A+ A-

Papi - Alexa naplójából

Június 15.
Juhé! Buli van! Leérettségiztem! A szóbeli is simán ment! Mindenki bekaphatja! Megvan az érettségim!
Június 17.
Felhívott a Lajos apja, hogy kapott 2 főre szóló beutalót a Honvédségtől a Balatonra. A Lajos kisírta, hogy engem vigyen magával (végre nem rontom otthon a levegőt). Nem is olyan köcsög ez a mostohafater! Augusztus 10-én kell találkoznunk Pesten és 7 éjszakára lemehetek a Balcsira. Még sohasem voltam a Balcsin! Anyám már rinyált, hogy neki nincs pénze az egyéb költségekre, ha akarok menni, akkor szerezzek lóvét. OK mutti, a pénzt elintézem!
A Papit már nem láttam vagy 3-4 éve biztosan. A Lajos meg az apja összevesztek azon, hogy anyám meg a a faterom állandóan seggrészegek. Azóta nem is jött le hozzánk. Amúgy jó fej az öreg, csak egy kicsit vaskalapos. Katonatiszt volt, most meg nyugger. Egyszer büszkén mondogatta, hogy ő nem 40 évesen ment nyugdíjba, hanem 60 éves koráig szolgálta a hazát! Hogy oda ne rohanjak! A mostohanagyim már vagy 4-5 éve meghalt rákban, addig az ő kedvéért beszélt a Jani meg a kisöreg egymással, de azóta csak fél évente ha felhívják egymást véletlenül.
De jó, megyek a Balcsira!
...
Augusztus 9.
De sokat dolgoztam a nyáron! Minden nap a zöldségesnél, reggel 4-kor felkelni! De a lovetta megvan a nyaraláshoz, anyám befoghatja a lepénylesőjét!
Cucc bepakolva, pénz OK, holnap hajnalban indul a vonat a Keletibe.
Augusztus 10.
Az első napom a Balcsinál!
Ez a kurva vonatozás! 2 óra Pestig a kék hernyóval, persze légkondi nuku, szarrá izzadtam magam. A Papira alig ismertem rá! Mondjuk még jól tartja magát a kisöreg, érdekes, hogy semmi háj nincs rajta. Metrózás át a Délibe, épp elértük a balatoni vonatot.
Útközben beszélgettünk, tök jólesett. Anyámmal meg a Janival semmit nem lehet megbeszélni, vagy leordítják a fejemet, vagy csak hümmögnek. Semmi nem érdekli őket, csak a koccintós bor. Jól egymásra találtak! A két májbarát és szesztestvér!
Ahogy leszálltuk a vonatról, gyorsan becihelődtünk a szobába. A hadsereg nem nagyon kényezteti el a katonáit. Légkondi sehol, a szoba viharvert, nincs külön WC, csak a fürdőben. Az egész szoba rohadt pici, a 2 ágy között összesen fél méter távolság van.
Mondtam a Papinak gyorsan öltözzünk át és irány a Balaton. Úgy láttam ő inkább pihengetett volna, de nagy hősiesen beleegyezett, hogy lemenjünk az üdülő strandjára. Gyorsan lekaptam magamról a rucikat és keresni kezdtem a bikinimet. Persze az alján volt a cuccomnak. Felnézek, látom ám, hogy a Papika arca vörös, mint a főtt rák. Mi a baja, megártott neki a Nap? Nézz oda, mit látok: meredezik a micsodája a gatyában. Próbálja takargatni egy törcsivel, de láttam ám Papika! De nem szól ám a nagy hadfi, hogy ne pucérkodjak előtte! Szegény öreg egy pár éve nem látott biztosan pucér pipikét! Az öreg bement a fürdőbe, de gyanúsan hosszú ideig készülődött. Vagy kiverte, vagy megpróbálta magát rendbe hozni. Váljék egészségére!
Végre Balaton! Tök jó a víz! Jó sokáig fürödtünk, egy kicsit leégett a vállam, pedig kenegettem szorgalmasan. A Papika szólt, hogy tizennyolc nulla-nullakor van a vacsora. Elsőre nem értettem mit akar a 18 nulla nullával, erre leesett, persze, hat órakor lesz a vacsi. Micsoda katonás ökörség!
Felmentem a szobába, a Papi valakivel beszélgetni kezdett a folyosón és gyorsan elmentem zuhanyozni. Egy kicsit igazítottam a pinusom fazonján (kicsit kilógott a szőr a bikiniből), amikor belépett a Papi. A kisöreg nem ismeri a kopogást! Nézz rám, megint vörösödik, kicsit végigmustrál, majd nagy pánikban kimenekül a fürdőből. A végén még őrületbe kergetem a Papikámat! Már biztos megbánta szegény a nagy jóságát, hogy meghívott.
Mikor végeztem, meztelenül kimentem a szobába és felvettem az egyrészes, kicsit vad rucimat, a cici rálátás garantált! A kisöreg szólt, hogy vegyek fel valami szolidabbat, mert a honvédelmi üdülőkben a házirend szerint az étkezőben „konszolidált” ruházatban illik megjelenni. A fene! Fel kellett vennem melltartót, meg egy másik ruhát. A kisöreg persze végignézte az öltözködést, mustrált is rendesen, bár úgy csinált, mintha nem figyelne.
Végre vacsora! A vacsi finom volt, vicces volt, hogy csatos üvegben hoztak szódát. Nem is tudtak kinyitni, a Papi mutatta meg, hogy kell.
Lementünk a Balcsi partra egy kicsit sétálni. Sétáltunk a sétányon, de este 9 után be kellett jönni, mert rengeteg lett hirtelen a szúnyog.
Lezuhanyoztam, átöltöztem pizsire, utána a Papi ment zuhanyozni. Hoppá, nem mostam fogat és benyitottam a fürdőbe. A Papi éppen verte a farkát, mert nagyon állt neki. Persze el akart fordulni, de így is láttam ám! Nagyon zavarban volt! Nem is rossz méretű a farka a kisöregnek, úgy legalább 15 centisnek és elég vastagnak tűnt. Annak a köcsög Márknak volt ilyen farka. Az a szemét otthagyott, pedig még le is szoptam, meg is baszhatott, de akkor is lecserélt arra a bányarém Zsülikére.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.99 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 atesz759 2018. 12. 23. vasárnap 01:32
Nekem a nevek variálása annyira nem jött be. Most akkor jani, vagy lajos.?
#12 sikamika 2014. 11. 22. szombat 22:42
nem rossz...
#11 atesz759 2014. 11. 22. szombat 09:20
Nekem bejön. Folytasd szerintem is...
#10 Koriander 2014. 11. 22. szombat 00:08
Jó lett ez, semmi kecmec!
#9 listike 2014. 11. 21. péntek 15:41
Tetszett, folytatsd.
#8 veteran 2014. 11. 21. péntek 08:39
#7 Rinaldo 2014. 11. 21. péntek 08:08
Jó kis kurva.
#6 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:03
Közepes.
#5 Wakundok 2014. 11. 21. péntek 06:58
A többihez képest hatalmasan jó. 10p
#4 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:05
Nem rossz történet.
#3 feherfabia 2014. 11. 21. péntek 06:05
7P
#2 zoltan611230 2014. 11. 21. péntek 04:15
Jó.
#1 Törté-Net 2014. 11. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?