A+ A-

Zoé

Zoé vagyok. 21 éves, sub - mazo beállítottságú kezdő lány. Egészen fiatal korom óta vágyom arra, hogy erős kezek között lévő kislány legyek, akit egy határozott férfi irányít. Nem vagyok tapasztalt, mert egy éve találtam rá a szerelemre, és még rengeteget kell tanulnom. Azaz uramra találtam rá, akinek rengeteget kellett még tanítania. Sokat olvastam a bdsm - mel kapcsolatos írásokat, és minden egyes történet beindította a fantáziám. Minden egyes alkalommal magamhoz kellett nyúlnom, mert olyannyira beindultam tőle, hogy nem bírtam oltani másképp lángba boruló vágyaim. Szeretem, ha nő lehetek valaki mellett, de szeretem, ha vasakarattal gondoskodnak rólam. Kicsit neveletlen vagyok, még sokszor kihúzom a gyufát. De hát a férfinek az a dolga, hogy asszonyt faragjon egy leányból, nem igaz? Nagyon szeretem, minden vágyamat teljesíti. Pontosabban én teljesítem az övét. Tegnap nagyon rosszat tettem, és megszegtem az első számú szabályt. Rágyújtottam a szobában, igaz nyitott ablak mellett, de nem számítottam rá, hogy uram ilyen hamar hazaér. Ahogy hallottam a kulccsal matatni a zárban, kidobtam a már nagyrészt elszívott csikket, és ki rohantam elé. Térdre vetettem magam, ahogy tanította, és mint aki jól végezte dolgát üdvözöltem. Jó kedvű volt, oda hajolt, és meg akart csókolni, de helyette egy pofont adott. Megérezte a szagát a leheletemen, és a lakásban észrevette a füstöt. Mondanom sem kell, hogy elmaradt a csók, és helyette a hajamnál fogva kísért a szobába.
- Mit csináltál, míg nem voltam itthon te szajha? - Szigorú tekintettel vont kérdőre, és közben hajamnál fogva húzta hátra fejemet.
- Megkívántam egy cigarettát, bocsánatodért könyörgök uram, többet nem fordul elő!
–kicsit megszeppenve, és bűnbánóan válaszoltam. Szereti ha könyörgök neki, olyankor mindig egy kicsit elnézőbb velem.
Elengedte a hajam, kinyitotta a szekrényt, ahol a nevelésemhez szükséges eszközök egy kis részét tartotta, ami csak afféle gyors szükségbüntetésekre szolgált. Éreztem hogy rossz fát tettem a tűzre, és kezdtem félni. Nem szokott ilyen hosszasan gondolkodni. Tudtam hogy olyan dolgon kapott rajta, amit nagyon nem szeret. Történt már egyszer ilyen, és akkor is nagyon fájdalmas büntetést kaptam. Úgy elverte a fenekem, hogy másnap alig bírtam leülni. Féltem, hogy most is azt teszi, de helyette két, érfogót, vett elő. Most tudtam meg, hogy mihez használják a valóságban. Ezzel még nem volt dolgom. Megfogta a mellbimbómat, és elkezdte masszírozni a két ujjával. Ez nagyon jól esett, és már épp kezdett nagyon izgatni, mikor hirtelen rá tette ezt az úgynevezett kohert az egyik bimbómra. Nem túl kellemes érzés, és tudtam hogy a másiknak is ezt szánja. Rá is tette, és én felkiáltottam. Fájdalmas volt hirtelen, de ő csak megcsóválta fejét.
- Tudod hogy gyűlölöm a lakásban a dohányfüstöt, de nem foglalkoztál vele. Most megtanulod hogy ez itt tilos. –Mondta halkan, és közben az ujjaival elkezdte lengetni a kohereket
- Igen tudom uram, és könyörögve kérlek, könyörülj rajtam! - Kérleltem kínomban.
- Hiába nyöszörögsz itt nekem, ezt a dolgot már túltárgyaltuk. Meg mondtam neked, hogy másodjára nem leszek ilyen elnéző. –És egy lovaglópálcával kezdte paskolni a mellemet kínzó fémdarabokat.
Kezem a tarkómon, egyenes háttal térdeltem előtte, és nem mozdulhattam. A fájdalom egyre erősebb, és egyre nehezebb volt tartani magam. El kellett fogadnom, hogy megérdemlem a büntetést. Kis idő múlva már a könnyeim folytak az arcomon, mikor uram elégnek ítélte a szenvedésem. Megtörölte az arcom, és gyors mozdulattal levette a kohereket. Megkönnyebbültem, és megköszöntem neki.
- Köszönöm a büntetést uram!
- Szívesen, de még tartogatok neked itt valamit. –Mondta mosolyogva.
Hirtelen újra gombóc gyűlt a torkomba, és sírni tudtam volna, de uram nem szereti a hisztis kis ribancokat. Azt kedveli, ha kitartok, és felnőtt nő módjára kibírom a fájdalmat. Tudtam hogy nem fog kegyelmezni, mert ha ő ezt mondja, akkor biztosan tud valamit, amit én annyira nem szeretnék. De nem aggódok annyira, mert utána mindig megdicsér, és fröcsögős orgazmussal jutalmazza a kis kurváját. Ezért bármit megéri kibírni, és hálás vagyok, mert ez minden alkalommal kegyes befejezés. Hiába az én uram egy rendkívül odaadó gazda, aki vigyáz rám, és tudom, hogy nagyon szeret engem.
- És most lemegyünk a pincébe. –Szakította félbe a már nagyon izgató képzelgésemet.
Elő vette kedvenc, házilag alkotott szöges nyakörvemet, és a nyakamra tette. Hirtelen rémület fojtott el, mert a pincéig igen csak sok lépcső vezet, és tudom hogy négykézláb kell megtennem ezt az utat, mert minden kutya úgy közlekedik. Fel került rám a póráz is, és megkaptam az utasítást, hogy indulás. Már viszonylag jól megy a lépcsőzés, mert nagyon sokat gyakoroltuk. Egyszer egész nap fel s alá kellett mászkálnom, mert vissza beszéltem neki. Nem volt otthon, és én tisztességesen végig csináltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.31 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6
2019. 04. 19. péntek 08:20
Nagy az Úristen állatkertje! Válaszolok rá!
#6 papi
2015. 03. 25. szerda 09:10
Nem szeretem az erőszakot, még akkor sem ha másra irányul. Válaszolok rá!
#5 veteran
2015. 03. 24. kedd 13:38
Csinálja aki szereti,nem az én világom. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2015. 03. 24. kedd 08:04
Meg kapta. Válaszolok rá!
#3 deajk2008
2015. 03. 24. kedd 06:23
elment, jól meg lett írva, 8p lett...folytasd Válaszolok rá!
#2 A57L
2015. 03. 24. kedd 05:05
Ez tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 03. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!