A+ A-

Fiatalkori meleg történet

Egyik nyáron történt velem az eset, amiről most írok. Tizenöt-hat évesek lehettünk. Barátomnál múlattuk az időt a nyári szünet alatt. Szerettem ott lenni, mert a szülei egésznap dolgoztak és a miénk volt a lakás. Amikor már nagyon untuk magunkat barátom kitalált valami egészen újat.
Odajött hozzám és megkérdezte szeretnék-e kardozni? Gondoltam valami nagy hülyeség lesz így belementem. Erre felállt az ágyra és elővette a farkát. Ennek láttán nem ellenkeztem inkább érdekesnek találtam a dolgot és én is ezt tettem. Majd kardozni kezdtünk a farkunkkal. Egy kis idő után már untuk a dolgot, és kitalált valami újat. Majd bepakolt a táskájába egy plédet, és elindultunk a városhatárában a horgásztó mögötti kiserdő mögé. A horgásztó mögött volt egy patak is, gyakran oda jártunk le horgászni. Közkedvelt hely így sokan jártak arra, így a nagy fűben kerestünk menedéket. Volt egy idősebb fazon is aki elég gyakran kijárkált, de horgászni sose horgászott. Normális volt mindig köszöntünk egymásnak váltottunk néhány szót aztán ment mindenki a maga dolgára.
Ahogy mentünk a kitaposott füves úton, egyre beljebb a sűrűben, láttuk messzebb az illetőt, de nem tulajdonítottam neki nagyobb szerepet, mert az új élményre koncentráltam. Bementünk oda ahonnan az útról sem lehetett már belátni, és leterítettük a plédet. Barátom pedig nekilátott ledobálni a ruháit. Én is így tettem. Amikor mindenétől megszabadult négykézlábra ereszkedett és mondta, hogy dugjam meg. Kicsit furcsa volt, de nem volt ismeretlen, számunkra mert rengeteg pornóújságot bújtunk át addigra. Addigra mind a kettőnknek már állt a farka.
Mögé térdeltem és ő jól széthúzta a fenekét. Annyira feszítette, hogy mg is nyílt a segglyuka, úgy hogy befért volna egy ujjam. E helyett inkább nekiszegeztem a farkam és elkezdtem tolni befelé. Eszméletlen szűk volt és barátom csak sziszegett, meg nagyokat nyögött. Úgy éreztem majd leszakad a fitymám, ahogy szép lassan engedett a feneke és egyre jobban csusszantam befelé. Ekkor valami susogást hallottunk a fűből és ijedtemben elernyedtem és kicsusszantam a fenekéből, mire megnyugtatott, hogy ez biztos csak a szél. Innentől a susogással mit sem törődve újra harcra kész voltam, és megint nyomultam egyre beljebb, de már sokkal könnyebben. Már egészen tövig jártam a barátom fenekében, amikor megfogta a kezem és a farkára vezette, hogy miközben dugom, verjem neki. Nem kellett sokat dolgoznom, rajta mert eszméletlenül fel volt izgulva. Csak annyit éreztem, hogy a segge lyuka elkezd ritmikusan összerándulni és a végbele úgy gyűrűzik a farkam körül, hogy menten elélvezek. Éreztem amint teleélvezte a markomat és kisvártatva az ánusza szorítása miatt teleélveztem a seggét. Olyan orgazmus hullám kapott el hogy remegett mindenem így a hátára borultam és csak pihegtem. Majd érzem, hogy elkezd a markomba turkálni és a gecit, a mit a markomba eresztett nyalogatja. Felajánlotta nekem is.
Kihúztam ernyedt farkam a seggéből és egymás mellett fekve én is nyalogatni kezdtem. Nem volt rossz íze. Olyan izgató volt, hogy a fasza ágaskodni is kezdett. Majd mondta, hogy most ő jön. Négykézlábra álltam és vártam mi lesz. Amikor hátranéztem a fenekét törölgette és a belőle szivárgó spermával megkente a fenekem, és nekiszegezte a farkát a bejáratnak. És ahogy én sem, ő sem finomkodott csak tolta befelé. Aminek az lett az eredménye, hogy iszonyú fájdalmat éltem át. Amit észre is vett majd lassított és nem tolta olyan durván. Nekem könnybe lábadtak a szemeim. Betolni nem tudta, mert a záróizmok nagyon lassan engedtek, de nekiszegezte még egyszer a fenekemnek a farkát, és mintha masszírozta volna a segglyukamat a makkjával, körkörösen szépen tolta egyre beljebb. Mire a makkja átjutott vagy tíz perc is eltelt. Majd az a feszítő érzés engedett és a fájdalom szép lassan átment csodás gyönyörré, ahogy a farka tövig belém hatolt. Amikor tövig ért bennem akkor megállt és körkörös mozdulatokkal elkezdett bennem mocorogni, amivel a prosztatám masszírozta oly módon, hogy egyik pillanatról a másikba állt a farkam. Majd elkezdett dugni, megfogta a derekam és úgy megbaszott, hogy a farkam magától elsült. Erőt vett rajtam a remegés és könyökre rogytam. Erre megszólalt, hogy ő még nem végzett és iszonyatos tempóban dugni kezdett, mire kisvártatva belém élvezett. Éreztem, ahogy lüktető farka gecit pumpál, a fenekembe majd hirtelen kirántja belőlem és mellém rogy, én meg abban a pucsítós pozitúrában fekszem mellette, az égnek kínálva a lyukamat.
Nagy csend támadt, csak a szuszogásunk hallatszott, meg néha lyukam rándult össze majd ernyed el, mintegy tátogó hal, de cuppogó hangot hallat a sperma miatt. Majd én is mellé feküdtem. Kipihenve magunkat megtörölgettük magunkat felöltöztünk és visszaindultunk a város felé. A horgásztó mellé érve leültünk egy padra beszélgetni. Egyszer csak feltűnt abból az irányból ahonnan mi jöttünk az imént említett illető. Majd mellénk érve köszöntünk egymásnak majd beszélgetni kezdett velünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2015. 03. 8. vasárnap 07:34
Egynek elmegy.
#5 papi 2015. 02. 11. szerda 19:44
Nem tudom beleélni magam.
#4 veteran 2015. 02. 11. szerda 10:20
Nem az én világom,de olvasni nem rossz.
#3 zsuzsika 2015. 02. 11. szerda 07:17
Nem tetszett.
#2 Rinaldo 2015. 02. 11. szerda 06:34
Furcsa.
#1 Törté-Net 2015. 02. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?