A+ A-

Judit nagy napja

A fiatal lány a húszas éveinek elején járhatott. Nem tartozott a szép lányok közé. A suliban a srácok szinte mindig keresztül néztek rajta. Judit egy átlagos „szürke kisegérnek” számított, 160 cm magasságával. Barna haja állig ért és hátul, a tarkójánál fel volt szedve. Bájos kis pofikájára a magány rányomta szomorú bélyegét. Vékony testét és pici mellét szégyellte, így rendszeresen, hosszú, bő ruhákat hordott. Barátnői nem nagyon voltak, kerülte a társaságot és otthon a négy fal között érezte jól magát.
A mai nap is ugyan úgy indult, ahogyan a legtöbb. A különbség abban rejlett, hogy az iskolában ma sportnapot tartanak, de mivel Judit nem érzi jól magát osztálytársai között és mivel úgy is kiközösítenék őt mint a hasonló rendezvényeken, így otthon maradt. Édesanyja egy keményen dolgozó asszony, aki már napkelte előtt elindul a munkahelyére, így csak a suliból lógó lány és a semmirekellő szerető maradt otthon.
Frigyes, Judit édesanyjának szeretője, egy lusta, mihaszna, erősen kopaszodó, nagy hasú, ötvenes éveinek végén járó férfi. A legutóbbi munkahelyéről kirúgták, mert rendszeresen kihúzta magát a teendők alól, azóta munkanélküli. Számára minden nap ugyan úgy indul, egész délelőtt lazsál az ágyban és nem is jön elő, csak délben ebédelni.
Judit a madárcsicsergéstől alig tudott szabadulni, élvezte a nyugalmat ami most körülveszi őt. Hosszú órákat el tudott volna még tölteni az ablakban, de tudta, hogy édesanyjára sok házimunka vár mire hazaér a munkából, ezért úgy döntött hogy besegít neki. Bezárta hát az ablakot és kijött a szobájából. A konyhában még a nagyszülőktől örökölt barna konyhaszekrény állt, telis tele mosatlan edényekkel, tányérokkal és evőeszközökkel. Judit úgy döntött, hogy a konyhát teszi rendbe először. Meleg vizet engedett a mosogatáshoz.
Lassan egy óra is eltelt mire végzett, a koszos tányérokkal. Az evőeszközöket törölgette, mikor ajtócsapódás zaja hallatszott. Frigyes volt az, aki idő előtt kitántorgott a hálószobából. Zajokat halott, ezért kiment a konyhába, ahol a fiatal lány éppen befejezte a mosogatást. A férfin, a megsárgult boxerén kívül nem volt semmi más.
- Anyád? - kérdezte a férfi
- Dolgozik mint mindig! - válaszolta flegmán a lány
- Hát te? Miért nem vagy iskolában?
- Rosszul éreztem magam, ezért itthon maradtam.
- Akkor miénk az egész lakás! - jelentette ki Frigyes vigyorogva – És már jobban vagy?
- Igen. - felelte Judit
- Nézzél rám ha hozzád beszélek! - mondta a férfi, megragadta a fiatal lány karját és maga felé fordította.
Judit továbbra sem nézett rá, némán a földet bámulta. A nagydarab férfi dühösen csípőre tette a kezét és szúrós szemekkel tekintett az előtte álló megszeppent lányra.
- Na mi van? Félsz tőlem? - kérdezte a férfi, de Judit nem válaszolt, tekintetét továbbra is a kopott linóleumra szegezte.
Mivel Frigyes nem kapott választ fejcsóválva elfordult a lánytól és a hűtőszekrény felé vette az irányt. Judit végre fellélegzett, gondolta végre megszabadult a férfitől, így visszafordult a mosogató felé és folytatta az evőeszközök törölgetését. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy két hatalmas tenyér fogja meg a derekát.
- Nem kell tőlem félni, te lány! - lihegte a nyakába Frigyes – Nem akarlak én bántani téged! Egy ilyen csinos kis hölgyet!
Juditot a hideg rázta az undortól, de egy furcsa bizsergető meleg érzés kezdett rátörni. A lány nem értette, hogy mi történik vele, hiszen undorodott a nagydarab szőrös fickótól, de mégis jól esett neki a kedves hanglejtés és a gyengéd érintés. Már régóta álmodozott róla, hogy végre felkeltse valakinek a figyelmét, és végre lehessen neki is szexuális kapcsolata, mint a többi lánynak a környezetében, és végre egy rendes orgazmust élhessen át, egy igazit! Hiszen eddig csak a fürge ujjai voltak azok akik a csúcsra tudták juttatni.
Mivel a lány nem mutatott se tiltó se beleegyező reakciót, Frigyes tovább folytatta a nyomulást. Közel hajolt Judithoz, a krumpli orra szinte hozzáért a lány nyakához, és nagyot szippantott.
- Hmmm de finom illatod van! - mondta, miközben hatalmas tenyerével simogatni kezdte gyengéden a lány derekát.
Judit egyre furábban érezte magát
- Mi van velem? Hiszen undorodok ettől a bunkótól! Miért esik ennyire jól az érintése? - kérdezte magában a lány.
A férfi már egyre magabiztosabb volt, és hatalmas mancsaival, már Judit hasát simogatta. Kis idő múlva benyúlt a blúza alá megérezvén a lány hamvas bőrét egyre szaporább lett a lélegzete. Megmagyarázhatatlan módon Judit egyre jobban élvezte a törődést, és furcsa módon azon járt az esze, hogy milyen jó lenne, ha a férfi benyúlna a bugyijába.
- Nem szabad! - gondolta a lány – Hiszen anyu szeretője! De akkor is olyan jól esik az érintése.
Judit egyre jobban élvezte a helyzetet és már a bugyija is nedvesedni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pierre19 2016. 12. 1. csütörtök 23:29
A történet nemcsak durva és undorító, de annyi helyesírási és fogalmazási hiba van benne (a fölösleges és hiányzó vesszőkről nem is beszélve), hogy az embernek már az első bekezdések után elmegy a kedve az egésztől.
Hogy ebben mi tetszett némelyeknek? Tiszta időpocsékolás.
#11 A57L 2015. 11. 30. hétfő 05:28
Nekem tetszett,elég jó írás.
#10 listike 2015. 09. 7. hétfő 17:00
Nem tetszett.
#9 blobov 2015. 08. 11. kedd 16:00
A húszas éveiben járó lánynak miért osztálytársai vannak?
#8 veteran 2015. 08. 11. kedd 15:55
Nagyon jó.
#7 Andreas6 2015. 08. 11. kedd 10:57
És megint egy történet, ahol nemcsak, hogy már elsőre hatalmasakat élvez a lány, semmi fájdalommal nem jár a szüzesség elvesztése, az addig visszafogott, félénk kis teremtés vulgáris kifejezéseket használ... És egy szűzlány szabad akaratából nem nagyon fogja magát odaadni egy undorító, gusztustalan pasasnak. És persze, az elírásokat sem gyomláltad ki: Hogyan is? SZÉTETTE A LÁBÁT? Ilyen éhes volt? Mindegy, az sem fájt neki. Csak az olvasónak...
#6 cscsu50 2015. 08. 11. kedd 10:28
Egész jó történet!
#5 sunyilo 2015. 08. 11. kedd 10:18
Lyó. De a hejesirráselenőrzőtt küld rája máskorr, ielőt feltöltödd...
#4 deajk2008 2015. 08. 11. kedd 09:50
nekem tetszett 8p lett folytasd...
#3 papi 2015. 08. 11. kedd 07:47
Nem rossz
#2 feherfabia 2015. 08. 11. kedd 06:04
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 08. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?