A+ A-

Amit a távcsövemmel láttam

Két éve júniusban, egyik hétköznap éjjel, egymagamban borozgattam otthon a szobámban, a számítógép előtt. Szabadságon voltam, és mivel a barátnőim másnap dolgozni mentek, a barátom pedig éjszakás volt azon a héten, egyedül hódoltam az ital élvezetének. Nem sikerült megoldani, hogy egyszerre vegyünk ki szabadságot. Már a második üveg felénél jártam, mégsem volt még kedvem lefeküdni. Mindig ez van, ha nem ágyban fekve kezdek el inni tv - zés közben. De olyankor is csak akkor álmosít el, ha már amúgy is fáradt vagyok.
Ha nem tudom megvárni a késő estét, muszáj kiütésig innom magam, és vállalnom a másnaposságot. Untam már a gép előtt magam, és mivel nem tudtam aludni, gondoltam, sétálok egyet a közeli erdő szélen, hátha az végre lefáraszt. Vittem pár sört is útravalónak, és a távcsövemet, mert az ital hatására nosztalgiázni támadt kedvem. A budai hegyoldalon lakom. Néhány ház van még fölöttem, aztán már az erdő kezdődik. Gyerekkoromban egy barátnőmmel egyszer felmásztunk az erdőszélén egy fára, és az apja távcsövével figyeltük a várost. Kíváncsi voltam, milyen lehet a budapesti éjszaka onnan nézve. Csak annyira mentem be az erdőbe, ameddig még nagyjából bevilágítottak az utolsó utca lámpái. Volt egy fa, amire könnyen fel lehetett mászni, és majdnem a tetején volt egy ág, amire kényelmesen le tudtam ülni. Gyújtottam egy cigit, bontottam egy sört, és gyönyörködtem a kilátásban. Aztán az a bizarr ötletem támadt, hogy meglesem a közeli házakat. Úgy 4 - 5 ház volt arrafelé az erdő szélén a látóteremben. Ha jól emlékszem, három házban égett még a villany. Valamivel éjfél után lehetett. A függöny sehol sem volt behúzva. Vicces volt, hogy nem is gondolnák, hogy valaki az erdőből figyelheti őket az éjszaka közepén egy fa tetejéről. Az egyikben egy öreg úr ült a fotelben az egyik emeleti szobában. Egy könyvet olvasott. Ráközelítettem amennyire lehetett, de nem láttam, hogy mit olvasott, viszont az ilyen apró részletektől eltekintve, mindent jól kivehetően láttam. A másik házba nem láttam be rendesen, mert takarta egy fa, de nem is ez az érdekes, hanem amit ezután láttam. Az egyik barátnőm háza volt. Mármint a szüleié, de még ő is ott lakott. Nem gondoltam, hogy onnan az ő házukat is látni fogom, nem őt akartam meglesni, csak így alakult. Másnap tudtommal dolgozni ment, de a szobájában még égett a villany. Az erkélyen cigarettázott. Őt nem láttam, csak azt, ahogy fel felvillant a cigaretta. Amikor bement a szobájába, leült az íróasztalához a számítógép elé. Azt nem láttam, hogy mit csinált, mert oldalról láttam őt, és a monitort. Én közben megittam a sört, és bontottam a másodikat. Utána elszívtam egy cigit, közben még utoljára belenéztem a távcsőbe, mielőtt hazaindultam volna. A barátnőm íróasztala fölött volt egy falióra, az időt akartam leolvasni.
Kíváncsi voltam, hogy mennyi ideje jöttem el otthonról. Elég jó az időérzékem, de részegen még nem ellenőriztem le magam. A barátnőm az íróasztala mögött babrált valamit a kábelekkel, majd megjelent a kép a nagyképernyős tv - jén. Azt az estét sosem felejtem el. A kép, ami megjelent a tv - n, két lány volt, amint meztelenül térdeltek egy ágyon, és csókolóztak egymással. A barátnőm kigombolta az ingét, levette a melltartóját, és simogatni kezdte a mellbimbóit. Háttal állt nekem, a tv vele szemben volt a falon. Letolta a miniszoknyáját, és kibújt a bugyijából, majd megfordult, és az ágya felé indult. Kéjtől izgatott volt a tekintete. Az ágyának csak a széle látszott arról a fáról, amin voltam, a jobb lábfején kívül semmit sem láttam. Az erdőből zörejeket hallottam, ami elég ijesztő volt éjszaka egyedül az erdő szélén, úgyhogy visszasiettem az utcára. Persze lehetett csak valami kis állat is, nem biztos, hogy vaddisznó, de inkább nem vártam meg, hogy kiderüljön. Hazafelé úgy éreztem, mintha a föld fölött jártam volna az adrenalintól. Egyrészt, mert megijedtem az erdőből jövő zajoktól, másrészt pedig a látottaktól. Amikor hazaértem, még hajnalig nem tudtam elaludni. Csak az a kép lebegett a szemem előtt, amint a barátnőm meztelenül simogatja magát leszbikus pornót nézve. Az igazat megvallva leginkább Kati gyönyörű meztelen testének látványát nem tudtam kiverni a fejemből. Bár a barátommal minden téren kielégítő volt a kapcsolatom, mindig is a lányok izgatták jobban a fantáziámat. Elalvás előtt gyakran elképzeltem, hogy milyen lehet, ha egy finom női száj csókolgatná a mellbimbóimat és az ajkaimat, ahogy egy lágy női bőr ér a bőrömhöz, és ahogy egy női mell ér a mellemhez. 22 éves voltam akkor, Kati 21. Pár héttel azelőtt ismerkedtünk meg egy házibuliban. A gyerekkori barátnőm mutatott be minket egymásnak. Osztálytársak voltak a gimnáziumban. Látásból emlékeztem rá. Néhány house partin láttam már, amire a gyerekkori barátnőmmel mentem, de személyesen nem ismertem Szilvi minden ismerősét. Amikor kiderült, hogy Kati ilyen közel lakik hozzám, és mivel megkedveltük egymást, barátnők lettünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.4 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 9. kedd 08:32
Egész jó
#4 deajk2008 2015. 06. 3. szerda 10:20
nekem nagyon is tetszett felizgatott
#3 veteran 2015. 06. 3. szerda 09:11
Nem tetszett.
#2 A57L 2015. 06. 3. szerda 04:54
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?