A+ A-

Beavatás-felavatás

Legjobb igyeketem szerint próbáltam visszaidézni a történteket, bár kellőképpen nehéz hangsúlyozni a jelentőségét irodalmi eszközökkel, remélem okoztam Nektek pár kellemes percet és jóérzést. :)
Gyermekkoromban egy igazi kis kocka voltam, nem igazán törődtem az olyan világi dolgokkal, mint pl az autók, a sport. Tudjátok az a fajta srác voltam, aki inkább otthon kitalált magának kész világokat, minthogy focizni ment volna a többiekkel... Számomra a többiek érdektelenek voltak, egyetlen egy barátom volt, akivel játszottam. Még 12 évesen is egy magának való srác voltam, csak ő, nevezzük most Gábornak, szóval csak ő volt nekem mint kapcsolat a "világi" léttel. Nem is túl meglepő, hogy olyan dolgok mint a szex totál nem foglalkoztattak. A lányokat mindig félve néztem, tetszettek, talán még "szerelmes" is voltam, de igazán nem érdekelt. A barátom sokkal aktívabb szociális életet élt mint én, épp ezért tapasztaltabb is volt. Gyakran mesélt dolgokról amiket igazán nem tudtam elképzelni, mert annyira idegenek voltak tőlem, a kis maszületett báránykától. A szüleim mindig délután 5 óra körül értek haza, és a nyári szünetben szinte minden nap együtt voltunk.
Néha a kánikulától elmenekülve a szobában töltöttük el az időt, többnyira C64-es játékokkal vagy filmekkel. Az egyik igencsak forró (nem is sejtettem mennyire forró) délután, amikor kettesben voltunk az egész házban, izzadtan a földön ülve arra a kellemetlen megállapításra jutottunk mindketten, hogy az unalom fenyegető kezeinek szorítása menten megfojt minket, hát nosza tegyünk valamit ellene... Morfondíroztunk, hogy mit csináljunk, de ő mindent stornózott, bármit találtam ki, rávágta hogy ne. Egyszercsak megszólalt: én egy barátommal, "Gézával múltkor kardozunk a farkunkkal. Nagyon vastag farka van!". Természetesen felkaptam a fejem, s értetlenkedő szemekkel kérdeztem: "mii?". Határozottan válaszolt: "Felállítjuk és kardozunk!". Hat jo, gondoltam magamban, fura ötlet, nézzük meg. Erre ő feltérdelt és megmutatta azt, amit még sosem láttam. A retinámba égett a csupasz és merev pénisz, mint egy szikra, úgy robbantott be bennem valamit. Görcsbe rándult a gyomrom, forroságot éreztem... és, azon idegen érzés kerített hatalmába, hogy feláll a farkam. Kérnie se kellett, levetettem. Életemben először szexuálisan felizulok, ráadásul spontán módon egy pénisz látványáztól. Gábor beszélt folyamatosan, de képtelen voltam rá figyelni, ez az új dolog megbabonázott, elvarázsolt, magáévá tett. Ritmikusan lüktető farokkal térdelünk egymással szemben, amit én nem bírok tovább, le kell ülnom. Gábor is leült. Talán csend volt, talán Gábor beszélt tovább, nem tudom, én csak hatalmasakat sóhajtottam és néztem magunkat. Néha őt, néha engem. Azt mondta hogy szép vastag farkam van. Valóban, az enyém vastagabb és eresebb, de nagyjából egyforma. Elmesélte, hogy ezt gyakran csinálják a Gézával, és a Géza spriccel egy csomót, amit akkor nem is értettem mit jelent, még.
Megszagolhatom? Félénkent kérdetem, mire bájosan mosolygott. Megszagoltam, ő is az enyémet, majd ismét.. "Fasz szaga van!" nevetgéltünk jóízűen, mikörben hol egymás szemeit, hol egymás duzzadó szerelemdákóját stírőltük. Azt hiszem mindkettőnknek fontos volt ez a pillanat. Tudván milyen érzés meztelenkedni fiúval, egyértelműnek hatott mi is az a kardozás. Talán már én kezdeményeztem, ki tudja, de "tyí-tyú-tyá" hangokkal kísérve legalább fél órája kardoztunk a még mindig pumpaló nemiszervünkkel, amikoris ismét egy spontán dolgot tettem: simogattam a fenekét, és megkértem, hadd értsem meg a farkammal a popsikáját. Megfordult, leghajolt, és nekem tárta kerek kis fenekét. Még mindig emlékszem az anyejegyre a popsijánt. Mindkét kezemmel simogatni kezdtem, a popsija hideg volt, izzadó újjaimmal csiklandozó körkörös mozdulatokkal a kezeim a csípőjéhez vittem, megragadtam es magamhoz, az álló és forró kukimhoz húztam, s a hűsítő érintés miatt életemben először felnyögtam hosszadalmasan, kellemesen. Egy izgai eksztázis volt amit átéltem. Bízom benne ő is legalább ennyire élvezte amikor én mutattam felé a fenekem, ő már ütögette hozzám a farkát, mintegy a dugást imitálva. Zajt hallottunk, kattant a zár... hop, ruha fel, mintha misem történt volna köszöntöttük anyukámat (belül mindketten remegtünk). Másnap már egyedüli programként ezt csináltuk, majd megint, megint...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.66 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2015. 08. 10. hétfő 14:50
Nem nagy szám
#7 Rinaldo 2015. 08. 9. vasárnap 08:15
Elmegy,
#6 nathanblack95 2015. 08. 7. péntek 22:22
inkább a felavatás maradt ki smile
10/7
#5 cscsu50 2015. 08. 6. csütörtök 19:12
gyengécske
#4 deajk2008 2015. 08. 6. csütörtök 09:18
nekem nagyon tetszett és imádom a homoszexet 9p...
#3 veteran 2015. 08. 6. csütörtök 08:29
Szerintem a beavatás elmaradt.
#2 jociy 2015. 08. 6. csütörtök 00:20
Nem rossz
#1 Törté-Net 2015. 08. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?