A+ A-

Köszönet a két csodálatos napért

Nos, engedjétek meg, hogy megosszam veletek viszonylag friss élményemet, még melegében. A történet úgy kezdődik, hogy kaptam egy levelet az oldalon keresztül, amiben csak egy mondat állt, de az igen sejtelmesre, és felhívóra sikerült. Azonnal reagáltam rá, megadtam a mail címem a válaszlevélben, majd egy közösségi oldalon folytattuk a beszélgetést pár napig. Ezalatt a pár nap alatt sikeresen egymásra hangolódtunk, érezni lehetett a kölcsönös szimpátiát, vonzalmat. Olyan szinten, hogy feldobtam egy találkozó lehetőségét, amire ő azonnal igent mondott.(picit meglepődött azért, hisz az ország másik pontján lakik, de ez számomra nem jelenthetett akadályt). Izgatottan, teli vágyakkal, és több száz km utazás után végre megérkeztem hozzá. Az állomáson csókok csattantak, az ajka finom volt, és lágy, amire számítottam. A szájfényének íze egészen felcsigázott. Az autóban hazafelé már totál feloldódva, és láthatóan mindketten szexuálisan túlfűtött állapotban megérkeztünk hozzá. Megmarkoltam a fenekét az ajtóban, ami elképesztő feszes, és kemény volt. Láthatóan tetszett neki. Beértünk a lakásba, lecuccolás, pár perc beszélgetés, aminek a vége az lett, hogy felkaptam és bevittem a szobájába, ahol heves csókcsata következett. A lábaival körül ölelte a derekamat, miközben én a nyakát, mellét csókolgattam. Apró, de annál hangosabb nyögések hagyták el a száját. Elképesztően izgató volt.
A következő utunk a fürdőbe vezetett, ahol már a ruhadarabok is szép sorjában leperegtek rólunk. Az övemet kicsatolva megmarkolta duzzadó farkamat, miközben én a melleit gyúrtam. Félhomály volt a fürdőben, csak pár gyertya égett, de látni lehetett a szemeiben, hogy nagyon kíván már. Letoltam a lábához simuló harisnyáját, és olyan látvány tárult elém, amiről minden férfi álmodik. Feszes, izmos combok, csodás popó, gyönyörű lábak, párduc test, kívánatos, lágy, borotvált punci, és mellé egy olyan parfüm, ami szinte megbabonázott. Bekerültünk a vízbe, két pohár finom pezsgő társaságában, és élveztük a pillanatot. A forró vízben mindamellett hogy sokat nevettünk, jutott idő játszadozni is. Ujjaimmal csiklóját izgattam, amit hangos felnyögések kísértek. Mellbimbói megkeményedtek, az ajkait harapdálva élvezte amit csinálok. Mikor kezdett már a víz hűlni, úgy döntöttünk kiszállunk, és a hálóban folytatjuk. Felállt a vízben, és csodás testén a vízcseppek úgy gördültek lefelé, mint a kicsorduló méz az üveg oldalán.
És ekkor történt meg az, amire nem számított, de titkon már napok óta erről álmodott. Magamhoz húztam a derekánál fogva, és belenyaltam csodás puncijába. Valósággal beleremegett, egyik lábát a kád szélére feltéve üzente, hogy nagyon tetszik neki, és folytassam. Isteni íze volt, igazi manna.
Gyors felkaptam, és a hálóba vittem.
A háló közepén egy csodás fehér szőnyeg, egy nagy franciaágy, és lágy fények. A szőnyegre térdelt, és érzékien szopni kezdett. A szájában vastagra duzzadt farkam ki-becsúszott, miközben ő nagy szemeivel vadul, szexin nézett rám felfelé. A paradicsomban éreztem magam. Teljesen tele lett a szája, alig bírtam magammal.
Párszor egészen tövig csúszott rá, elképesztő volt. Az ágyon folytattuk tovább, most én következtem.
Eleinte apró gyors, pár perc múlva már mélyreható, intenzív nyelvcsapásokkal nyaltam a punciját. A nedve teljesen szétáradt a számban. Ő eközben már hangosan élvezett, néha apró rángásokkal. A farkamat csiklójához csapkodtam, és néha már a hüvelyének bejáratához illesztettem. Éreztem az iszonyú forróságot, ami áradt belőle.
Ekkor felnyögött, és csak annyit mondott: "Tedd be most már, könyörgöm". A szája szélét nyalta, harapdálta.
Nem tudtam ellenállni neki, nem is akartam. Az enyém volt teljes egészében. Kemény farkam tövig hatolt, és apró mozdulatokkal elkezdtem csodás pináját dugni. Teljesen elvesztette az eszét, lábaival derekamat ölelte, és önkívületbe került.
Szép lassan, pár percig gyengéden prezentáltam mi is vár még rá. Kacsintottam rá, jelezvén, hogy lesz ez még keményebb is. Cseréltünk, én kerültem alulra, ő pedig szépen beleült. Az egész farkamon végigáramlott a melegség, és a puncija nedvessége. A szobában isteni punciillat, keveredve a parfümje zamatával, egészen bevadított.
Szóval elkezdett lovagolni, én pedig csak egyre keményebb lettem. A kedvenc pózomban voltunk, hajlamos vagyok bedurvulni. Ez így is történt, egyik pillanatról a másikra elkezdtem őrületes tempóval, és keménységgel döngetni apró punciját. Abszolút meglepte, szinte ordított az élvezettől. Testével rám dőlt, én pedig csak keféltem, és keféltem.
Közben haját tépve, hátát karmolva dugtam forró pináját, ami csak úgy nyelte a farkamat. Hangosan csattogott isteni puncija. Percekig ebben az őrült tempóban éltünk, aminek a végére el is élvezett a drága. Egy másik dimenzióba kerültünk, oxigén nélkül szinte. Még 2-3 ilyen őrült szakasz, és én sem bírtam tovább, elképesztőt élveztünk mindketten. (ő már nem elsőre). Pár percig mozdulni sem tudtunk. Nem is akartunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 9. szombat 00:46
Folytazsd!
#10 listike 2015. 09. 7. hétfő 13:19
Aztán, beleért a bilibe a kezed és felébredtél.
#9 Pavlov 2015. 08. 10. hétfő 08:00
Ebben a történetben nem beszél senki? Miért nincsenek dialógusok? Így halott a szöveg!
#8 papi 2015. 08. 2. vasárnap 08:13
Nem rossz, csak a befejező mondat nem az igazi. Annak kellene lennie hogy- "És akkor felébredtem agyonizzadt ágyamban."
#7 cscsu50 2015. 07. 31. péntek 19:52
Remek történet
#6 Ulysses 2015. 07. 31. péntek 19:13
Nem rossz, nem rossz. Csak névtelenek, arctalanok a szereplők, lineáris a történetvezetés. A szexen kívül nulla a cselekménye. Pedig jó az írókád, a stílusod, igazán keríthetnél színesebb keretet.
#5 deajk2008 2015. 07. 31. péntek 09:28
nekem tetszett e történet, ezért 8p.... folytasd
#4 veteran 2015. 07. 31. péntek 08:30
Remek, élvezetes írás. 10p.
#3 feherfabia 2015. 07. 31. péntek 06:07
Egész jó!
#2 joozsi 2015. 07. 31. péntek 05:05
Háát?!
#1 Törté-Net 2015. 07. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?