A+ A-

Párizsi út

Ági és Gabi éppen a Keleti pályaudvarra tartott, Párizsba készültek az Orient Expresszel. Ági hosszú fekete hajú lány volt szép hosszú lábakkal, szoláriumbarna bőrrel, míg Gabinak rövid szőke haja, göbölyű mellei voltak. Egyszóval ahogy végigmentek a városon, minden férfi szeme őket követte. Nagyon jó barátnők voltak ők ketten, szexuális életükben is voltak már közös élmények. Mindkettejüknek volt hajlama a biszexualitásra, és ezt egy - két alkalommal ki is próbálták. Mindketten imádták kielégíteni a másikat.
Sietve közeledtek az állomásra, kb. fél órájuk volt a vonat indulásáig. Megnézték a jegyüket, majd pedig megkeresték a kocsijukat. Bár minketten reménykedtek benne, hogy csak ketten lesznek a fülkében, tudták, hogy ennek az esélye elenyésző. A fülkében valóban ült már egy 25 - 27 év körüli srác, és egy 40 körüli üzletember. Ági lábujjhegyre állva próbálta feltenni a polcra bőröndjét, és eközben egyébként is rövidre szabott miniszoknyája még feljebb csúszott, és tökéletes képett nyújtott a szoknya alatt rejtőző, nem sok mindent takaró tangáról.
A két férfi szeme majd kiesett. Elsőként az idősebb férfi lépett oda hozzá felajánlva segítségét, és egyben be is mutatkoztak egymásnak. A férfit Lászlónak hívták, és kifejezetten szimpatikusnak tűnt Áginak. Eközben a fiatalabb srác Gabinak segédkezett gondosan ügyelve arra, hogy amikor csak lehet, hozzáérjen melleihez. Ez Gabinak egyáltalán nem volt ellenére, sőt, kifejezetten izgatta a dolog.
Miután kölcsönösen bemutatkoztak egymásnak, leültek a helyükre, és mindennapos dolgokról kezdtek beszélgetni. Beszélgetés közben a két nő érdeklődve méregette a férfiakat, és arra a megállapításra jutottak, hogy mind László, mind pedig Peti a vonzó férfiak táborába tartoztak.
Ági fantáziája egyből szárnyalni kezdett, és Gabira pillantva egyből látta rajta, hogy barátnőjénél ugyanez a helyzet. Egymásra mosolyogtak, és ebből tudták már: a két pasinak annyi.
Ági felállt, és és a nagy melegre panaszkodva levette kardigánját. A vetkőzéshez nagyon értett. Laikus szem ugyan nem vette észre, hogy mozdulatai nem olyan természetesek, mint egyébként, sokkal inkább volt ez a vetkőzés kurvás, és mégis ártatlan. Laci Ágit figyelve érezte, hogy férfiassága egyre nagyobbra dagad nadrágjában, és idegesen fészkelődni kezdett.
Eközben Gabi Petivel beszélgetett, eleinte csak barátságosan, majd egyre inkább felcsillant a szemében a kihívás. Peti alig bírta levenni a szemét Gabi dekoltázsáról. Ezt észrevéve Gabi kissé előrehajolt, mintha a szandáljának a csattját igazgatná. Peti farka majd szétdurrant már.
Közben elindult a vonat. Ági elnézést kért, és elindult a mosdó felé. Igazából csak egyvalami érdekelte. Visszaérve megállt egy pillanatra az ajtó előtt, és megnézte a helyfoglalásokat. Budapesten csak ők négyen szálltak be ebbe a fülkébe, a fennmaradó két helyet majd Stuttgartnál foglalják el.
Belépett a fülkébe, és le akart ülni a helyére, de ahogy lépett, úgy tett, mint aki megbotlik, és belecsüccsent Laci ölébe. Mindannyian jót nevettek, Ági pedig elégedetten tapasztalta, hogy nem kis hatással van Lászlóra. Csibész mosollyal a szeme sarkában elnézést kért, és leült a helyére.
Peti közben elővett a sporttáskájából egy üveg Bacardit, és Gabival egyetemben azt szopogatták egyre felszabadultabban. Gabi libidója már az egekben szárnyalt, magában akarta érezni Peti faszát. Ági az ablak mellett ülve mintegy véletlenül lejjebb csúszott az ülésen, látni engedve gyönyörű combjait. A vele szemben ülő Laci nadrágja már majd szétrepedt.
- Rendkívüli a meleg...itt a fülkében, igaz? - kérdezte Laci Ágitól kis mosollyal a szája szegletében.
- Azt meg kell hagyni! - válaszolta Ági, és még lejjebb csúszott, így teljesen látni lehetett nedvesedő tangáját.
Laci egyre jobban fészkelődött nadrágja feszessége miatt. Ezt látva Ági revansot vett:
- Kissé szűkös is, nem?...mármint a fülke... - kérdezte Lacitól.
Gabiék közben már erőteljes smárolásba kezdtek az alkohol hatására, és bőszen taperolták egymást. Peti nem tudott betelni Gabi gyönyörű melleivel. Laci mindezek hatására teljesen begerjedt, és odalépett Ágihoz. Ági nem hagyta szóhoz jutni, egyszerűen lehúzta a sliccét, amint az megállt előtte. Benyúlt a nadrágjába, és megmarkolta a dákót. Kb. 20 - 22cm - nek saccolta a hosszát. Óvatosan kivette, és végignyalta a tövétől a végéig. Laci torkából mély hörgés tört fel, Peti pedig tágra nyílt szemekkel bámulta őket, így nem vette észre, hogy Gabi elhúzta a fülke ajtajánál a függönyt, és felhajtotta a szoknyáját. Mire visszanézett Gabira, az már nedves csiklóját izgatta ujjaival. Peti nem várt sokáig. Leültette a lányt az ülésre, elétérdelt, és bőszen elkezdett neki nyalni. A lány halk sikolyai jelezték, hogy tetszik neki, amit férfi csinál.
Ági közben tövig vette a szájába Laci farkát, erőteljesen szopta a férfit. Laci belemarkolt Ági fekete hajába, és diktálta a lánynak a ritmust.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2018. 12. 5. szerda 06:27
Élvezetes olvasmány
#14 sztbali 2018. 03. 18. vasárnap 22:34
Nagyon jó, de hol a folytatás?
#13 Andreas6 2017. 09. 16. szombat 08:33
Pajával értek egyet. Amúgy a kalauz tényleg beszállhatott volna, ennek a két lánynak mindegy úgyis, jöhet akár egy század katona is...
#12 vakon53 2016. 05. 26. csütörtök 17:12
Énvoltam a kalauz azon a napon.
#11 A57L 2013. 08. 23. péntek 03:37
Egész jó.
#10 Paja 2003. 03. 17. hétfő 14:55
Pedig lapos ez, mint egy átlag alatti Private Gold műsor! A durvaság nem erotika!
#9 Vincent 2002. 06. 10. hétfő 22:40
Nagyon jóóó!!!
10pont
#8 Kiwike 2002. 02. 16. szombat 11:57
Nincs még egy hely a fülkében?
#7 Ildica 2002. 02. 13. szerda 14:36
Élvezetes olvasmány.Jo lehet egy vonaton,mondjuk éjjel szeretkezni! :-)
#6 Ok 2002. 02. 13. szerda 10:18
Telleg jo.
#5 AHA 2002. 02. 12. kedd 15:50
Nattyon jo
#4 Bryan 2002. 02. 12. kedd 10:27
bárcsak én is ott lettem volna
#3 Wakil 2002. 02. 11. hétfő 19:35
Mikor utaznak legközelebb a lányok? :)
#2 Maki 2002. 02. 11. hétfő 11:48
Király...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?