A+ A-

Első gyönyör 1. rész

Madison Philips tudta, hogy álmodik.
Nem csak azért, mert hirtelen nyolc évvel fiatalabb lett, de különös érzése volt, mintha a testén kívül lebegne, miközben figyelte, hogyan hajt el a többi tinédzser lány a kényelmetlen lakókocsitól Las Vegas szélén.
Ismerős álom.
Túl átkozottul ismerős.
Madison mogorván próbálta jól begyakorolt képességét segítségül hívni, kiragadni magát a rémálomból. Az évek során már vagy százszor megtette. De ma este nehezére esett. Ahelyett, hogy felébredt volna azon kapta magát, hogy még mélyebbre süllyedt az álomban.
Míg már nem csupán figyelte, ahogy a múlt kibontakozik előtte, hanem valóban átélte az eseményt.
Elveszve az álomban döbbenetesen valóságosnak tűnt, ahogy kitakarította az ócska nappalit, mielőtt a lakókocsi hátsó részébe ment volna.
Egész szórakoztató születésnapi bulit töltött el a barátnőivel, gondolta, újra az a fiatal, meglepően ártatlan lány volt. Valójában a legjobb bulija volt, már ha nem veszteget túl sok időt arra a két jelentős személyre, akik nem bukkantak fel.
Nem mintha arra számított volna, hogy az anyja emlékezni fog egyetlen gyermekének tizennyolcadik születésnapjára. Fenébe, Connie Philips két hete nem is járt a lakókocsi közelében. Madison feltételezte, még mindig valamelyik lepusztult hotelban dekkol aktuális szeretőjével.
És, természetesen, egy idióta, amiért egy percig is úgy gondolta, hogy Luc Angeli, a Sötét Angyal, aki három évvel idősebb nála és sóvár tinédzser fantáziáinak középpontjában áll, majd komolyan benéz.
Nyilvánvalóan képzeletének szüleménye volt csupán, hogy azt hitte, érdeklődés csillant a sötét szemekben, mikor elment a házához és gyakorlatilag könyörgött neki, hogy jöjjön el... hát, ő azt mondta neki, szeretne megosztani vele egy szelet tortát, de mindketten tudták, valójában mit kínál neki.
Legtöbb barátjával ellentétben elkerülte, hogy szexuális kapcsolatba kerüljön bármelyik fiúval, akivel randizott. Egy része nem volt hajlandó anyja elhibázott nyomdokaiba lépni, lefeküdni minden férfival, aki figyelmet szentel neki.
De egy nagyobb része vágyott rá, hogy annak a férfinak adja, aki az elmúlt három évben kitöltötte az álmait.
És nem titkolta a vágyait.
Luc nagyon is tudatában volt annak, hogy szeretné, ha ő vetné meg bimbózó érzékiségének alapjait.
Felsóhajtott, Maddy benyitott hálószobája ajtaján, felkapcsolta az asztali lámpát, mely tompa fényben fürdette a kis szobát. Jobb szerette a szoba nagy részét sötétben hagyni, nem akart lepusztult környezetén elmélkedni.
A fejében ez nem az otthona volt. Csak egy hely, ahol maradhat, míg nagyobb, jobb dolgok felé nem indul.
De ma este várt rá egy váratlan bónusz.
Az egyetlen születésnapi ajándék, amire igazán vágyott.
Automatikusan bezárta maga mögött az ajtót, Maddy neki támaszkodott, közben meglepett pillantásával magába szívta Luc Angeli elnyújtózott alakját az ágyában, kezét összekulcsolta a feje alatt. Nyilvánvalóan a hátsó ajtón át jött be a lakókocsiba, míg ő figyelte távolodó barátait.
Szíve a bordáinak feszült. Isten az égben! Túl gyönyörű volt ahhoz, hogy valóságos legyen.
Fekete haja olyan hosszúra volt hagyva, hogy éppen felkunkorodjon a tarkóján. Bőre sötét bronz árnyalatú. Bársonyos szeme épp olyan fekete, mint az éjféli égbolt, és hihetetlenül hosszú szempilláik keretezték. Vonásai olyan szépen voltak kifaragva, talán szépek lehettek volna, ha nem lenne olyan határozottan férfias. Nyúlánk teste kőkemény a nyaraktól, amiket építkezéseken dolgozva töltött.
- Luc? - lehelte döbbenten, egy rövid pillanatig eltöprengett vajon hallucinál-e, míg a férfi lassan talpra állt, izmai folyékony könnyedséggel mozogtak kopogatott farmerja és szűk, fekete pólója alatt. - Mit keresel itt?
Tűnődő pillantással figyelte, ahogy a lány idegesen félresimítja dús, sima, fekete haját az arcából, mely sápadt maradt, nem számít, hány órát töltött a perzselő nevadai napon.
- Rád várok.
- De...
- Meghívtál, nem igaz? - szakította félbe, pillantása ajkának buja vonalán időzött.
Maddy ajka kiszáradt. A férfi jelenléte mintha teljesen betöltötte volna a kis szobát, betöltötte szantálfa illatú szappana és tiszta, férfias bőrének illata.
- Igen. - Arra kényszerült, hogy eltüntesse a torkában lévő gombócot. - De miért nem csatlakoztál a bulihoz?
- Tudod miért, Maddy. - Pillantását a lány zavart arcára emelte. - Egyedül akartam lenni veled.
Izgalom sugárzott végig rajta, puncija várakozásteljesen megfeszült. - Nem hittem, hogy eljössz.
A férfi mosolyában egy csepp jókedv sem volt. - Én sem, de úgy tűnik, nem vagyok kellően immunis a csábító... meghívásodra.
A lány nem törődött a hangjából kicsengő öngúnyra, túlságosan felderítette a gondolat, hogy beteljesítheti a fantáziáit, semmint foglalkozott volna a finom figyelmeztetéssel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2014. 12. 4. csütörtök 19:41
Nagyon jó!
#6 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:38
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 12. 4. csütörtök 06:40
Szuper.
#4 feherfabia 2014. 12. 4. csütörtök 06:19
6P
#3 A57L 2014. 12. 4. csütörtök 06:00
Élvezetes írás.
#2 joozsi 2014. 12. 4. csütörtök 02:19
Joó!
#1 Törté-Net 2014. 12. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?