A+ A-

Születésnapi ajándék - Neki

Kedvesem születésnapja volt. Már jó pár éve házasok vagyunk, és minden alkalommal megpróbáljuk valami különleges vagy rég nem csinált módon megünnepelni. Ez jelen esetben azt jelentette, hogy anyósom eljött bébisintérkedni, mi pedig végre újból el tudtunk menni kedvenc éttermünkbe, ahol bizony már elég rég nem voltunk. A három gyerek mellett elég nagy a hajtás, "különprogramokra" ritkán van lehetőség. A kellemes vacsora alatt végre tudtunk egy kicsit beszélgetni, és nem kellett arra figyelni, hogy esetleg ne hallják meg a gyerekek. Végül este 11 felé taxiba ültünk, és hazamentünk. Mivel mind a "bébicsősz"- anyósnak, mind a gyerekeknek határozott utasítást adtunk a lefekvéssel kapcsolatban, reménykedtünk, hogy már rég alszanak. Nos, ez majdnem így is volt. A kicsik már aludtak, a nagyobbik azonban még a kanapén bóbiskolt, állítása szerint ellenőrizni akarta, hogy hazajövünk-e. Amíg a feleségem gyorsan ágyba dugta, én hívtam egy taxit anyósomnak, beültettem, és kifizettem a taxisnak a várható vételárat.
Mire visszaértem a házba, feleségem már a vacsora romjainak eltüntetésével volt elfoglalva. Mikor megpróbáltam hátulról átölelni és kicsit kedveskedni, elhárította, majd felszólított, hogy menjek zuhanyozni, mert késő van.
Másnap szombat volt, nem kellett korán kelni, amit nem is mulasztottam el közölni vele. Sokat ígérő mosollyal közölte velem, hogy tudja. Erre nem tudtam mit válaszolni, a sejtelmes mosoly viszont beindította a fantáziámat, ezért további ellenvetés nélkül elindultam az emeleti fürdőszoba felé.
Gyorsan fogat mostam, majd megborotválkoztam. Az esti borotválkozásra még katonakoromban szoktam rá. Igen, olyan "vén" vagyok, hogy rövid ideig ugyan, de még voltam katona. Akkoriban a reggeli szemle során folyton szívóztak velünk, ha nem tűntünk frissen borotváltnak. A reggeli tumultus és kapkodás során viszont rendszeresen megvágtam magam, ezért egy társam ötlete alapján én is áttértem az esti borotválkozásra. Hajam, bajszom és szakállam is hirtelenszőke, akkoriban pedig még épp hogy a "pihe" kategórián túl volt, úgyhogy reggelre még nem serkedt ki annyira, hogy feltűnő lett volna. Ezt a szokásomat később is megtartottam, és minden barátnőm határozottan méltányolta. Szóval, borotválkozás után lezuhanyoztam, pizsamát húztam, és elindultam a hálószobánk felé.
Addigra a feleségem is végzett odalent, és már a fürdőszoba előtt várta, hogy kijöjjek. Gyorsan ellenőriztem, hogy mindenki alszik-e, majd bementem a hálószobánkba. Gondoltam, meglepem a kedvesem, ezért gyorsan lekaptam magamról a pizsamámat, és bebújtam az ö térfelén a takarója alá, azzal a szándékkal, hogy kicsit előmelegítsem a helyét, úgyis fázós.
Az ágymelengetés olyan jól sikerült, hogy egy idő múlva, a kellemes meleg hatására elkezdtem fantáziálgatni az este ránk váró folytatásáról, ami azzal az "eredménnyel" járt, hogy kedvesemet nem csak előmelegített ággyal, hanem terveimet takarója feltűnő dudorodásával is vártam.
Gyorsan kinyitottam a trükkösen nyíló éjjeliszekrény fiókomat, amiben a gyerekek számára elzártan tartjuk a "játékszereinket", és elővettem egy vibrációs gyűrűt. Ezt mindketten szeretjük, és amióta a nagy óvszergyártók jóvoltából már minden valamirevaló drogériában, bevásárlóközpontban, sőt, benzinkutaknál is kapni lehet, elég sűrűn használjuk is, mindig van egy-két darab készleten. Szóval elővettem, kicsomagoltam, és betettem a párnám alá.
Mikor kedvesem előkerült a fürdőszobából, és a bekapcsolt, hangulatvilágításként használt éjszakai fénynél észrevette a tényállást, elismerően felkuncogott, lekapta magáról apró hálóingét, majd felhajtotta a takarót, és azzal a felszólítással, hogy ez az ő helye, rá akarta vetni magát az ágaskodó szerszámra, de más terveim lévén, gyorsan kitértem alóla.
Inkább a hátára fordítottam, és finoman csókolgatni kezdtem. Először az arcát, szemét, majd az ajkait. Közben arcát, nyakát simogattam, majd válla után, amikor éreztem, hogy kezd beindulni, kerek mellei felé is el-elkalandoztam, de csak fokozatosan. Lassacskán áttértem a fültöve és a nyaka csókolására. Tudom, hogy ha egy kicsit már beindult, ezek az erogén pontjai nagyobb sebességbe kapcsolják. Kezem nem hagyta abba a kalandozást, néha a dereka tájára is tévedett. Tevékenységem nem volt eredménytelen, mert eddig hátamat és mellkasomat simogató kezeit a vállamra tette, és a maga szemérmes módján gyenge, már-már képzeletbeli lefelé nyomással tudtomra adta, hogy felkészült, és szeretné, ha kiterjeszteném "kalandozásomat".
Bal oldalán, mellette térdeltem, és csók-kalandozásomat az állán lefelé folytattam, majd mellei felé vettem az irányt. Jobb kezemmel arcát simogattam, bal kezemmel jobb mellét, közben pedig a hozzám közel eső bal mellét csókolgattam. Először finoman körülnyalogattam, különös tekintettel az alsó részére, ami tapasztalatom szerint egy rejtett, de igen érzékeny erogén zóna. Majd lassacskán feljebb mentem, és óvatosan körülnyalogattam a mellbimbóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.3 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 15:41
Szerintünk jó írás.

10 Pont!
#6 listike 2015. 06. 15. hétfő 09:06
Kedves történet. Ilyenre is szükség van.
#5 veteran 2015. 06. 9. kedd 16:31
Gyenge közepes.
#4 feherfabia 2015. 06. 9. kedd 05:28
Közepes!
#3 papi 2015. 06. 8. hétfő 21:03
Elmegy
#2 A57L 2015. 06. 8. hétfő 04:42
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 06. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?