A+ A-

Szalagavatóból kaland

Szalagavató. Dög unalom. Ráadásul nagyon fájt a lábam a magas sarkútól, de nem baj mindjárt vége. Már csak az életvidám energiabomba hastánc csoportot kellett megnézni. Hogy lehet ez szexi? Mindegyik pocakos, de a teremben lévő összes kan tátott szájjal bámulta őket. Férfiak, a farkuk vezeti őket. Hu..megpillantottam hirtelen egy pasit, aki nem őket bámulta, igazából engem nézett. Egész helyesnek tűnt, sőt. Nagyon jól állt neki a szmoking. Nem ismertem fel, nem velünk végzett, talán valami haver vagy testvér. Felállt és idejött a műsor közepén. Wow... a mozgása megdöbbentett, nem semmi. Ilyen pasim sem volt még ezelőtt. Irtó izmos, mit sportolhat? Mellém ült, közel hajolt, és a fülembe kezdett suttogni.
- Látom, téged sem köt le a műsor! - mondta mosolyogva. A hangja olyan lágy és…hívogató.
- Engem nem, de téged kéne. Milyen pasi az aki nem ujjong egy csomó hiányos öltözetű csaj láttán akik rázzák magukat? - válaszoltam, kicsit szarkasztikusan. Elmosolyodott és válaszol.
- Egy olyan pasi aki speciel szívesebben látna téged hiányos öltözetben rázni magad..-kacsintott és megvillantotta örült szexi mosolyát amitől bizsergést kezdtem érezni a gyomromban.
- Megtudhatnám ennek a ritka pasinak a nevét? - kérdeztem kacéran, miközben felé fordultam és ujjammal körözni kezdtem a velem szemben lévő pohár karimája körül. Az ujjamat bámulta, majd magabiztosan felnézett és így válaszolt:
- Sebastian. De barátoknak csak Seb.
- Seb - mondom ki a nevét lassan, a B betűt megnyomva. A pupillája kitágult, ahogy nézte vörös ajkam csucsorítását.-Én Anastasia. De barátoknak csak Ana.
- Ana - mondja kacéran és közelebb csusszan. A térde hozzáért az enyémhez, aminek következtében elektromosság futott végig rajtam. Egészen a tarkómig.
Úristen. Lehet, hogy a 2 pohár vodka-naracs miatt, de kedvem támadt akkor rögtön lelépni, és csúnya dolgokat csinálni, vele.
- Mi lenne, ha ezt a szóváltást nem itt fojtatnánk? - kérdeztem kacéran.
Erre felállt a mellettem lévő székről és a kijárat felé tartotta a kezét.
- Csak ön után hölgyem! - mondta kacéran. Ez a gesztus egy olyan érzést keltett bennem, amit még egyetlen férfi sem ért el eddigi életem során. Bár nem mondhatnám, hogy sok tapasztalatot tudhatok a hátam mögött. A szüzességem egy tapló vette el, aki utána otthagyott, a későbbi szexuális élményeim egyéjszakás kalandok voltak, meg pár visszatérő kollégistatárs. De ez a pasi nem kicsit beindított.
Kisétáltunk az épületből és ő célirányosan egy fekete, elegáns Lexus felé vette az irányt. Itt kezdtem el gondolkodni, hogy hány éves lehet, és mi lehet a munkája. Ezeket a gondolatokat most félresöpörve utána indultam. Kinyitotta nekem az anyósülés felőli ajtót én meg behuppantam. Becsukta az ajtót utánam, én meg végignéztem, ahogy megkerüli az autót és beül mellém. Rám vigyorog és mosolya a félhomályban még őrjítőbb. Tenyerét a combomra teszi és elkezdi simogatni. Meleg érintésétől az izmaim, ott bent erősen összehúzódnak.
- Érdekel a lakásom drága? – kérdezi kényesen, rám villantva csodás fehér fogakból álló ördögi mosolyát.
- Ha olyan kényelmes, mint a kocsid és olyan hívogató, mint te vagy, nincs ellen akadály! - válaszolom már kicsit lihegve.
Seb felnevet és gázt ad az autónak. Kihajtunk az iskola kapuin az éjszakába. Az autó csak száguld. Egy nekem eddig ismeretlen úton indulunk el. Az elhaladó lámpák fényében az arcát nézem, miközben vezet. Nagyon izgatott vagyok és várakozással teli. Oh, csak lennénk már ott. Olyan 10 perc kocsikázás után megérkeztünk egy magas emeltes házhoz. Beparkoltunk egy parkolóházban. Kinyitotta nekem az ajtót, kisegített és egy lift felé vettük az irányt. Beszálltunk és megnyomta a 14-es szinthez tartozó gombot. Az ajtó bezáródott a kabin pedig elindult lassan felfelé. Ketten voltunk a liftben, éreztem émelyítő parfümének illatát amitől még jobban felforrósodott a vérem. Éreztem, hogy nem bírom ki a 14. szintig. Rám nézett, felnevetett és mondta:
- Látom, te sem bírod. - Odalépett, megfogta a derekam, magához húzott, éreztem kemény férfiasságát a hasamnál. A szemembe nézett, végig simította a kezét az arcomon, lenézett az ajkamra újra a szemembe. Feszültségemben és vágyam levezetésében beleharaptam az alsóajkamba. Mire ezt felelte:
- Ha nem engeded el az ajkad, esküszöm, megduglak itt a liftben.- megszeppentem, mire ő megcsókolt. Neki nyomott a falnak, végigsimította a hátam. A tarkómtól a fenekemig, nyelvét közben erősen és szenvedélytől túlhevülve tornáztatta a számban.
De ekkor hirtelen, DING. Megérkeztünk. Elengedett és elhúzódott tőlem. Kiszálltunk a liftből és elkezdtünk sétálni a hosszú folyosón. Követtem, alig vártam, hogy ott legyünk. A cipőm sarka kopogott a padlón. Végül elérkeztünk a 216-os lakásig. Kinyitotta előttem az ajtót és besétáltam. Egy szépen berendezett nappaliban találtam magam. Onnan egy ajtó nyílt a hálószobára. Úgy gondoltam most inkább nem néznék körbe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2015. 07. 6. hétfő 21:28
Jó, ötletes fogalmazás. Csak ne lennének benne olyanok, hogy "odament a fülemhez" meg "Béjbi".
#6 papi 2015. 06. 26. péntek 21:24
Nem nagy szám
#5 listike 2015. 06. 26. péntek 19:23
A közepesnél gyengébb.
#4 veteran 2015. 06. 26. péntek 08:50
Közepes.
#3 feherfabia 2015. 06. 26. péntek 05:37
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 26. péntek 04:04
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 06. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?