A+ A-

Így buktam le

...,de végül jól alakult
Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17 - 18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a barátnőimet, ahogy smárolnak, és jól érzik magukat, meg beszélgetni a fiúkkal, akik megszólítottak…Gyakran mondták a barátnőim, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, bármikor talál magának valakit, miért nem jövök már össze végre valakivel. Elegem volt már ebből. Szerencsére az egyik barátnőm szintén nem volt nagy bulizós alkat, és a legtöbbször csak kettesben iszogattunk péntek meg szombat esténként. Neki sem volt még barátja, így vele felszabadultabbnak éreztem magam. Nem ismertem olyan régóta, mint a gyerekkori barátnőmet, de úgy éreztem, ő lett a legjobb barátnőm. Az érettségi szünetben, egyik délelőtt átjött, hogy lazuljunk kicsit tanulás előtt. Megmasszíroztam a vállát, ő elfeküdt az ágyamon, én pedig mellé feküdtem. Egy rövid szárú póló volt rajtam, ami alól kilátszott a köldököm. Amikor elnyújtóztam, följebb csúszott. Láttam, hogy Dóri odanézett, majd egymásra néztünk, és azt mondta szexi hangon:
- Tudod, nem muszáj egy fiúval elveszíteni a szüzességünket.
Az ujjhegyeivel gyengéden simogatni kezdte a köldököm környékét. Azelőtt csak barátként tekintettem rá. Olyan volt már, hogy vonzalmat éreztem olyan lányok iránt, akiket nem a barátnőimen keresztül ismertem meg, hanem csak futólagos ismerősök voltak, de ilyen még nem történt velem. Felizgatott Dóri érintése, és viszonoztam a közeledését. (Szívesen elmesélnék minden részletet, de nem akarok regényt írni. Mint azt a bevezetőben említettem, azért írom ezt a történetet, mert nagyon ciki módon derült ki, hogy leszbikus vagyok, viszont ennek köszönhetően jöttem össze az egyik barátnőmmel, ugyanakkor mielőtt a lényegre térek, szeretnék röviden egy kis képet is adni az életemről.) Egy fiúval nem tudtam volna így ellazulni, mint Dórival. Vele valahogy természetesebb volt, és nagyon örülök, hogy vele veszítettem el a szüzességemet. Egy fiúval csak erőltetett lett volna. Egy ideig együtt voltunk Dórival, de aztán ő ki akarta próbálni egy fiúval is. Úgy alakult, hogy én is megismerkedtem egy fiúval. Ő volt az első, aki igazán szimpatikus is volt amellett, hogy jóképű. Nem mintha oly mértékű vonzalmat éreztem volna iránta, mint amit azelőtt néhány lány iránt éreztem, de nem taszított a gondolat, hogy lefeküdjek vele, és mint kiderült, élveztem is vele a szexet.
Tapasztalt srác volt, és tudta késleltetni az orgazmusát annyira, hogy egy kicsivel én élvezzek el előbb. Pár hétig együtt voltam vele, de Dóri indított be igazán. Titokban továbbra is lefeküdtünk egymással. Aztán én szakítottam azzal a fiúval, Dóri viszont nem akart szakítani a barátjával. Amikor választás elé állítottam, ő a fiút választotta. Egyrészt fájt, hogy szakítanunk kellett, másrészt örültem, hogy végre egy fiúval is lefeküdtem, és nem kell a barátnőimet hallgatnom, hogy miért vagyok még szűz. Azt mondtam nekik, egy ideig nem akarok még komoly kapcsolatot, de majd előbb utóbb újra randizni kezdek fiúkkal, így egy időre nyugtom volt. Már bulizni is szívesen jártam, végre bárhol jártam, felszabadultnak éreztem magam. 19 voltam akkor. Hamarosan titokban elmentem egy leszbikus buliba, és összejöttem egy lánnyal. Néhány hónappal azelőtt szakítottunk, mielőtt az a bizonyos dolog történt, egy évvel ezelőtt júliusban, 21 éves koromban. Kíváncsi voltam, milyen lehetek kívülről nézve orgazmus közben, és felvettem a telefonommal, ahogy meztelenül maszturbáltam az ágyamon, leszbikus pornót nézve. A videó elején mondtam valami ehhez hasonlót a telefonra nézve, hogy: - Titkon a nőket jobban szeretem. Közben pedig szexisen mosolyogtam, és simogattam a mellbimbóimat. Rátettem a számítógépemre, amiről le is töröltem, miután megnéztem, de mint utólag kiderült, a telefonomról már elfelejtettem. Másnap este a Margit - szigeten, egy sörkertben iszogattam néhány barátnőmmel, meg az egyikük barátja is ott volt. A srác elment még néhány sörért. Én is vele tartottam, mert a vodkánk is elfogyott. Addig odaadtam a gyerekkori barátnőmnek a telefonomat, hogy megnézhessék a képeket, meg a videókat, amiket a bátyám és a felesége küldött Ibizáról. Amikor visszafele indultunk az asztalhoz, láttam, hogy a többiek az asztalnál nagyon röhögtek valamin, a gyerekkori barátnőm pedig döbbenten nézett maga elé. Ahogy közelebb értünk, a gyerekkori barátnőm felénk nézett, aztán mondott valamit a többieknek, amire ők elcsendesedtek. Amikor odaértünk, nem beszélgetett senki. Megkérdeztem, hogy tetszettek e a képek, mire az egyik barátnőmből kitört a nevetés: - Ne, ezt nem hiszem el. - mondta -
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2015. 06. 20. szombat 07:42
Nem rossz.
#6 A57L 2015. 06. 19. péntek 04:02
Közepes lett.
#5 papi 2015. 06. 10. szerda 16:55
Elmegy
#4 veteran 2015. 06. 10. szerda 09:41
Gyenge.
#3 feherfabia 2015. 06. 10. szerda 06:09
Közepes!
#2 A57L 2015. 06. 10. szerda 04:42
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 06. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?