A+ A-

Egy érdekes e-mail

A múltkorában bekrepált a modemem, s meg voltam lőve, mivel egy fontos mailt kellett volna elküldenem. Felraktam egy floppyra, s készültem, hogy elugrom a könyvtárba, mikor eszembe jutott, hogy a szomszéd kiscsajnak is van netje, hát gondoltam megkérem, hogy használhassam pár percig. Kata nem volt otthon, de elmondtam az anyjának, hogy mi a gondom, ő rendkívül előzékenyen betessékelt a gyerekszobába, s megnyugtatott, semmi probléma, nyugodtan használjam csak kislánya gépét. Bekapcsoltam a gépet, és amíg a bejelentkezésre vártam, körbenéztem. Tipikus kamaszlány szoba volt, fiúegyüttesek képeinek garmadája sorakozott a falon, sok apró plüssmütyür, ilyesmi. De mit is vár az ember egy 14 éves lánykától?
Kapcsolódtam, s míg a leveleimet küldtem, gondoltam bekukucskálok egy kicsit a könyvtárakba, hátha van Katának valami érdekes progija, amit majd csereberélhetek vele. Nos nem szaporítom tovább a szót, lényeg az, hogy az egyik könyvtárban elmentett e - mailekre bukkantam. Nem szép dolog, tudom, de belenéztem egyik - másikba. És találtam egy igazán érdekeset, amin nagyon jól szórakoztam. Gyorsan lementettem magamnak, s most közkincsé teszem, még ha ezzel sokmindenki megvetését kivívom, akkor is.
Szia Kedves Lacika.
Köszönöm a leveledet, nagyon aranyos volt. Bár egy picit lehetett volna részletesebb, hosszabb is. De így is tetszett. Vasárnap, azaz a hétvégén nem leszek a neten, elutazunk hétvégére. De remélem még találkozunk majd valamikor.
Először mesélek magamról, aztán leírom, hogy mit csinálnék veled, jó?
A hajam a vállamig ér, barna, és egy kicsit hullámos. Gondolkozom rajta, hogy befestem szőkére, de anya nem nagyon akarja megengedni. Pedig amúgy elég jó fej, jól kijövünk egymással. Persze a kalandjaimról nem számoltam be neki. Megérted ugye? A számmal elégedett vagyok, az orrom is elmegy, de a szemöldökömmel nem vagyok kibékülve. Valahogy sehogy sem tudják úgy megcsinálni, hogy tényleg szép ívű legyen. Majd megpróbálok keresni valakit, akinek van szkennere, és küldök képet. Majd. De még nem tudom megígérni.
Szóval a testem a következő. A melleim közepes méretűek, gömbölyűek, és kemények. A bimbóm udvara kb. akkora, mint egy húszforintos, és amikor be vagyok izgulva, teljesen beráncosodik, és megkeményül. A derekam elég vékony, a csípőm széles, és sajnos van egy pici hasam. Tényleg nem nagy, de azért engem zavar, úgyhogy megint elkezdtem tornázni. A puncim borotvált, rendszeresen borotválom, így sokkal jobban tetszik nekem. (És talán másoknak is.) Már egy kicsikét kezd szúrni, ezért hamarosan újara kellesz borotválni. Egyébként anya ajánlotta, szerinte sokkal higiénikusabb, ő is borotválja. A köldököm alatt úgy 4 cm - re van egy kis anyajegy. A lábaim hosszúak, és izmosak, talán azért, mert sokat biciklizek. A fenekem jó lenne, ha egy kicsit kerekebb lenne, de azért így is lehet ülni rajta. : - ) A puncimat már összehasonlítottam néhány barátnőmével, és szerintem elég szép. Nagyképű vagyok? Amikor szétnyílnak a szeméremajkaim, olyan, mint egy kis rózsaszínű virág. Ezt is az egyik barátnőm mondta. És nagyon sok nedvesség szokott kijönni belőle, amikor szex van. Először zavart egy kicsit, de a srácok azt mondták, hogy szeretik, úgyhogy megbékéltem vele. Van úgy, hogy a bugyim teljesen elázik.
Nem haragszol, hogy így elmondok mindent? De olyan jó valakinek őszintén mesélni erről. A korombeli srácok éretlenek, a barátnőim meg már mindent tudnak rólam. Mármint az igazi jó barátnőim, nem mindenki.
Az nagyon tetszett, amikor azt írtad, hogy nyalnád a popómat is. Már csinálták nekem, és nagyon élveztem, sőt már én is csináltam az egyik volt barátomnak. Izgalmas volt, és azt mondta, hogy nagyon élvezte. De csak úgy csináltam, hogy előtte együtt megfürödtünk. Szeretnéd, ha neked is nyalnám a segged?
Azt már mondtam, hogy szeretem, ha a számba élveznek. Van, aki szerint nem jó íze van a spermának, de szerintem finom. Szeretem azt az érzést, amikor utána olyan jó csúszós a szám, meg a nyelvem. Egyszer volt egy hapsim, akinek akkora farka volt, hogy majdnem megfulladtam tőle. Teljesen ledugta a torkom mélyére, de még így is ki volt belőle egy csomó. Annyit spriccelt belém, hogy nem is tudtam mindet lenyelni.
Egyszer meglestem, amikor anya leszopta apát. Nagyon izgis volt, sokat álmodtam róla. És emlékszem, hogy amikor még kicsi voltam, akkor is nagyon érdekelt a fiúk kukija. Tudod, megmutatom, ha megmutatod játék. Én midig megmutattam a puncimat, és azt is megengedtem, hogy megfogják.
Már 12 éves koromban masztiztam. Amikor nem volt itthon senki, megkerestem a pornófilmeket, néztem, és simogattam magam közben. Meg nézegettem magam a tükörben meztelenül. Meg felvettem anya melltartóját, és kitömtem zoknival. Hát elég hülyén nézhettem ki. Ugye most kinevetsz, igaz? Na mindegy, hát én ilyen vagyok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 zsuzsika 2016. 10. 25. kedd 08:38
Nem semmi a kis csaj.
#20 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:35
Nem rossz
#19 tiborg 2012. 01. 29. vasárnap 05:42
Fiatalsag bohosag!Nem ertem, hogy mi az extra super ebben a sztoriban. EZ=0
#18 gagi 2004. 09. 4. szombat 15:04
több ilyen lánynak kéne e-maileznie...:-)
Én szivesen állok rendelkezésre hogy láényoknak válaszoljak
#17 julcsi16 2003. 02. 12. szerda 04:18
azt hiszem most én is magamhoz nyulok
#16 Vikiy 2002. 07. 29. hétfő 15:16
ha vki pgsm e-mail címét tudja írja le nekem!!!!
címem megvan!
#15 Vikiy 2002. 07. 29. hétfő 15:08
de a story tetszik nagyon.ki akar velem levelezni?
kiviki@enternet.hu
#14 Vikiy 2002. 07. 29. hétfő 15:08
Hát én 14 vagyok,s már sok pasival baszhattam volna és kedvem is lett volna mer sztem nem a kor számít:-)
#13 Béla 2002. 02. 22. péntek 10:48
Jó a történet nekem tetszik!!!!
A szex mindig egészséges!!!!!!!
#12 Slash 2002. 02. 21. csütörtök 21:37
Mióta él sexuális életet a csaj??
#11 Gorr 2002. 02. 21. csütörtök 16:25
ez nem semmi...ha a fele igaz, már akkoris jó...amúgy azért nálam az idősebbek jönnek be...sejtem honnan fogok legkozelebb emilt irni...
:-))
#10 én 2002. 02. 21. csütörtök 01:02
Higgyétek el, hogy nagyon tudnak a 14-15 éves lányok. Volt egy-kettővel (többször is) dolgom. Értenek a szexhez. Nagyon is.
#9 Moebius 2002. 02. 20. szerda 20:09
Szerintem egy 14 éves kiscsaj annyit érthet a szexhez, mint én a magfizikához. (és nem vagyok atomtudós :)) Egyébként Picurral szívesen leveleznék >;)
#8 Taho Jano 2002. 02. 19. kedd 16:18
A kis 14 éves kurvának kb akkora puncia lehet mint ez a hozzászólás négyzet...
Amugy én is azt vártam hogy megrakod az anyját
#7 picur 2002. 02. 18. hétfő 21:26
Még szerencse,hogy én le szoktam törölni az ilyen e-maileket:)
#6 Jani 2002. 02. 18. hétfő 20:44
Jó, de én azt vártam hogy meg fogod dugni az anyját. Az jobb lett volna szerintem, nekem ez az álmom.
#5 Sovany Jozsef 2002. 02. 18. hétfő 15:55
Huha! Mit valaszolt a srac? Es talalt a kis szomszed tobb levelet is? En nagyon orulnek az ilyesminek szinten!
#4 joy 2002. 02. 17. vasárnap 20:44
bi kúúl
#3 Fairlane 2002. 02. 17. vasárnap 18:57
Hiába, ezek a mai lányok már csak ilyenek. Báránybőrbe bújtatott farkas mindegyik. :))
#2 pgsm 2002. 02. 17. vasárnap 18:37
Ha esetleg valaki(lány)szeretne nekem ilyen e-mailt irni én szivesen leveleznék vele.