Alkalmi szex a motoros srácokkal

Szavazás átlaga: 6.34 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2015. január 6.
Hossz: 7 916 karakter
Elolvasva: 712 alkalommal
Jud vagyok, forgalmas benzinkúton dolgozom. Apám rakott be az állásba, a tovább tanulásomat nem tudták finanszírozni. Én pedig jól el vagyok, tetszik a munkakör. A két férfi kollégám, Andrev és Thomas, és a lány, Isabel. Ő a kasszában ül naphosszat, mi a fiúkkal mindent mást megcsinálunk.
Legjobban azt szeretem a munkámban, hogy általában több férfi fordul meg a helyen. Imádom a magas, erős, domináns hímeket nézni, sokszor fantáziálok arról, hogy kemény pasas utasítgat szex közben. Álmaimban , követelnek, többen használnak egyszerre, kis kurvának titulálnak, és alaposan megöntöznek nedűjükkel.

Egy esős napon megakadt szemem egy ideálomhoz hasonlító, sötét hajú, szekrény nagyságú vállú férfin, 25 lehetett maximum, a kék szemébe pillantva elkapott a remegés. A rövid út alatt, míg motorjától beérkezett a fedett és esőtől védett részre, teljesen elázott, ruhája rátapadt, kirajzolva csodálatos izmait. A szemünk összetalálkozott, erős hatást gyakorolt rám.
– Segíthetek valamit, Uram?
– Azt hiszem te nem sokat, valami forróra lenne most szükségem. – nevetett fel, s mindketten nadrágja elejére néztünk, ágyékánál jól kivető kanos állapotára.
Ezután újra összevillant tekintetünk, mosolyogva figyeltük egymást. Levitte kezét ágyékára, mint egy véletlen, s megdörzsölte duzzadó péniszét. Ez volt a végem, mert nem tudtam elállni, akartam a fazont. Életemben először megvalósulni láttam szexuális fantáziámat.
– Igen, látom, mi a bibi. – közöltem vele összeszedve minden bátorságomat. Ő alaposan megszemlélt, megnézte karcsú alakomat, fejem búbjától a lábam fejéig. Az overallban nekem is duzzadt már a péniszem, bár a közepes mérettel, nem versenyezhettem a nagy kannal.
– Szégyellem az állapotomat, de nagyon odavagyok, ahogy a társaim is, nincs valami jó ötleted? Egyébkén Kurt vagyok. – jött hozzám közelebb. Szerencsére a pénztáros lány nem vette észre, hogy éppen mi zajlik közöttünk, én pedig sosem voltam rámenős, de annyit fantáziáltam férfiakról, hogy azt mondtam magamban, most vagy soha!
– Én pedig Markus. Esetleg, mégis tudok megoldást a problémádra. – préseltem ki magamból.
– Tényleg? Mi lenne az? – kérdezte felvont szemöldökkel.
– Menj előre a mellékhelyiségbe, nemsokára utánad megyek.

Követtem őt nem sokra rá, a falnak támaszkodva várt rám. Szemeink összeizzottak, amint mellé léptem bátran, megnyalva számat. Állítólag szexis a vaskos szám, és tényleg alkalmi ismerősöm folyton bámulta.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.34 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
R
Rinaldo
2015. január 6. 07:20
#4
Megérdemelte.
1
zsuzsika
2015. január 6. 07:12
#3
Gyenge.
1
a
A57L
2015. január 6. 07:04
#2
Gyenge írás.
1
T
Törté-Net
2015. január 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1