A+ A-

Első találkozás (avagy egy 40-es nő lélektana)

A nevem Szuzi, 44 ¾ éves fiatal vagyok és ahhoz a női többséghez tartozom, akik minden baráti kapcsolatot elvesztettek a saját testükhöz. Ez alatt leginkább a popo-has-mell csoportot értem, ami állítólag a legnagyobb női problémazóna. Feszülten figyelgetem magam a tükörben és megpróbálok nem még rosszabbra gondolni, pl. arra, hogy ma szombat van, még rosszabb, majdnem szombat este van és megint úgy néz ki, hogy egyedül töltöm a hétvégét.
Ideje lenne megint egy normális kapcsolatot kialakítani. Könnyebb mondani mint megoldani. Tehát ebből következően mi a legnagyobb női problémazóna: a férfi.
Semmi kedvem megint a vibrátoromat elővenni. Abba kell hagynom a magabiztosságomat és öntudatomat ilyen negatív gondolatokkal aláaknázni. OK! Gyerünk a computerhez. Semmi kedvem pornófilmet nézni. Böngészek az oldalakon. (magyar oldalakon) Szexpartnerkereső, melyiket klikkeljem? Áhh! Szexrandi! Nézzük meg! Mindig tudtam, hogy első felindulásból nem szabad cselekedni, nem számoltam 10-ig, regisztráltam.
Pár napon keresztül elárasztottak e-mailekkel. Gondolom minden újonc így jár. Nem volt bátorságom válaszolni, mert elég közönséges szövegek jöttek, pl. úgy kinyalnám a pinád! stb. Halloween hétvégén Szexrandi lehetővé tette, hogy mindenki úgy használja az oldalt mint egy előfizető. Az oldal minden funkcióját ki lehetett próbálni. Természetesen megnőtt az e-mailek száma. Ujjé, ez a HA egész normális hangnemben ír. Kapcsolatban van? Miért keres akkor valakit? És különben is, meg sem felelek a sémájának. Na mindegy, válaszolok. Egész hétvégén leveleztünk, fényképeket cseréltünk. 37 éves és csodás a teste. Biztos jobb baráti kapcsolatban van vele mint én az enyémmel. 37 éves?
Egyszer láttam valahol egy leírást milyenek a férfiak a különböző korcsoportokban: 0-15 évig: vízmű, 15-25 évig: hajtómű, 25-35 évig: erőmű, 35-50 évig: remekmű, 50-70 évig: emlékmű, 70 fölött: bőrdíszmű. Sokat nevettem rajta. A legjobb csoportban van. Megegyeztünk, hogy egyszer találkoznunk kell. Nekem az az érzésem, hogy én jobban akarnék vele találkozni mint ő velem. De köztudott, hogy nagy akarásnak nyögés a vége, és én most nyögök. Miért?
Az új “hobbim” a zsírégetés. Mivel én nem tartozom ahhoz a 0,8 % nőkhöz, akik azt esznek amit akarnak és a partikon mégis a soványságukkal pöffeszkednek, még ahhoz a 4,3 % csontvázszerű női csoporthoz sem tartozom akik egész nap egy kiwit esznek és mégis azt állítják, hogy jóllakottak. Igen, én azokhoz az izzadó idiótákhoz tartozom akik a szabadidejükben a fitnessz-klubban imaginárius stairmaster lépcsőn lépkednek. A futó utcán annyi kilométert teljesítettem mint amennyi az évi fizetésem. Ha valaki a szabadidőm után kérdez csak azt tudom mondani, hogy vannak idők amikor hízok, vannak idők amikor fogyok, mikor lenne szabadidőm. És mindez miért? Mert vele szeretnék találkozni, Attilának hívják.
Voltak idők amikor mindez fordítva volt. Mindenki csak velem akart találkozni. Ha végig mentem az utcán a férfiak elismerő tekintete követett. Egy ex barátom mondott egyszer valami - számomra - nagyon szépet: olyan a tested mint egy illatos kert, a legszívesebben egy dunsztosüvegbe zárnám az illatod és egész nap csak azt szaglásznám. Vagy ha szeretkezés után kimerülten feküdtünk az ágyban és én megpróbáltam magam betakarni, nem hagyta és a fülembe suttogta: „ha én olyan szép lennék mint te, akkor egész nap csak onanizálnék”.
Akkoriban még otthon (Magyarországon) éltem. Egyszer összetalálkoztam a szomszédasszonnyal a lépcsőházban:
- Szuzika, új barátja van? Valahogy ez a benyomásom van az utóbbi napokban. Tudja Katika ebben a házban mindent lehet hallani!
Na ja az új barátom elég hangosan adta kifejezésre a férfiasságát. Ilyen módon szerette az ágyban kifejezésre juttatni, hogy mi megy benne végbe. Engem nem zavart a hangossága. Így mint nő tudtam mindig mikor lehet abbahagyni úgy tenni mintha nem lennék észnél az élvezettől. Nincs annál rosszabb, ha egy férfi minden átmenet nélkül kész van. Hogy tudjon az ember egy hihető orgazmust szimulálni?
Attila 180 magas, zöld szemű és csodás mellszőrzete van. Szeretem a szőrös mellű férfiakat. Ez a sötét sziget a mellen ami lefelé a köldök felé egy kicsit ritkul és utána sokat ígérően megint sűrűsödik ... na ja. Egy díszpéldány! És ezért kell magam erre a találkozásra megfelelően előkészíteni.
Hét hónap kemény küzdés van mögöttem de meg van a látszata. Hogy miért nem csináltam ezt hamarabb? Végre megint tudok szoknyát vagy ruhát hordani. A lábam elérte azt a vékonyságot ami megengedi, hogy mutogassák. Ettől függetlenül szívesen hordok nadrágot. A fenekem mindig is a büszkeségem volt. Egyszer (régebben otthon) Budapest belvárosában összetalálkoztam egy régi férfiismerősömmel aki a barátja kíséretében volt. (Érdekes, öt is Attilának hívták). Így mutatott be a barátjának: “hadd mutassam be neked Budapest legjobb fenekű nőjét”. Mit akar még az ember többet?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.49 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Ulysses 2014. 12. 25. csütörtök 20:28
Remélem, a szerző tisztában van azzal, hogy a pontszám nem az írás minőségének szól, hanem a... Nah, minek is? A korábbi hozzászólók már pedzegették, hogy ez amolyan női napló, meg kicsi a szex aránya.
Nekem tetszett a helyenként ironikus, szellemes fogalmazás.
#8 listike 2014. 12. 25. csütörtök 13:02
Nem jó.
#7 tiborg 2014. 11. 28. péntek 05:53
a tortenet jo, de tipikus female (nonemu) erotica Ez "macho" legenyeknek nem fog tetszeniNem eleg sexy. 8pont.
#6 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 08:27
Közepes.
#5 Andreas6 2014. 11. 27. csütörtök 07:49
Ha eltekintek attól, hogy jóformán semmi szex nem volt (néha ilyen is kell), nagyon jó írás.
#4 Rinaldo 2014. 11. 27. csütörtök 06:59
Jó.
#3 A57L 2014. 11. 27. csütörtök 06:01
Közepes írás.
#2 feherfabia 2014. 11. 27. csütörtök 05:28
5P
#1 Törté-Net 2014. 11. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?