A+ A-

A feleségem kívánsága

Néhány hónappal ezelőtt történt, mikor Adél három hónapja volt a feleségem. Amikor egy kiadós ágycsata után, a feleségem odabújt hozzám és azt súgta a fülembe, "Drágám, szeretnéd ma este megdugni a seggem?". A szemébe néztem a csodálkozástól kerekre tágult szemekkel és sikerült valami igenlő választ kinyögnöm.
Erre a párom rámhenteredett és ördögi arccal hosszan, szenvedélyesen megcsókolt. Ezután néhány őrjítő percet töltöttünk előjátékkal, a végén a feleségem a hasonfeküdt és én óvatosan harapdáltam azt az aranyos kis fenekét.
Amikor eljött az ideje, Adél az ágy közepére siklott és lassan maga alá húzta a térdeit, közben a feje a párnán nyugodott így a gyönyörű hátsó fele volt a legmagasabban. Ezalatt én az ágy szélén ültem és az addigra kőkeményre meredt farkamat nyálazgattam, amikor hallottam, hogy Adél a nevemet mondja. Felpillantottam és láttam, hogy feleségem hátranyúl és lassan érzékien végigsimítja a combjai belső felét fölfelé haladva, amíg el nem érte a fenekét. Ott megállt és kívánatos gömbjein nyugtatta kezeit.
A lehető legkurvásabb hangján suttogta, "Jani, dugd be a faszod tövig a seggembe! Nagyon kívánom." Azzal széthúzta a seggét, úgy hogy jó rálátásom nyílt a segglyukára. Kétségtelenül ez volt a legerotikusabb dolog, amit addig valaha is tapasztaltam.
Teljesen úrrá lett rajtam a szexuális izgalom. Lázban égtem attól, hogy olyan dolgot próbálhatok ki, amit legmerészebb álmaimban sem reméltem. Azonnal elvesztettem az önkontrollomat, geci lövellt ki a faszomból anélkül, hogy egyáltalán hozzáértem volna. Szégyen, nem szégyen elélveztem.
Miután letakarítottuk az ágy kárpitjáról a gyönyörnedvemet, mondtam a feleségemnek, hogy sohasem voltam életemben ennyire felizgulva.
Sajnos nem tudtam újra felállítani a farkam, mert már kétszer élveztem azon az estén, így nem tudtuk folytatni a seggbedugást.
Azt kérdeztem tőle, honnan jutott éppen ez most az eszébe? Adél csak levett az éjjeliszekrényéről egy néhány hónappal azelőtti női magazint. Mutatott egy levelet egy nőtől, aki gyakran gyakorolja az anális szexet és közben csúnyán beszél férjével, ezzel izgalmasabbá teszi mindkettejük életét. A levél elbeszéli, mennyire el tudja csábítani a nő a férjét azzal, ha széthúzza a seggét és könyörög, hogy bassza meg.
El kell, hogy mondjam, e levél olvasása után és rágondolva, ahogy a feleségem felkínálta a gyönyörű fenekét arra az elhatározásra jutottam, kipróbáljuk az anális szexet a következő éjszaka. Adél mosolygott és azt mondta, "Már alig várom." Szerintem a legtöbb ember, ahogy én is, amikor ilyen történik vele, akkor csodálni kezdi az ilyen nőt. Főleg a fenekét.
A feleségemnek van (szerintem) a legszebb feneke, amit a természet adományozott nőnek valaha. Már amikor találkoztunk, sem rejtettem véka alá, hogy mennyire tetszik a hátsója, bár sohasem jelentettem ki nyíltan, hogy szeretném azt is megbaszni.
Megérdemeli a dícséretet, mert heti négy napot jár testkultúra szalonba, hogy megőrizze csinos alakját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon53 2015. 12. 23. szerda 14:06
Nekünk a feleségemmel A tól - Z ig tetszett!

10 Pont!
#12 A57L 2014. 05. 10. szombat 06:38
Nem tetszett.
#11 listike 2014. 02. 14. péntek 07:24
Jó volt.
#10 papi 2013. 05. 6. hétfő 05:25
Haszájjal nedvesítik be az még jóbb
#9 bebe 2007. 12. 27. csütörtök 15:20
én az anál szesz előtt mert ha kérte a párom akkor előtte le szopattam magamat, mert akkor izgultam fel igazán.Nem voltam neki nagy hive főleg a párommal másokkal ment, de őt kiméltem mert szükségem van rá.De neki ha gyönyöre támadt benne akkor nem volt mittennem.
#8 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 18:56
Egyetértek a szerzővel, mert én is popórajongó vagyok,még akkor is amikor nem analszexet gyakorolom.Érzékletes leírások, jól felgerjesztett !
#7 HaZa 2002. 11. 15. péntek 07:26
Nagyon én is vágyom ilyenre egy két alkalom már volt de nagyon várom a következőt Punci jeligét kérem adja meg a telefonszámát.
#6 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 05:30
Punci! Mit szeretsz benne? Nehezemre esik felfogni.
#5 Gambit 2002. 02. 22. péntek 20:18
Előttem szóló!Hát ha gondolod, én szívesen segítenék neked! Jó kis történet, kifejezetten tetszett
#4 punci 2002. 02. 22. péntek 19:50
Nekem tetszett, mert én is szeretm, ha segbedugnak néha-néha.
#3 Béla 2002. 02. 22. péntek 12:10
No coment!!
#2 /dev/null 2002. 02. 21. csütörtök 22:38
türhető...
...lett volna ha elég hosszú
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?