A+ A-

Isten hozott itthon!

Forró nyári éjszaka volt, a kocsimban ülök, taposom a gázt sietek haza. Angliában voltam kiküldetésen 6 hétig. 6 héten keresztül csak Skyp-on keresztül tudtam vele érintkezni. Nem érezhettem az illatát, nem simogattam selymes bőrét, nem csókoltam mézédes ajkait. Már teljesen kész vagyok a hiányától, nem nekem való ez a hosszú távollét. Egész úton azon gondolkodom, hogy mi mindent kell bepótolnunk.
Befordulok az utcába, már látom a házat. Ekkor egy furcsa nyugalomérzet kerít hatalmába. Itthon vagyok. Leparkolok, kiveszem a cuccaimat az autóból és cipekedek befelé. Hirtelen felvillan az ajtó előtt a lámpa, már figyelte, hogy mikor érek haza, várt rám. Kinyitja az ajtót és meglátom őt. A lélegzetem is eláll, olyan dögösen néz ki, egy fekete rövid kis kimonó van rajta, fekete harisnya és a kimonó alól kikandikál egy csipke harisnyatartó és melltartó szélei. Ebből már sejthető, hogy nem alvással fog telni az éjszaka hátralévő része. Eddig is be voltam indulva, de ez a látvány még tett rá egy lapáttal, hímtagom egy pillanat alatt kőkemény lett.
Ott állok a táskákkal a kezemben, ő megragadja a nyakamat, magához ránt és egy olyan szenvedélyes és heves csókot kapok tőle, hogy levegőt is alig kapok. Természetesen nem bánom. Kicsit beljebb lépek, berúgom magam mögött az ajtót, ledobom a táskákat, átkarolom a derekát és magamhoz szorítom. Hosszú csókcsatába kezdünk, ki akarok élvezni minden pillanatot. Mikor már alább hagy a lendület, kicsit hátrébb lép, megfogja a kezemet és a hálószoba felé kezd húzni.
- Le kellene tusolnom, piszkos és izzadt vagyok! – mondom halkan.
Kicsit megtorpan, megfordul, a szemembe néz, és csak annyit suttog:
- Majd utána megfürdetlek, most azonnal akarlak élvezni!
Azzal a lendülettel megfordul és húz tovább a háló felé. Beérünk a szobába, megfordul és elkezd vetkőztetni. Szinte letépi rólam a pólót, egyik kezével a mellkasomba markol, másikkal a nadrágomat kezdi kioldani, közben újra megcsókol. Én megmarkolom a fenekét, majd húznám fölfelé a kimonót, hogy tenyeremben érezzem feszes bőrét. Ekkor hirtelen hátralép:
- Most én irányítok, én mondom meg, mit lehet és mit nem.
Visszalép és lehúzza rólam a nadrágot, majd mikor fölegyenesedik újabb csók és az egyik kezét bedugja az alsómba és megmarkolja falloszomat. Ajka az ajkamon és érzem, hogy a csók közben mosolyog.
- Érzem, hogy már készen állsz! – suttogja a fülembe.
Az ágy felé fordít, ledönt az ágyra és kacéran rám néz. Nagyon lassan kezdi a kimonó kötőjét kiengedni, ezzel is fokozva a vágyat. Mielőtt széthúzná, hirtelen megfordul, csak a válláig engedi lecsúszni, ott megtartja, és hátra pillant.
- Hogy tetszik a látvány?
- Gyönyörű vagy, most azonnal akarlak!
- Azt látom! – és rápillant ágaskodó farkamra.
Elengedi a selymet, mely ekkor lehullik a földre. Elém tárul csodás teste a maga valójában. Észvesztően jó teste van. Láthatóvá válik homokóra alakja és a fantasztikus feszes gömbölyű feneke. Ekkor látom, hogy melltartó és harisnyatartó van rajta, de bugyi nincs. Őrülten izgató a látvány. Hátra pillant és mosolyog, látja rajtam, hogy már nagyon szenvedek. Karjait összekulcsolja maga előtt és így fordul meg. Nem látom a melltartóját. Kicsit közelebb lép és mikor lehajol az ágyra és leteszi a kezét akkor látom, hogy nyitott melltartó, ami csak megemeli, de nem takar semmit. Őrületes látvány.
Már nyúlnék érte, hogy magamra rántsam, mikor egyik kezével leszorít az ágyra és ezzel egy időben bekapja meredező szerszámomat és vadul kezdi szívni. Hangosan felnyögök a hirtelen jött intenzív érzéstől. Ezt nagyon jól tudja csinálni és tudja is, hogy szeretem, bele ad mindent. Kicsit rásegít a kezével is, másikkal pedig a golyóimat masszírozza. Érzem, hogy nem nagyon fogom így bírni a tempót, próbálom lefogni, hogy lassítson.
- Mi a baj, nem tetszik? – néz rám kérdőn.
- Nagyon jó, csak ezzel a tempóval nem fogom bírni!
- Akkor próbáljunk mást.
Fölpattan az ágyra, a fejemhez lép és szinte a számra ül. Nekem sem kell több, azonnal nyalni kezdem a már addigra vágytól tocsogó punciját. Számomra ez a mennyei manna, megőrülök az ízéért, azonban ez nem segít abban, hogy lehiggadjak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 03. 10. csütörtök 16:20
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy ezcsak 10 Pontlehet.
#10 A57L 2015. 05. 31. vasárnap 04:55
Nem tetszett.
#9 papi 2015. 04. 15. szerda 18:51
Ez aztán az igazi fogadtatás
#8 feherfabia 2015. 04. 15. szerda 06:13
Jó kis történet!
#7 tomi19 2015. 04. 14. kedd 15:29
Jó volt ....
#6 Andreas6 2015. 04. 14. kedd 07:40
Ilyen nő kellene olykor nekem is. És egyáltalán nem gyenge!
#5 veteran 2015. 04. 14. kedd 07:38
Nem tetszett.
#4 Rinaldo 2015. 04. 14. kedd 07:27
Elmegy.
#3 deajk2008 2015. 04. 14. kedd 06:34
tetszett jóóó... 8p folytasd
#2 listike 2015. 04. 14. kedd 06:33
Nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2015. 04. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?