A+ A-

Telefonszex

Volt az életemben egy srác, akivel több ízben is a csúcsra repítettük egymást az éteren keresztül. A telefonsex sokkal kifinomultabb formája a virtuális szexnek, hisz itt már nem csak a puszta szavak vannak, hanem érzések is tükröződnek benne. Érzéki és izgalmas mikor a füledbe suttogják azokat az édes szavakat, amelyektől a vágy egyre feljebb és feljebb korbácsolódik a testedben, és megállíthatatlanul rohansz a beteljesülés felé.
Lehunyom a szemem és megborzongok a gondolattól, ahogy visszaemlékszem legutolsó beszélgetésünkre. A fiú háromszor élvezett el mialatt csevegtünk, ami már önmagában is fantasztikus élmény. A srác már az első beszélgetésünk alkalmával annyira a varázsom alá került, hogy azóta se tud lemondani rólam, már mint a telcsikről. : - )
Szóval legutóbb is a beszélgetés valami semleges témával kezdődött, majd fokozatosan, szinte észrevétlenül tértünk rá a szexre. Felkorbácsoltuk egymás fantáziáját a sok kimondatlanul nyílt gondolattal. Közben finoman, puhatolózva kérdezgettük egymást arról, hogy hogy érezzük magunkat, mit viselünk éppen, miként fekszünk az ágyunkon. A ruhadarabok lassan lekerültek, a fiú teljesen meztelenül feküdt az ágyán, rajtam pedig csak a felső maradt. A testeink egyre forróbbá váltak, és az izgalom jelei kezdtek mutatkozni. Ziháló lélegzet, gyorsabb szívdobbanások, lüktető és nedvesedő punci és farok. Felváltva kényeztettük egymást, mesélve arról, hogy mit csinálnánk a másikkal, de ugyanakkor vezettük is egymás kezét, hogy mit csináljunk saját magunkkal. Tabuk nélküli beszélgetés volt ez. Még a fizikai érintésig el se jutottunk, mikor a fiú elmondta, hogy a farka hegyén kibukkantak az áttetsző, finom, édes nedvek első cseppjei. Megnyalta a folyadékot, amely mind több és több lett. A farka ágaskodott, és egyre keményebbé vált, már szinte fájdalmat okozva. Ekkor már nem bírta tovább anélkül, hogy a faszához ne érjen, mindezt persze úgy élve át, mintha az én kezeim munkálkodnának a szép farkán. Ahogy simogatta, masszírozta a dákóját, megkérdezte, hogy akarom - e hallani, ahogy cuppog a farka miközben veri. Igent mondtam. Ő a farkához emelte a kagylót és csak verte és verte. Egyre hangosabban cuppogott a farka, és én ahogy hallgattam újra és újra összerándult a gyomrom és a puncim egyre forróbban lüktetett, ontva magából a mézédes nedveket. A farka hangját élvezve a háttérben hallottam, ahogy a srác egyre jobban zihál, majd mikor a geci lövellni kezdett ismét a szájához emelte a telefont, hogy hallhassam, ahogy hangosan nyögve elélvez. Mennyei zene volt füleimnek, ahogy sóhajok, nyögések hagyják el a fiú ajkát, és én közben bíztattam, hogy élvezzen, élvezzen, élvezzen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.36 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:41
Nem nagy durranás.
#3 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:27
Nem rossz.
#2 Apró Kukac 2002. 06. 8. szombat 04:03
Valaki mondta egyszer,és nagyon igaza volt,hogy a telefonszex jó dolog lenne,de sajna a kagylón túl kicsik a lyukak.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?