A+ A-

Tündi, Kati és Én

Pár éve kaptam egy állásajánlatot egy multnacionális szolgáltató cégtől, ami annyira kedvező volt, hogy szinte nem is kellett gondolkoznom a dolgon, pedig közel 300km - re kellett költöznöm. A cég bérelte a lakást, autót biztosított, szinte alig volt saját költségem.
A lakás szép volt, és nagy, mindemellett a kedvesem, Kati segítségével otthonossá is varázsoltuk. Az egyik hétvégén Kati vásárolni ment az egyik nagy bevásárlóközpontba, és - őt ismerve - az egész délelőttöm szabad volt. Unalmamban arra gondoltam, hogy megnézem a szomszédokat, beköszönök, hogy én vagyok én.
Felvettem egy tréningruhát, sportcipőt, és átkopogtam. Először azt hittem, hogy nincsenek otthon, mert senki sem nyitott ajtót, de aztán mégis kinyílt az ajtó, és egy 18 - 19 év körüli, gyönyörű lány állt előttem fürdőköntösben, csurom víz hajjal.
- Szia! Segíthetek? - kérdezte mosolyogva.
- Helló! Igazán nem akarok zavarni, csak most költöztem a szomszédba, és azt gondoltam, hogy az udvariasság megkívánja a bemutatkozást! Attilának hívnak! - válaszoltam, és mosollyal viszonoztam a mosolyát.
- Tündi vagyok, gyere be! Éppen most másztam ki a kádból, elnézésedet kérem! Kérsz egy kávét? - kérdezte, miközben leültünk a konyhában.
Tündi haja hosszú, vöröses - barna volt, ami a víztől most csapzottan fogta körbe szép arcát, csibészes, világoskék szemeit. Pajzán gondolatok ébredtek fel bennem, miközben ő a kávét tette fel éppen.
Beszélgettünk pár szót mindenféle napi témákról, aztán elnézést kért, és elvonult a fürdőbe hajat szárítani. Míg távol volt, elképzeltem a lányt köntös nélkül, hófehér csipke fehérneműben, és szinte azonnal erekcióm lett, amit a laza tréningnadrág nem titkolt túlságosan.
Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok cikáztak a fejemben, amikor nagy csörömpölést halottam a fürdőszoba felől. Odaszaladtam, és láttam, hogy Tündi éppen egy vizespohár darabjait szedegeti össze, méghozzá háttal az ajtónak, guggolva, bugyi nélkül...
- Ööö, csak zajt hallottam, és azt hittem, hogy baj van... - mondtam, és rettentő zavarban voltam, ezt látta is rajtam.
- Nem, semmi gond, csak véletlenül levertem a poharat. - válaszolta, és még mindig guggolva a kitüremkedést nézte a nadrágomon, én meg a pokolba kívántam magamat, amiért nem vettem fel alsót a nadrág alá. Az legalább ápolna, és eltakarna.
- Hoznál be egy lapátot, hogy összeszedjem? - kérdésére visszatértem a valóságba.
- Persze, persze - válaszoltam, és hamarosan lapáttal a kezemben tértem vissza, majd pedig valami hülye elfoglaltságra hivatkozva hazamentem.
Otthon leültem a konyhába, és gondolataimba merültem, melyek mind Tündi körül forogtak, és melyektől újra vérbő lett a farkam.
Hallottam, amint kulcs fordul a zárban, Kati pedig belépett az ajtón.
- Megjöttem! - kiáltotta, és a nyakamba ugrott. Egyből észrevette a merevedésemet, és hozzádörzsölte a punusát!
- Mi történik itt? - kérdezte, miközben tovább izgatta teljesen merev botomat.
- Szomszédoltam egy picit, és ezt váltotta ki belőlem a szomszéd kislány! - válaszoltam őszintén.
- Na lássuk csak, milyen hatással is volt rád a hölgy... - motyogta Kati, és lehúzta rólam a nadrágot. Sóhajtott egyet amikor meglátta, és elkezdte nyalogatni a makkomat. Fejemet hátravetve élveztem a helyzetet. Kati száját érezve viszont Tündire gondoltam. Kedvesem teljesen rákattant a farkamra, őrületes intenzitással szopta, nyalta meredt dákómat, miközben miniszoknyája alá nyúlt, és simogatni kezdte nedvesedő punciját. Ettől méginkább begerjedtem, és szinte már basztam a száját. Egyikünk sem hallotta a kopogást, egymással voltunk elfoglalva. A következő pillanatban Tündi állt az ajtóban, egy üveg borral a kezében, és földbegyökerezett lábakkal bámulta, ahogyan Kati szopta a faszomat.
Zavarában azt sem tudta, mit csináljon. Csak állt ott, én meg mosolyogva néztem a szemét. Láttam rajta az értetlenséget, és intettem neki, hogy jöjjön közelebb. Kati eközben a heréimet nyalta, egyik kezében a farkam, másikkal pedig a pináját ujjazta. Kellemesen voltunk így, amikor Tündi odalépett mellénk, és közelről nézte a fejleményeket, láttam rajta, hogy nincs ellenére a dolog.
- Én is akarom a farkadat magamban, persze csak ha a párodnak nincs kifogása... - mondta Tündi, és megsimogatta kati pofiját. Katin látszott, hogy el van szállva, és neki mindegy is lenne, de nem volt az, hiszen tudtam róla, hogy van némi leszbikus beütése...
Tündi leguggolt Kati mellé, és szopni kezdte a farkamat. Csodálatos érzés volt. Kati a zacskómat nyalta, Tündi szopta a farkamat, és mindegyikük izgatta magát. Fenomenális érzés volt.
Felállítottam őket, és elindultunk a hálóba. Hatalmas franciaágy állt a szoba közepén. A két lány leültetett, és folytatták a kényeztetést. Tündi felállt, és fölém guggolt, ráült a számra. Gyönyörű, csupaszra borotvált puncija volt, ami csak úgy csillogott a nedvességtől. Élvezettel kezdtem nyalni a pinusát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#54 Andreas6 2017. 09. 17. vasárnap 07:14
Egy álomban minden megtörténhet. Szép álom volt!
#53 feherfabia 2016. 07. 26. kedd 07:16
Nagyon jò!
#52 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 17:24
Nagyonjooó álom!
#51 listike 2014. 04. 16. szerda 14:03
Nem rossz álom.
#50 A57L 2013. 08. 23. péntek 03:38
Nagyon jó.
#49 senki 2003. 05. 6. kedd 02:42
Nekem nagyon látszik, hogy fiú írta... Melyik nő kérné a pasit, hogy kúrja szét a seggét jó erősen...
Vagy tévedek, lányok? Van, aki szereti az erőszakosságot?
#48 Usy 2002. 12. 30. hétfő 21:45
Hééé... minket kihagynátok?:o))))
Majd meglátjuk:o)
#47 nTOMasz 2002. 07. 28. vasárnap 15:00
Ildica: Mit szólnál rc helyett hozzám? Bár nem zárom ki, hogy rc is ott legyen, és még más is jöhet, ha akar! :) De csak természetben... :)
#46 Zoli 2002. 05. 11. szombat 17:11
Nekem nagyon tetszik en is reszt vennek egy ilyenbe!
#45 GOD 2002. 03. 19. kedd 17:24
Picikéim
Írjátok meg azt a nőnapi dolgot OK
#44 Törté-Net 2002. 03. 6. szerda 20:14
Azért ne sajátits ki.. :)
Lányok, én azért még bevállalok vkit.. :) Jeletkezni lehet. :)
#43 Ildica 2002. 03. 6. szerda 18:52
Hm csajok,akko enyém Törté-Net,és rc.:-))
#42 PB 2002. 03. 6. szerda 18:42
Kiwike: én téged is beveszlek a buliba, már feltéve ha Lujza egyáltalán benne lesz a dologban. Így oké?
#41 Kiwike 2002. 03. 6. szerda 16:24
PB&Lujza: Hogyne, hogy aztán ti is kizárjatok mindenkit a jóból... na nem, ennyire nem klikkesedheteünk! :-)))
Lujza: Én is parlagon heverek, de ez a srácokat nem zavarja... :-( :-))
#40 rc211 2002. 03. 5. kedd 20:06
Mem felejtettem el az igéretemet de még nincs nőnap Ildica
#39 PB 2002. 03. 5. kedd 18:37
Lujza: Tudod mit? Tegyük össze amink van, aztán majd meglátjuk :-)
#38 Ildica 2002. 03. 5. kedd 18:23
rc,ezért fizetned kell,természetesen természetben!!De...igértél nekem nőnapra valamit!:))
#37 Lujza 2002. 03. 5. kedd 17:38
Engem meg hagytok parlagon. Pedig az én nevem is szép. Brühühühü
#36 rc211 2002. 03. 5. kedd 15:07
Ildica amióta én irtam neked ELŐSZÖR azóta mindenki rád van kattanva, pedig én csak poénnak szántam amit irtam mert olyan aranyos neved van!
#35 Kiwike 2002. 03. 5. kedd 11:48
Ildica&Törté-Net: Azt hiszem, a legmélyebb humánum megnyilvánulásának lehettünk tanúi, mikor meghívtatok minket egy vacsorára. Még töprengek azon, hogyan tudnám ezt meghálálni... :-)))