A+ A-

Négy találkozás a vendéggel 1. fejezet

- Készen állsz? - Mark elvész a dús szőke haj illatozásában.
- Igen. - Teste beleremeg a válaszba.
Katherine egyre izgatottabb lesz. Szeretné, ha Mark magáévá tenné. A simogatás vágyat és ijedtséget zúdít a fiatal fodrásznőre. Hüvelye fala elkezd nedvesedni, kéjes gondolatok foglalják el a lelkét. Katherine egyre inkább átadja magát a lelki vászonképének, ahol épp a felfűtött, kéjsóváros álmai jelennek meg. Mark a nyakát csókolgatja, miközben a fiatalasszony vágyfilmje vetítődik, de mikor a férfi érintése eltűnik, a vászon is megszűnik.
- Menj, öltözz át! - súgja a fülébe.
Katherine kinyitja a szemét, s engedelmeskedik a parancsnak. Ahogy benyit a hálószobába, a helyiségben található ágyon ott van a ruha, amit ma fog viselni. A félelme fokozódik a fekete spandex ruha láttán. A nő vesz egy nagy levegőt, és elkezd vetkőzni, közben felidézi magában a Markkal való első találkozását.
Kedd délután a fodrászszalonban dolgozott, mikor Mark besétált az üzletbe. A fiatal nő rögtön felfigyelt az új vendég ismeretlen, hipnotikus erejére. A sors akarata, vagy csupán a véletlen műve? Lényegtelen, mert mindkettőjükben megmozdult valami, a vágyak vulkánja kezdett el forrósodni.
Mesteri mozdulatokkal mosta a haját a fodrásznő, ami a férfinak nagyon tetszett. Sok szalonban járt már az évek során, de ilyen kezekkel még nem találkozott. Tökéletesnek érezte, de nem csak a hajmosási technikája nyerte el az tetszését. Mesébe illő szőke haját csodálatra méltónak találta.
- Remekül bánik az ollóval - jegyezte meg Mark, akinek épp szemére hullott egy hajszál.
- Köszönöm. - Katherine még jobban koncentrált a hajvágásra. Nehéz volt a munkájára figyelni, mivel Mark folyamatosan szemlélte a tükörből. Túlzott magabiztossága az ellenszenvesség határát súrolta, de mégis volt benne valami megmagyarázhatatlan erotika.
Katherine lopva pillantott a férfi tükörképére. Hosszú ideje nem váltotta ki belőle senki azt a bizsergető érzést, amit Mark idézet meg azzal, hogy besétált a szalonba. Tetszett neki, igazi igényes úriembernek találta, akiről lerítt, hogy ügyel a részletekre. Makulátlan öltözéke és határozottsága különös vonzerővel hatott Katherine - re.
De nem szóltak egymáshoz, Mark csak nézte a nőt. Mire kész lett a hajvágás, udvariasan kifizette a munkadíjat és elköszönt. Pár perc múlva visszatért.
- Bocsásson meg, de elfelejtettem elkérni a névjegyét. - Mark szavait kifinomult mosoly kísérte.
Katherine leveszi a bugyiját, és az ágyra hajtja. Lemeztelenített, testtel áll a szobában, félő pillantásokat mérve a fekete spandex ruhára. Teste forró, pulzusa magas az izgalomtól, mikor megnézi magát a tükörben. A látványt jól megjegyzi magának, mivel nemsokára sok minden meg fog változni. Belesimít, egyet hajába majd jobb kezével elkezdi simogatni a nemi szervét.
Mark napra pontosan két hete járt a szalonban, de Katherine - nek többször eszébe jutott a férfi. Záráshoz készülődött, a padlót söpörte fel, de fejben már eltervezte az esti programját, ami sorozatnézésből és olvasásból állt. Az egyedülállónők sablonos estéje várt rá, de Katherine nem egy egyszerű nő volt. Fiatalkora ellenére már túl volt nehéz dolgokon, amiktől nem tudott szabadulni, zárkózott természete még elutasítóbb lett. A szalonban dolgozók és a vendégek is ritkán látták mosolyogni. Kedves embernek tartották, de láthatatlan falak vették körül, amik biztonságot adtak a fodrásznőnek. Épp végzett a zárás előtti takarítással, mikor kinyílt az ajtó.
- Jó estét - köszönt Mark, tekintetét a fodrásznőre szegezte.
- Sajnos már zárunk - vágott közbe Katherine kolléganője - , de holnap szertettel, várjuk.
Mark pár pillanatig Katherine - t nézte, hidegen hagyták a másik nő szavai.
- Én szívesen levágom, majd bezárok. - Katherine zavarában az órára pillantott.
- De hogy fogsz haza menni? Az autód még szervizben van - kérdezte a kolléganő.
- Ha megengedi, én szívesen hazaviszem. - Megjelent az egyedi mosoly, amivel falakat lehet a földdel egyenlővé tenni.
A mondat hallatán a két nő elhallgatott, és kikerekedett szemekkel néztek Markra. Katherine szíve hevesebben vert, mikor felfedezett valami pusztítót a férfi tekintetében. Ami hihetetlen nagy izgalmat váltott ki a nő testéből. Katherine emlékeiben sármos kép élt Markról, de a jelen sokkal szebbnek, csábítóbbnak bizonyult, mint a múlt.
- Szívesen levágom a haját, de nincs semmi szükség rá. - Hajvágó kendőt vett elő.
- Kérem! - Magabiztosan a fodrászszékben ült. - Nem szeretném, hogy én miattam buszozzon.
Katherine és Mark között folytatódott az, ami múltkor előtört. Az érzelmek vulkánja elkezdett tovább forrósodni, amit Katherine kolléganője észre is vett. Ellenszenves férfinak tartotta Markot, de nem szólt semmit, inkább elköszönt, a kulcsot pedig letette a pultra. Feszült pillanatok következtek, minden ugyanott folytatódott, mint tizennégy nappal korábban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sunyilo 2016. 09. 11. vasárnap 16:34
Folytatást kíván...
#14 deajk2008 2016. 09. 8. csütörtök 09:26
nem volt rossz folytasd...
#13 listike 2016. 09. 8. csütörtök 07:30
Nem a jók közé tartozik,
.
#12 zsuzsika 2016. 09. 8. csütörtök 07:16
Nem rossz,folytasd.
#11 feherfabia 2016. 09. 8. csütörtök 06:57
Tetszztt!
#10 A57L 2016. 09. 8. csütörtök 05:47
Jobbat vártam,de nem rossz.
#9 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 15:08
Szép, írás.

10 Pont! Várom a folytatást.
#8 listike 2015. 06. 15. hétfő 11:03
Nagyon nem tetszett.
#7 papi 2015. 06. 12. péntek 08:38
Nem rossz kezdet.
#6 Rinaldo 2015. 06. 12. péntek 06:28
Alakul.
#5 veteran 2015. 06. 11. csütörtök 09:17
Szerintem ez még sokkal jobb lesz.
#4 Andreas6 2015. 06. 11. csütörtök 07:10
Jó! Egyesek csak annak alapján ítélnek meg egy írást, hogy milyen százalékban tartalmaz pornográf részleteket. Sajnálom őket...
#3 feherfabia 2015. 06. 11. csütörtök 05:52
gyenge!
#2 A57L 2015. 06. 11. csütörtök 04:42
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?