Kaland egy vonzó érett nővel

Szavazás átlaga: 6.57 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2015. augusztus 7.
Hossz: 13 229 karakter
Elolvasva: 1 150 alkalommal
Tavaly december elején, egyik hétköznap este, az aerobic edzőmmel óra után beültünk egy belvárosi kávézóba, harapni valamit, és meginni egy italt. November végén kezdtem el járni hozzá. Nem akartam rendszeresen, csak tanulni akartam néhány hasznos gyakorlatot, amit ha olyan kedvem van néha, otthon egyedül is tudok csinálni, de rájöttem, hogy jól érzem ott magam. Új emberekkel ismerkedtem meg, és Andi az edző jó fej volt. Az igazat megvallva nem csak azért jártam, mert kedveltem, hanem mert vonzódtam is hozzá. Már tinédzser koromban is inkább a lányokhoz vonzódtam, de amikor 18 évesen beleszerettem egy fiúba, háttérbe szorultak az efféle fantáziálásaim, viszont 20 éves koromban történt valami, ami ismét felébresztette bennem a vágyat. Akkor még nem Budapesten laktam, hanem a szüleimmel éltem, egy közeli településen, a hegyoldalon.
Valamikor a nyár elején, egyik éjjel úgy 1 körül, hazafelé sétáltam egy barátnőm szülinapi bulijáról. Amikor a hegyoldal aljához értem, az egyik ház emeleti ablakából kihallatszott, ahogy egy nő, lassan, elnyújtottan sóhajtozott. Egy 30 körüli gyönyörű nő költözött oda néhány héttel azelőtt. Égett a villany, a kerítés még csak félig volt kész, és látszott, hogy könnyen fel tudnék mászni a terasz tetejére, ahonnan belátnék az ablakon. Mivel a ház mellett lévő két telek üres volt, és az utcán nem jött senki, gondoltam ezt meg kell néznem. Még ha észre is vettek volna, mire leértek volna az udvarra, már rég messze jártam volna. Legrosszabb esetben, ha az arcomat is meglátták volna, a másik úton jártam volna haza. Valószínűleg csak a sok hatására volt hozzá bátorságom, meg eleve gondolom csak az hatására tűnt jó ötletnek, de akkor úgy gondoltam, ilyen izgalmakban nem mindennap lehet része az ember lányának, és amikor majd öreg koromban felidézem a fiatalkori emlékeimet, derűsen fogok erre az estére visszagondolni, hogy egyszer csináltam egy igazán nagy őrültséget.
Amikor a teraszhoz értem, már tisztán hallottam, hogy nem egy nő, hanem két nő sóhajtozott. Miután felmásztam a terasz tetejére, csak nagyon lassan haladtam fölfelé, nehogy meghallják, ahogy mozogtak alattam a cserepek. Amikor az ablak alá értem, elöntött az adrenalin.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.57 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. július 14. 05:07
#14
Közepesnél jobb lett.
1
vakon53
2015. november 13. 16:00
#13
Nekem nagyontetszett.
1
Ulysses
2015. augusztus 20. 18:54
#11
Hello, RAVETRAIN!
Az átlagos szókincset fejleszteni egyszerű dolog. Olvass sokat, de ne válogatás nélkül! Nézd meg itt a toplistás írásokat! Illetve a magas pontszámot kapott írók más műveit is.
Az elbeszélő részekből, a felvezetésből nem kell kiirtani minden összetett vagy többszörösen összetett mondatot. Az akció részben a rövid mondatokkal fokozni tudod a feszültséget, drámaiságot. Ha írás közben nem jut eszedbe igazán ütős szóösszetétel, akkor térj vissza rá később. Eleve jó dolog, ha pár napra, hétre félretesszük a "kész" írást. Utána számos hibánkat magunk is felfedezzük.
Remélem, nem kicsit fogsz fejlődni! 🙂
1
RAVETRAIN
2015. augusztus 19. 22:45
#10
Köszönöm az építő kritikát!
Értem, hogy mikre gondolsz. Sajnos nem vagyok valami kreatív ilyen téren, és a szóismétléseimet sem tudom kikerülni, mert mondhatni átlagos a szókincsem, fogalmazási készségem. Az ilyeneket meg, hogy "óriási orgazmus" a tanácsod alapján inkább akkor jobb lesz ha kihagyom, ha már kreatívabbat, megdöbbentőbbet nem tudok írni ilyeneknél.
Valamint a túlburjánzott körmondataimat is mellőzöm.
Remélem kicsit legalább még fejlődök.
Még egyszer köszönöm!
1
Ulysses
2015. augusztus 16. 19:19
#9
Kedves Lilaangyal!
A többi olvasó nevében nem nyilatkozhatok, de én Karácsony előtt sem adok több (vagy kevesebb) pontot, mint az év más részében. Hogy miért is ennyi?
Nem egyszerű a válasz, mert látszólag minden megvan az írásodban. A helyesírás is elég jó, nekem nem akadt meg a szemem hibán. Amin javítani lehetne, az a néhány szóismétlés, meg pár túlburjánzott körmondat. Még egy dolgot hiányolok, csak nehezen tudom megfogalmazni... Nem is hiányérzet... Mintha a mondatokat, szófordulatokat már láttam, olvastam volna százszor. Talán még nem találtad meg a saját stílusodat, vagy az nem forrt ki. Próbálok egy példát mondani, hátha az segít:
"Óriási orgazmusom volt." Ez így számomra unalmas. Valami megdöbbentőt kellene helyette írni. "Akkorát élveztem, mint egy póniló!" Vagy mit tudom én... valami színeset. Persze ez a te történeted, nem akarom én átírni.
Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy nekem abszolút nem jött át a karácsonyi hangulat.
(Én még nem pontoztam ezt a sztorit.)
1
lilaangyal
2015. augusztus 16. 15:22
#8
Ha karácsony előtt tettem volna fel, többre pontoztátok volna?
Mivel a karácsony előtti hangulatban játszódik a cselekmény.
1
p
papi
2015. augusztus 11. 07:12
#7
Nem rossz
1
deajk2008
2015. augusztus 7. 09:05
#5
nagyon jó lett, imádom, mikor 2 vagy annál több nő meztelenül szexuálisan játszanak egymással 9p... folytasd
1
f
feherfabia
2015. augusztus 7. 07:47
#3
Egèsz jó!
1
a
A57L
2015. augusztus 7. 03:39
#2
Elég jó lett.
1
T
Törté-Net
2015. augusztus 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1