A+ A-

Újsághirdetés 1. rész

A párommal mindig nagyon jó a szex, igazán élvezem, és ő sem panaszkodott még, de sohasem elég... nekem.
Szegény férfiemberem két-három menet után kifárad, én pedig akkor kezdenék igazán kibontakozni.
Mielőtt megismerkedtünk eléggé szabatos életet éltem, volt alkalom, hogy négy férfival töltöttem az éjszakát. Hosszas vívódás után kigondoltam hát, hogy valószínűleg ez kell nekem! A párom persze előző dolgaimról nem tudott, és a mostaniról sem fog! Annyit semmilyen kényszer, vagy vágy nem ér meg, hogy őt, vagy a tökéletesnek mondható kapcsolatunkat tönkretegyem!
Feladtam hát egy újsághirdetést igazán lényegre törő szöveggel: "Molett nő két vagy több férfival szeretkezne egyszerre! Elérhetőség: ’borotvált’ jeligére a hirdetőben! "
Jöttek is a levelek. Nagyon sok idióta volt közöttük, meg néhány fenyegető is, hogy elmondják a páromnak. Mégis hogyan, mikor azt sem tudja ki fia-borja vagyok?! Jó páran elítéltek emiatt, meg a pokolra kerüléssel fenyegettek. Jót nevettem rajtuk, mert szerintem a pokol már rég a földre költözött...
Azért akadt olyan is, amelyik megragadta a fantáziámat!
Két huszonhat éves srác például egyikük öccsét szerette volna beavatni a szex rejtelmeibe, de prostihoz nem akarták vinni. Szerintem csak nem volt rá pénzük!
Felvettem velük a kapcsolatot, hogy megtudjam, nem túl fiatal-e még a fiú, és hogy mégis mire számítanak egy ilyen hirdetés után. Majdnem eltalálták az igazságot! Azt gondolták, unatkozó és kiéhezett harmincas háziasszony vagyok. A srác pedig már huszonegy, csak mackós testalkat, és zárkózott a lányok felé...
Muszáj volt rajtuk segítenem!
A két idősebb fiú albérletben lakott a szomszéd kerületben, oda beszéltük meg a találkozót. A párom ezen a héten háromszor is egésznapozik, én pedig hihetetlenül utálom az egyedül eltöltött hosszú, vágyakozással teli nappalokat, éjszakákat. Minden tökéletesen alakult.
Forró, illatos fürdőt készítettem, és elnyúltam benne. Már minden porcikám vágyakozott az egész éjszakás, végtelen szex után.
A melegvíztől, és a kéjes gondolatoktól dübörgött a vérem. Ahogy végigsimítottam a testemen a mellbimbóim kőkemények lettek. Gyengéden cirógattam őket, közben lehunyt szemeim előtt erotikától túlfűtött képek milliói jelentek meg. Elképzeltem, hogy erős kezek simogatnak, gyöngéd ajkak kényeztetnek mindenhol, és férfiak tolakodnak kőkemény dákóval, hogy ki kóstoljon előbb belém...
Zsibongás indult meg az ölemben, a kezem önkéntelenül is rátalált felajzott csiklómra. Nagyon nedves volt már a puncim, majdnem megőrültem a vágytól. Eszembe villant, hogy behívom a párom a fürdőbe, hogy mossa meg a hátam vagy valami ilyesmi indokkal, de még ki sem gondoltam a dolgot, már nyílott az ajtó.
Nem szólt egy szót sem, csak a kezem mellé csúsztatta a kezét, hogy jó nedves legyen tőlem. Lágyan simogatott, cirógatott, és úgy csókolt, hogy libabőrös lettem az élvezettől. A következő pillanatban egyetlen erőteljes mozdulattal két ujját feldugta vágytól remegő puncimba. Nem húzta vissza, hanem úgy mozgatta, mint mikor a vibrátor rezeg. Testem megfeszült a gyönyörtől, sikoltottam, nyöszörögtem volna az évezettől, de folyamatosan csókolt, egy másodpercre sem hagyta abba, és amikor úgy éreztem már levegőt sem kapok, elöntött a csodálatos kéj. A testem elernyedt, de a vérem tovább dübörgött, az ölem pedig lüktetett, hogy szinte fájt.
Kedvesem kisegített a kádból, hatalmas, puha törölközőt terített rám. Hátulról ahogy hozzám simult, éreztem, hogy milyen kemény a szerszáma. Örömmel konstatáltam, hogy még nagyon sok ideje van a munkába indulásig....
Csókolózni kezdtünk, így araszoltunk ki a fürdőből. A konyhában hirtelen felkapott, én erősen megkapaszkodtam a nyakában, mert nem vagyok pihekönnyű, de ő nagyon erejénél volt most.
Felültetett a konyhaasztalra, a nyakamat, a melleimet csókolta, harapdálta, nyalogatta. Gyengéden szétfeszítette a combjaimat, és kéjesen a szája szélét nyalogatva nézegette frissen borotvált puncimat. Ahogy nézett hosszan-hosszan, már szinte remegtem a vágytól, sikoltani, üvölteni szerettem volna, hogy érj már hozzá, kefélj meg, csinálj valamit!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 malacka 2015. 05. 17. vasárnap 20:55
Bevezetésnek egész jó lett, várom a folytatást!
#6 papi 2015. 05. 15. péntek 10:26
Egész jó, de a történet nem erről szól, legyél szíves folytatni.
#5 feherfabia 2015. 05. 15. péntek 05:35
Kezdésnek jó!
#4 veteran 2015. 05. 14. csütörtök 09:17
Kezdésnek nem rossz.
#3 Rinaldo 2015. 05. 14. csütörtök 07:38
Alakul.
#2 A57L 2015. 05. 14. csütörtök 05:29
Gyenge lett.
#1 Törté-Net 2015. 05. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?