A+ A-

Haverom muterja

Egyik haveromnál szoktuk múlatni az időt kiváltképp amikor és ez igen gyakran megtörténik a faterja kiküldetésen vagy üzleti úton van. Olyankor a több emeletes házuk aló szintjén elvagyunk, iszogatunk hülyéskedünk.
Egyik ilyen este alkalmával fel kellett mennem az emeleti toalettre ami a szülei hálószobájával szemben található. A hálószoba ajtaja nyitva volt és a haver muterja ott feküdt. Amint kinyitottam a toalett ajtaját láttam, hogy nem alszik hanem néz, hogy ki az mi az. Ez a nő egy alacsony kis mellű sovány kis teremtés. Nem rossz testű és eddig az estéig nem is gondoltam rá úgy. Bár utólag tett olyan mozdulatokat amivel utalt bizonyos dolgokra. Például amikor mi kint voltunk a kertben mindig ott volt fontos tennivalója és mindig földközeli munka, tehát jó mélyen behajolva felénk. Ezt mindig meg is szoktam nézni magamnak. Néha szemből is hajoldozott és mivel igen apró mellei vannak nem hord melltartót ezért a felsője dekoltázsán mindig belátva megfigyelhettem aprócska melleit. Majd bent a toaletten elvégeztem a dolgomat, és rajta járt az eszem.
Erre elkezdett ágaskodni a szerszámom. Gondoltam magamba, hogy a mellettem lévő fürdőbe úgy fogok átmenni, hogy elöl hagytam a farkamat. Úgy is tettem. ezt a másfél méteres utat remegő lábal tettem meg. Majd becsuktam a fürdő ajtót de nem teljesen. ekkor nézegettem és a szennyes tartó tetején megtaláltam az aznap levetett bugyiját. Kezembe vettem és szagolgattam, isteni illata volt; erre úgy ágaskodni kezdett a szerszám, hogy már fájt a makkom úgy bedurrant! Az ajtó résnyire volt és amikor kezet mostam a farkam ott villogott neki. Majd lekapcsoltam a villanyt és az ajtót óvatosan kinyitottam. A sötét derengésben láttam, hogy nem alszik hanem engem néz. Majd szép csendben lementem és aznap éjjel nem történt semmi más sajnos. De ettől kezdve minden éjjel amikor ott voltam náluk nagyon keveset vagy inkább semmit nem ittam és fel jártam toalettre. A farkam mindig elöl hagyva mentem a fürdőbe.
És akárhányszor mentem ő fenn volt és nézett. Majd az egyik este rászoktam arra, hogy amikor kijövök a fürdőből nem kapcsolom le előtte a villanyt és így én is látom, hogy mit csinál illetve, hogy fent van-e. Hozzá kell tennem mindig fent volt és felém fordulva. Az egyik ilyen jól átdorbézolt hajnalban amikor haverék a józanságukat és mindenüket elvesztve kiütötték magukat ugyanúgy tettem a rutinos cerka lógatást, éppen jöttem ki a fürdőből amikor az ágyra néztem azt látom a takaró sehol és a halóing a nyakáig fel volt húzva és széttárt lábakkal fekszik és engem néz. Olyan remegés fogott el, hogy majd összeestem de valahogy csak bebotorkáltam a szobába és leültem mellé. A farkam a nagy megilletődöttségben félárbócra ereszkedett.
Ahogy leültem rögtön rámarkolt a lényegre. Apró kezei között óriásnak tűnt a farkam majd éreztem, hogy eszeveszett tempóval visszatér belé az élet de olyan intenzitással mint amikor bugyit szagoltam. Nem szólt hozzám semmit csak annyit, hogy csendben legyünk. Lent már mindenki aludt mert nagy csend volt ott is. Ekkor szájon csókoltam amit nem viszonzott de a hálóinget szorgalmasan fejtette le magáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 16:58
Nem rossz
#8 szekely18 2015. 05. 12. kedd 21:08
Jobbat vártam!
#7 papi 2015. 05. 12. kedd 21:04
Nem rossz
#6 rockycellar 2015. 05. 12. kedd 18:45
Kár volt elolvasni
#5 veteran 2015. 05. 12. kedd 08:02
Lehetett volna jobb.
#4 listike 2015. 05. 12. kedd 07:34
Sokkal jóbbat vártam.
#3 feherfabia 2015. 05. 12. kedd 06:22
Kicsit gyenge!
#2 A57L 2015. 05. 12. kedd 05:20
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2015. 05. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?