A+ A-

Gruppenparti a szigeten

Fordítás
Az egész úgy volt hogy részt vettem egy gruppenszexben Balin. Pár évvel ezelőtt mint egyike a 20 atalantai tanárnak, az Indonéz szigetvilágba utaztunk vakációra. Páran, akik házasok voltak, magukkal hozták a férjeiket is. A lányok akik elhoztak magukkal az élettársaikat később megbánták, amikor felfedezték milyen erotikus is az a világ. De én nem bántam. Férjem, Jack, nélkül elszalasztottam volna életem legerotikusabb éjszakáját.
Egy hónappal azelőtt hogy elutaztunk, egy barátom megtanított nekem pár maláj szót, ami nem nagyon különbözik a Balin használt nyelvtől. Szőke vagyok, akkor 34 éves voltam és még mindíg egy kellemes figura. Vékony csípőm van, nagy melleim és a kék farmer feszesen feküdt a fenekemen. Mikor londiner fiú, aki 17 éves volt, felkisért minket a szobánkba, elhaladtunk egy csoport boy mellett, akik a liftnál álldogáltak. A minket kísérő fiú pár szót mondott nekik Bali nyelven, amitől mindannyian elnevették magukat. Valamelyikük visszaválaszolt. Mikor felértünk a szobánkba Jack megkérdezte a fiút, hogy mit mondott az a srác.
- Valóban tudni akarja?
- Miért ne?
- Nos azt mondta, hogyan dugnád meg azt a szőkét?
- Oh! És mit felelt a másik?
- Nevettett és azt mondta szeretném a 17 cm - s farkamat a fehér seggébe dugni!
Jack pár percig gondolkodott, majd elmosolyodott
- Nem hibáztatom őket.
Mi több, lehúzta a nadrágomat és megkefélt miután elment a fiú!
Nos nem akarom húzni a történetet, a fiú ezután mindíg elmondta mit mondtak a srácok mikor elhaladtunk mellettük. Meglepetésemre Jack élvezte ezt, és bátorított hogy vegyek fel szűkebb és szexibb ruhákat. Kb a harmadik napon a medence mellett üldögéltünk és Jack egy nagyon hiányos bikinit vetetett fel velem. Még Balin is hiányosnak mondható! A legtöbb szállodavendég túrázni ment és csak 8 - 10 ember üldögélt a medence mellett és egyik sem a mi oldalunkon, ami az árnyékban volt.
Észrevettem hogy az egyik uszodásfiú direkt szemben ült hogy láthasson. Rámosolyogtam és akkor a kis maláj ördög arrébb húzta a nadrágját úgyhogy jól láthattam a farkát, ami mereven ágaskodott. Aki nem pontosan szemben ült vele az nem láthatta mit csinál.
- Nézz át a medence túloldalára - súgtam Jacknek.
Jack köpni - nyelni nem tudott, majdnem megfulladt az italtól amit éppen kortyolt A srác pár pillanatig még ott maradt majd felállt és elment.
- Ez a kis fattyú mutogatta neked a farkát! Megölöm ha még egyszer meglátom! - mondta mérgesen Jack.
A vacsoránál erről beszélgettünk, majd pár pohár koktél után arra gondoltunk hogy milyen meszire is vagyunk az otthonunktól, egy trópusi szigeten, ahol megszabadultunk az otthoni gondoktól, bajoktól. Habár viccelődtünk azon amit a fiú akart, nyilvánvaló volt hogy mindketten egyre gyakrabban gondoltunk arra, hogy hagyjam magam megdugatni a medencés sráccal. Azt éreztem hogy izgatott leszek arra gondolva hogy a fiú fasza bennem van és meglepetésemre Jack is beindult arra hogy megossza a testemet másokkal. Akárhogy is, másnap amikor a srác kihozta az italunkat odafordultam hozzá.
- Nagyon jól nézett ki az a szerszám amit tegnap mutattál - mondtam neki az ő nyelvén.
Majdnem elejtette a tálcát. Szerintem fel nem foghatta hogy egy amerikai turista beszél a nyelvén. De hamar magára talált.
- Még sohasem voltam fehér nővel!
Suttogva beszélt mivel aznap a medence szélén egymás hegyén - hátán voltak a vendégek. Rámosolyogtam.
- Na, ma éjszaka lehetsz fehér nővel, ha nem bánod hogy a férjem is jelen van. Nyitva hagyjuk az ajtót.
Ez a beszélgetés kora délutan zajlott le. Ha nem lettünk volna Jackkel annyira izgatottak és idegesek, láthattuk volna azokat a jeleket amiket beszélgetésünk okozott. Hátranézve láttuk hogy az összes londiner fiú sőt még a fiatal pincér fiú is szélesen vigyorgott. Tudtuk hogy amit csinálni szeretnénk az tabu. Ezért is volt annyira izgató.
Este 11 - re mindketten elkészültünk. Meztelenek voltunk, Jack a karosszékben ült én pedig az ágyon feküdtem. A fiatal fiú olyan halkan jött be a szobába hogy nem hallottunk semmit. Hirtelen került oda és állt a pici előszobában. Arru (ez volt a neve mint később megtudtam) ránk nézett, ledobta a nadrágját és csak egy kis mellényke maradt rajta. Beugrott az ágyba és elrejtette fejét a lábaim között. Éreztem amint nyelve behatol a puncimba és felsóhajtottam. Annyira hirtelen jött ez az egész hogy egyből elélveztem mikor nyelvével éppen csak megütögette a csiklómat. Jackre néztem, aki ekkora már felállt és nézte hogy nyal Arru engem, majd az ágy széléhez jött és az arcomelé dugta farkát. Hihetetlen volt! Itt volt 2 boldog házasságban elő ember, akik sohasem feküdtek le még mással és most belecsöppentünk a közepébe. Nagyon fel voltunk izgulva mind a harmán. Arru végül levett magáról mindent és egy 17 cm - es barna fegyver irányult egyenesen felém.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2016. 11. 12. szombat 04:36
Jó kis szex volt.
#15 papi 2014. 03. 20. csütörtök 06:07
Nem rossz
#14 sikamika 2012. 11. 29. csütörtök 23:59
szuper!!!
#13 tiborg 2011. 03. 17. csütörtök 03:00
Kituno sztori, ordito forditoi pongyolasaggal.
#12 Patyomkin 2005. 01. 12. szerda 23:20
Eeeeezigen! Nemsemmi :-))))
#11 husika 2003. 10. 21. kedd 11:53
Senki!!! te nem tudtad, hogy a poopószex a lányoknak ugyanolyan élvezetes, mint a hagyományis? vagy talán még élvezetesebb. úgyhogy ezzel a nők nem kiszolgálják a férfinemet.
#10 senki 2003. 05. 6. kedd 02:59
"Egy lánynak mindenképpen ki kell próbálni ezt! A fiúk soha nem tudhatják meg milyen jó érzés ez!"
Szerintem pont a fiúknak izgalmas a lányok max eltűrik, nem?
#9 angolul tudó 2002. 02. 18. hétfő 18:10
Törté-Net: nem fikázni akartam... Komolyan sokat ront az értékén a "füvet vág" (nyír), "balii" (bali), túl sok "és", és a hiányos központozás... Mindegy...
#8 Én is 2002. 02. 14. csütörtök 19:42
Én is elélveztem, 5 pont
#7 Törté-Net 2002. 02. 13. szerda 20:43
angolul_tudó: Remélem elöbb-utóbb láthatjuk a te történetedet is itt, mint angoltudásod bizonyítékát.
#6 angolul tudó 2002. 02. 11. hétfő 10:46
Szóval, nem kellemes figura, hanem vonzó alak (attractive figure).
#5 angolul tudó 2002. 02. 11. hétfő 08:56
"Szőke vagyok, akkor 34 éves voltam és még mindíg egy kellemes figura."
Ember, az "attractive figure" vonzó alakot jelent.. Más hiba is van a fordításban, az elrontott stílusról nem is beszélve :(((
#4 HYPERSPACE 2002. 02. 10. vasárnap 21:26
Ildica: Én is elélveztem...!!! Mennyei...
#3 levim 2002. 02. 10. vasárnap 19:43
Ez szerintem elég gagyi... na jó, inkább csak átlagos.
#2 Ildica 2002. 02. 9. szombat 20:18
Sziasztok!Elég sok történetet olvastam már,és szerintem ez egyik a legjobbaknak.S hogy miért?Mert olvasása közben elélveztem!:-)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?