bocs, hogy késtem. – Burt Tyler, a társvezető, aki huszonhét évvel ezelőtt indította az irodát az apjával, egy alacsony, fekete hajú nővel sétált be.
Körülbelül százötvenkét centi lehetett a hét centis tűsarkújában, bőre halvány barna volt egy kis vöröses árnyalattal, mint a georgiai agyag.
Tökéletes volt, minden vonását arra tervezték, hogy vonzza és fogva tartsa a tekinteteket hibátlan szimmetriájával. Hosszú, ébenfekete haja rétegekben omlott le a vállán, arra csábítva a férfiakat, hogy túrjanak bele.
Kal keze viszketett, hogy pontosan így tegyen, miközben egykor szunnyadni vélt vágya most minden eddiginél forróbban, perzselőbben lángolt fel. Figyelte, hogyan mosolyog és kel át a szobán a testes ügyvéd mellett, aki alig volt egy hüvelykkel magasabb nála. Rövid, fekete ruhája a nyakába volt kötve, konzervatívan felfedve mellének domborulatait. Az anyag körbeölelte karcsú alakját, és a combja közepén ért véget, azt az illúziót keltve, hogy barna lábai végtelen hosszúak. Lana Grieson.
Bassza meg! Mi a francot kereset itt? Vele? Kal tett egy lépést a kinti előcsarnokkal párhuzamosan.
Felállt a szőr a tarkóján, feje zsongott, amiért végig kellett néznie, hogy egy másik férfi érinti őt. Emlékeztetnie kell magát, hogy ennek nem itt és most jött el az ideje. A vállalkozása forgott kockán, ha valaki ostobaságot csinál, mint mondjuk, odamegy, és kiüti a város vezető ügyvédjét. Nehéz volt visszafojtani a késztetést, hogy lefejezze az öreget a karmaival. Ha beveti az álcázási képességét, akkor elég nehezen tudnák hozzá kötni a dolgot.
Dwayne, aki tudta, hogy mit jelentett neki egykor Lana, bizonyára érezhette a szándékait. Barátja megragadta a karját, és visszafogta, nehogy a pár után siessen. – Ember, talán itt lenne a tökéletes alkalom, hogy távozz. – Dwayne felvonta a szemöldökét, határozottan beszélt. – Ahogy tervezted.
Kal először a karjára nézett, majd fel a barátjára, és elfojtotta a sziszegést, ami a torkából akart feltörni. Tudta, hogy Dwayne-nek igaza van. Ez a szerződés átkozottul fontos volt az Elit Szakértő Biztonsági szolgálatnak. Még úgyis, hogy tisztában volt ezzel, képtelen volt elsétálni.
– Rendben leszek. Pár perc és elmegyek.
Dwayne elengedte a karját, de a másik szemöldökének felvonása élesen elárulta a véleményét. – Akkor legalább csinálj valamit a hajaddal. Állatiasnak tűnsz.
Kal egy széles, pimasz mosollyal átfésülte ujjával a haját, hogy rendezett legyen. Szemmel láthatóan nem csupán a tarkóján lévő szőrszálak meredeztek, mikor meglátta a párját valaki mással.
– Mr. Tyler, Davy polgármester, kérem, bocsássanak meg egy percre.
Megyek, bepúderezem az orrom, és ellenőrzök pár dolgot. – Lana a főnökére, valamint a két befolyásos férfi köré gyűlt emberekre mosolygott. Egy órája már, hogy megérkeztek, és úgy mosolygott meg csevegett, mint egy jó kislány. Gyűlölt reflektorfényben lenni. Jobb szeretett a háttérbe húzódni, irányítani a dolgokat és az embereket.
– Ne aggódjon, Lana, minden tökéletesen alakul ma este. – Mr. Tyler felé nyúlt, és megszorította a kezét. – Természetesen, nem is vártam másképp. Lazítson.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon54 2016. 12. 27. kedd 02:45
Beth folytazsd!
#9 zsuzsika 2015. 10. 9. péntek 09:43
Kissé vontatott.
#8 szekely18 2015. 09. 20. vasárnap 18:05
Folytasd, remélem lesz jobb is!
#7 listike 2015. 09. 20. vasárnap 16:52
Nagyon nem tetszett.
#6 Rinaldo 2015. 09. 18. péntek 08:07
Alakul.
#5 feherfabia 2015. 09. 16. szerda 05:45
Közepes! De lehet hogy a folytatás izgalmasabb lesz!
#4 papi 2015. 09. 15. kedd 12:38
Én szeretném látni mit hoz nekik a jövő.
#3 veteran 2015. 09. 15. kedd 08:13
Nem tetszett.
#2 Andreas6 2015. 09. 15. kedd 06:34
Nekem nem jött be.
#1 Törté-Net 2015. 09. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?