A+ A-

Szösszenet 1. rész

Amint beléptek a lakásba, a lány szeme körbe pásztázott. Tipikus férfi odú, kicsi kaotikus, de tiszta.
Kicsit megnyugodott első találkozásuk, bár úgy érezte mindent tud a férfiról volt benne egy adag félelem. Megnyugodott. Tudta miért jött szeme kérdőn nézett a férfire. Ő pedig szó nélkül a szoba felé intett a szemével.
A férfi lesegítette a kabátját, és egy vállfára tette. Aztán szembe fordult vele, a szemébe nézett majd határozottan megcsókolta. Erőteljes de érzéki csók volt.
Aztán keze megindult arca felé, kicsit beletúrt a hajába, megfeszítette és már a következő csók vad és követelőző volt. Szinte fulladoztak mindketten a csóktól.
Nyaka megfeszült ahogy a férfi húzta a haját és érezete nyakán forró lehelletét.
Annyira várta már ezt a pillanatot, hogy teste azonnal reagál. Nedvesedni kezdett, mellei feszültek folyamatosan borzongott.
Nem tudott már figyelni csak érezni ami történhet vele. Szinte csak nyomokban érzékelte ahogy a férfi simogatásai eltüntetik ruháját, fehérnemüjét.
Ott állt meztelenül egyhén borzongott de nem fázott az igzalom váltotta ki ezt az érzést. Szétváltak, a férfi a háta mögül egy szemtakarót vett elő és felmutatta.
A lány finoman biccentett, és engedte hogy a férfi feltegye és eligazgassa meggyőződve arról, hogy valóban semmit sem lát. Aztán megfogta a kezét és pár lépéssel odébb vezette. Hozzá simult érezte a szívverését testének forróságát.
Aztán megérezte csuklóján a kötelet, előbb az egyik kezét majd a másikat kötötte ki a feje felett.
Aztán lábait enyhe terpeszbe igazította majd bokáján is érezte a köteleket. Egyben érezte azt is, hogy nem tudja összezárni... Terpesztő rúd...
Kitárulkozva állt a férfi előtt akinek keze egy fürge pók módjára be barangolta minden porcikáját a mellétől a fenekéig a combjaitól egyre nedvesebb öléig.
Hirtelen megérezte leheletét a mellén, majd nedves nyelvét is annyira jól esett az érintése, hogy homorítva szinte felkínálta, falja fel... és a férfi élt is vele.
Aztán egy pillanat alatt erős szorítást érzett mindkét mellén... a csipeszek...
nem volt elviselhetetlen de az éles kontraszt ami szétválasztotta a lágyságot és a csipeszek szorítását meglepte. Tudta mire számítson de hirtelen jött, a dédelgetés után. Nem volt ideje nagyon gondolkozni, mert a férfi tovább simogatta, csókolta ahol érte. Kezdte megszokni a feszítést, és meglepetésére egyre nedvesebb lett. Érezte ahogy a csókok a csípője felé közeledtek légzése egyre szaporább lett. Aztán megérkezett az első lágy csók ölére, majd sok kis apró minden pontjára felnyögött. Szinte látta maga előtt a férfi megelégedett mosolyát. Puha ajkát lassan nedves nyelve vette át, és a bizsergés egyre mélyebb sóhajokká és nyögésekké alakultak át. Nem tudta mennyi ideig játszott a férfi a testével időérzékét elvesztette. Aztán egy meleg kerek tárgyat érzett puncija bejáratán. Pillanatra megfeszült, de a férfi rászólt hogy lazítson. Csak egy dupla gésa golyó. Annyira nedves volt már, hogy akadálytalanul csúszott be a játékszer. A férfi felállt, és a fülébe súgta.. Vigyázz rá őrizd meg ki ne essen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 06. 2. kedd 04:57
Gyenge lett.
#5 papi 2015. 04. 10. péntek 20:32
Nagyon gyenge
#4 veteran 2015. 04. 9. csütörtök 14:14
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2015. 04. 9. csütörtök 08:16
Gyenge.
#2 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 06:49
elég jó lett 8p... folytasd
#1 Törté-Net 2015. 04. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?