A+ A-

Kaland egy vonzó érett nővel

Tavaly december elején, egyik hétköznap este, az aerobic edzőmmel óra után beültünk egy belvárosi kávézóba, harapni valamit, és meginni egy italt. November végén kezdtem el járni hozzá. Nem akartam rendszeresen, csak tanulni akartam néhány hasznos gyakorlatot, amit ha olyan kedvem van néha, otthon egyedül is tudok csinálni, de rájöttem, hogy jól érzem ott magam. Új emberekkel ismerkedtem meg, és Andi az edző jó fej volt. Az igazat megvallva nem csak azért jártam, mert kedveltem, hanem mert vonzódtam is hozzá. Már tinédzser koromban is inkább a lányokhoz vonzódtam, de amikor 18 évesen beleszerettem egy fiúba, háttérbe szorultak az efféle fantáziálásaim, viszont 20 éves koromban történt valami, ami ismét felébresztette bennem a vágyat. Akkor még nem Budapesten laktam, hanem a szüleimmel éltem, egy közeli településen, a hegyoldalon.
Valamikor a nyár elején, egyik éjjel úgy 1 körül, hazafelé sétáltam egy barátnőm szülinapi bulijáról. Amikor a hegyoldal aljához értem, az egyik ház emeleti ablakából kihallatszott, ahogy egy nő, lassan, elnyújtottan sóhajtozott. Egy 30 körüli gyönyörű nő költözött oda néhány héttel azelőtt. Égett a villany, a kerítés még csak félig volt kész, és látszott, hogy könnyen fel tudnék mászni a terasz tetejére, ahonnan belátnék az ablakon. Mivel a ház mellett lévő két telek üres volt, és az utcán nem jött senki, gondoltam ezt meg kell néznem. Még ha észre is vettek volna, mire leértek volna az udvarra, már rég messze jártam volna. Legrosszabb esetben, ha az arcomat is meglátták volna, a másik úton jártam volna haza. Valószínűleg csak a sok pálinka hatására volt hozzá bátorságom, meg eleve gondolom csak az alkohol hatására tűnt jó ötletnek, de akkor úgy gondoltam, ilyen izgalmakban nem mindennap lehet része az ember lányának, és amikor majd öreg koromban felidézem a fiatalkori emlékeimet, derűsen fogok erre az estére visszagondolni, hogy egyszer csináltam egy igazán nagy őrültséget.
Amikor a teraszhoz értem, már tisztán hallottam, hogy nem egy nő, hanem két nő sóhajtozott. Miután felmásztam a terasz tetejére, csak nagyon lassan haladtam fölfelé, nehogy meghallják, ahogy mozogtak alattam a cserepek. Amikor az ablak alá értem, elöntött az adrenalin. A szívem a torkomban kalapált. Először csak épphogy egy pillanatra lestem be az ablakon. Az ágy a szoba túlsó felén volt. Oldalról láttam őket. A nő, aki ott lakott, hanyatt feküdt az ágyon, szétterpesztett térdekkel, a barátnője pedig kicsit oldalasan –nekem háttal - , és kicsit előre dőlve, az ágyra támaszkodva ült a nő punciján, és hevesen dörzsölgette a csiklóját a nő csiklójához. El sem tudtam dönteni, melyikük gyönyörűbb. Mindkettőjüknek hosszú fekete haja volt, és szép barna bőre. Másodjára már mertem őket hosszabb ideig is figyelni, mivel nem az ablak felé néztek, és ha esetleg valamelyikük felém fordult volna, még időben elkaphattam volna a fejem. Nagyon felizgatott a két szexi meztelen nő látványa.
A barátnő egyre gyorsabban kezdett mozogni a nőn, majd előregörnyedt annyira, hogy szívogatni tudja a nő bal mellét, de a csiklójuk továbbra is összeérjen. A nő közben hol a csípőjét és a fenekét, hol a melleit markolászta. Elég meredek volt a terasz teteje, és erősen kapaszkodnom kellett az ablakpárkányba, de szerencsére kibírtam, hogy láthassam, ahogy elélveztek. Aztán a barátnő, a nő mellé feküdt, és amikor a fejét a mellére készült hajtani, gyorsan leguggoltam, mielőtt meglátott volna. Még hallgattam kicsit, hogy miről beszélgettek. Annyira emlékszem csak, hogy valamelyikük azt mondta:
- Itt most már végre bármikor együtt lehetünk.
Aztán halkan lemásztam, de ráléptem valamire, amit meghallottak. Hallottam, ahogy az egyikük megszólalt: - Mi volt ez?
Bár nem néztem hátra miközben elfutottam, biztos, hogy nem láthattak már mire az ablakhoz értek, mégis hazáig nem éreztem a lábaimat az ijedségtől. Szinte kijózanodtam.
Akkor határoztam el, hogy titokban elmegyek egy leszbikus buliba, és végre kiélem a kíváncsiságomat. Bár volt barátom, nem akartam, hogy a legszebb éveim úgy teljenek el, hogy nem éltem ki magamat. Amikor lefeküdtem egy lánnyal, beigazolódott a sejtésem, hogy egy nővel sokkal jobban élvezem a szexet, és amikor egymásba szerettünk azzal a lánnyal, szakítottam a barátommal. Egy hónappal azelőtt, hogy az edzőterembe kezdtem járni, véget ért a kapcsolatunk. Hiába, lányok közt is véget ér a szerelem. Ezért is jártam Andi óráira, mert olyankor megfeledkeztem minden másról, és minden alkalommal letisztultabbnak éreztem magam. És persze azért, mert mint említettem, nagyon vonzónak találtam, és volt egy olyan érzésem, mintha én is tetszenék neki. Úgy vettem észre, hogy velem közvetlenebb volt, és kedvesebb hangnemben beszélt, mint másokkal, és az órák után mindig odajött hozzám beszélgetni, és a szemei mintha többről árulkodtak volna a baráti szimpátiánál. Egyszer az egyik óra után láttam, hogy lopva végigmért egy nőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2015. 11. 13. péntek 16:00
Nekem nagyontetszett.
#12 RAVETRAIN 2015. 08. 20. csütörtök 23:45
smile kösz
#11 Ulysses 2015. 08. 20. csütörtök 18:54
Hello, RAVETRAIN!
Az átlagos szókincset fejleszteni egyszerű dolog. Olvass sokat, de ne válogatás nélkül! Nézd meg itt a toplistás írásokat! Illetve a magas pontszámot kapott írók más műveit is.
Az elbeszélő részekből, a felvezetésből nem kell kiirtani minden összetett vagy többszörösen összetett mondatot. Az akció részben a rövid mondatokkal fokozni tudod a feszültséget, drámaiságot. Ha írás közben nem jut eszedbe igazán ütős szóösszetétel, akkor térj vissza rá később. Eleve jó dolog, ha pár napra, hétre félretesszük a "kész" írást. Utána számos hibánkat magunk is felfedezzük.
Remélem, nem kicsit fogsz fejlődni! smile
#10 RAVETRAIN 2015. 08. 19. szerda 22:45
Köszönöm az építő kritikát!
Értem, hogy mikre gondolsz. Sajnos nem vagyok valami kreatív ilyen téren, és a szóismétléseimet sem tudom kikerülni, mert mondhatni átlagos a szókincsem, fogalmazási készségem. Az ilyeneket meg, hogy "óriási orgazmus" a tanácsod alapján inkább akkor jobb lesz ha kihagyom, ha már kreatívabbat, megdöbbentőbbet nem tudok írni ilyeneknél.
Valamint a túlburjánzott körmondataimat is mellőzöm.
Remélem kicsit legalább még fejlődök.
Még egyszer köszönöm!
#9 Ulysses 2015. 08. 16. vasárnap 19:19
Kedves Lilaangyal!
A többi olvasó nevében nem nyilatkozhatok, de én Karácsony előtt sem adok több (vagy kevesebb) pontot, mint az év más részében. Hogy miért is ennyi?
Nem egyszerű a válasz, mert látszólag minden megvan az írásodban. A helyesírás is elég jó, nekem nem akadt meg a szemem hibán. Amin javítani lehetne, az a néhány szóismétlés, meg pár túlburjánzott körmondat. Még egy dolgot hiányolok, csak nehezen tudom megfogalmazni... Nem is hiányérzet... Mintha a mondatokat, szófordulatokat már láttam, olvastam volna százszor. Talán még nem találtad meg a saját stílusodat, vagy az nem forrt ki. Próbálok egy példát mondani, hátha az segít:
"Óriási orgazmusom volt." Ez így számomra unalmas. Valami megdöbbentőt kellene helyette írni. "Akkorát élveztem, mint egy póniló!" Vagy mit tudom én... valami színeset. Persze ez a te történeted, nem akarom én átírni.
Azt már csak halkan merem megjegyezni, hogy nekem abszolút nem jött át a karácsonyi hangulat.
(Én még nem pontoztam ezt a sztorit.)
#8 lilaangyal 2015. 08. 16. vasárnap 15:22
Ha karácsony előtt tettem volna fel, többre pontoztátok volna?
Mivel a karácsony előtti hangulatban játszódik a cselekmény.
#7 papi 2015. 08. 11. kedd 07:12
Nem rossz
#6 cscsu50 2015. 08. 7. péntek 21:24
türhető
#5 deajk2008 2015. 08. 7. péntek 09:05
nagyon jó lett, imádom, mikor 2 vagy annál több nő meztelenül szexuálisan játszanak egymással 9p... folytasd
#4 veteran 2015. 08. 7. péntek 08:25
Közepes.
#3 feherfabia 2015. 08. 7. péntek 07:47
Egèsz jó!
#2 A57L 2015. 08. 7. péntek 03:39
Elég jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 08. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?