A+ A-

Szex hármasban, avagy teljesült egy álom

Régóta szerettem volna kipróbálni a szexet 2 nővel, de ki ne szeretné, azonban álmomban se gondoltam volna, hogy pont Fanni lesz a harmadik fél. Azt nem tudom, hogy Adri gondolkodott e már korábban a dolgon, mert erről még soha nem beszéltünk, pedig már több mint 8 éve vagyunk együtt. Fanni közös barátunk, sokat járunk együtt bulizni, beszélgetni, stb. Még egy – két éve volt egy buli alkalmával egy csók közöttük, amit én csak később tudtam meg, de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a dolognak. Azonban mostanában keveset találkoztunk, mivel mi Adrival elég messze kellett költöznünk a munka miatt.
Egyik nap azonban telefonált Fanni, hogy ő is abban a városban kapott állást, ahol mi élünk, és sikerült is kivennie egy albérletet, és jólesne neki egy kis beszélgetés. Meg is beszéltük, hogy este elmegyünk hozzá megnézni az új lakást, és iszogatunk, beszélgetünk egy kicsit.
El is jött az este, letusoltunk és a nagy meleg miatt elég lengén öltöztünk föl. Adri egy laza egybe részes ruhát vett föl és egy szandált, én pedig mint általában egy rövidnacit, egy pólót és papucsot. Reméltem, hogy Fannin se lesz túl sok ruha, hisz elég nagy mellein sokszor legeltettem a szemem, bár soha nem néztem „úgy” rá, ez csak ilyen férfi szokás.
Útközben még vettünk néhány üveg sört nekem, és a lányoknak 2 üveg édes vörösbort. Meg is érkeztünk, és bár kissé félve csöngettünk be a társasházban megadott címre, mert a kaputelefon kijelzőjén még nem volt a név átírva, rögtön meg is nyugodtunk, hogy jó helyen járunk, hisz két csörgés után meghallottuk Fanni hangját a vonal túloldalán. Jeleztük, hogy mi vagyunk, így nyitotta is a kaput. Harmadikra kellett felsétálni, mert négyemeletes csak az épület, így nincs is benne lift. Ahogy mentünk föl az utolsó fordulónál, már várt minket az ajtóban Fanni. Egy fekete rövid legings és egy feszülős rózsaszín top volt rajta, ami még jobban kihangsúlyozta formás melleit. Adri egy nagyon dekoratív lány, alacsony, barna hajú, formás fenékkel és nem túl nagy, de szép cicikkel van megáldva. Puncija pedig mint egy hamvas barack. Fanniról az utóbbi információt nem tudom, de feneke nagyon formás, cicije pedig nagyobb, mint Adrié, haja szőkésbarna. Magasságra hasonló a két lány.
A nagy egymásba borulás után be is invitált minket a lakásba, és kezdésnek ittunk is egyet az újboli találkozás örömére, és rögtön meg is beszéltük, hogy így most többet tudunk találkozni, mivel egy városban élünk. Majd levettük a lábbelit, és el is kezdte Fanni bemutatni a lakást. Nem volt kis lakás, és ahhoz képest nem is volt túl drága. Van egy nagy fürdőszoba, konyha, galériás szoba és nappali is, valamit egy erkélye is van. Nagyon örült, hogy sikerült egy ilyen szép lakást találnia.
A lakásbemutató után bementünk a nappaliba, és a két lány leült egymás mellé egy kanapéra, én pedig egy kényelmes fotelba. Fanni elmesélte, hogy azért is döntött a város váltás mellett, mert itt talált munkát, és mert szakított barátjával. Azonban nem volt ettől szomorú, és nevetve rohant el a szobájába. Mi csak néztünk, hogy mi történik, aztán néhány másodperc múlva megjelent a kezében egy vibrátorral.
- Most ő az én barátom. – mondta ismét nevetve.
Mi is beszéltük már arról, hogy vehetnénk egyet, csak hogy kiegészítsük amúgy sem unalmas együttléteinket, azonban eddig elmaradt. Adri elvette a játékszert, megtapogatta és viccesen meg is jegyezte, hogy pont olyan mintha az enyém lenne. Még néhány vicces megjegyzést tettünk – pont jó bele a távirányítóba való elem, úgyhogy ha majd használja Fanni, akkor onnan szedi ki az elemet – de aztán félretettük.
A viccelődés, beszélgetés közben elég gyorsan fogyott a lányok bora. Én nem akartam túl sokat inni, így vissza is fogtam magam. Mondanom se kell, hogy ahogy fogyott az alkohol, egyre merészebb témák kerültek elő, így a szex is. Bár ez nem volt annyira meglepő, mert sokszor beszéltünk nyíltan ilyen témáról, így most se tulajdonítottam semmi jelentőséget. Elmesélte Fanni, hogy a volt barátjával nem volt túl jó az együttlét, mert túl hamar elment a srác, és az a néhány hónap alatt, amíg együtt voltak, egyszer se volt hüvelyi orgazmusa, csak orálisan sikerült csikló orgazmusig eljutnia.
Az idő múlásával ezt a témát is hagytuk, és előjött a nagy probléma, hogy mi lesz ha elfogy a bor? Nem sok gondolkodás után szinte együtt kérleltek, hogy menjek le a közeli éjjel – nappaliba. Az én söröm is fogytán volt, így beadtam a derekam, és lementem. Fanni odaadta a kulcsot, és lelkemre kötötte a kapucsengő kódját, hogy ne neki keljen beengednie. Vettem még két sört, és a lányok kérésére még két üveg bort, bár ezt kicsit soknak éreztem, de akkor sértődés lett volna, ha nem viszek kettőt. Gondoltam majd elfogy legközelebb.
Tíz perc se telt el, mikor másztam föl a harmadikra, kicsit bénáztam a zárral, de sikerült kinyitnom az ajtót, beléptem, levettem a papucsot, és sikerült halkan tegyem mind ezt, mert gondoltam megijesztem a lányokat,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2016. 05. 5. csütörtök 17:33
Egész jó volt.
#7 teacherdog 2015. 04. 6. hétfő 17:48
Jó írás, folytasd! 10.
#6 szekely18 2015. 03. 29. vasárnap 16:57
Nekem tetszet!
#5 papi 2015. 03. 28. szombat 07:45
Igazából én is szívesen kipróbálnám ezt a hármas felállást.
#4 Rinaldo 2015. 03. 27. péntek 07:37
Szuper.
#3 deajk2008 2015. 03. 27. péntek 06:12
nekem tetszik a gruppenszex, ez is jó volt 9p...folytasd
#2 A57L 2015. 03. 27. péntek 04:47
6 P Közepes írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?