A+ A-

Részletek

A lány még szaporán pihegett a férfi ölében, aki szorosan magához ölelte őt. Amikor megérkezett abba a koszos, aprócska lakásba, ami a lehető legbűnösebb környéken volt, a férfi azonnal akarta őt, és a lánynak nem volt szüksége unszolásra. Sokáig szeretkeztek, kiélvezték a másikat, a férfi beleveszett a lányba, és a lány elveszett a férfi érintéseitől. De az emberi test kimeríthető, így aztán pihenésre volt szükségük - a lány magában hagyta szerelmét, úgy ült ölében, reszketegen és gyengén.
Néha megmoccant, hogy ha lehetséges, még jobban odabújjon a férfihez, és eközben halk kis nyögések hagyták el rózsaszín ajkait, amiktől a férfi hamar ismét acélkeménnyé változott. De nyugton maradt - a lánynak még szüksége van pihenésre. Viszont ő addig nem akar csak kibámulni a fejéből, mint egy ostoba gyökér - oldalra ejtve fejét, a fotel mellett, amiben ültek, egy kis billegő asztalkán észrevett egy csomag cigarettát. Mikor rakta oda? Lényegtelen. Felvett egyet, és sikerült rágyújtania azzal a zöld, ócska öngyújtóval, ami már épp csak lángra kapott. Kellett neki a cigi. Nem a megnyugvás miatt, csak úgy.
A lány álmatagon felemelte a fejét, és beszívott egy kicsit a füstből, amit a férfi direkt felfelé fújt, hogy a lány ne érezze meg.
- A cigi is sok pénzt vesz el - suttogta a lány. A férfi szerette a hangját, számára édes volt, akár a méz.
- De szükségem van rá - egy csókot nyomott a lány kiharapdált ajkaira. Nem tudja miért, de még azt is szereti, hogy ilyen kis sebesek azok a duzzadt, rózsaszín csodácskák.
- Pedig egészségtelen is. Semmi értelme.
- Ahogy annak sem, hogy minden hónapban új ruhákat veszel.
- Szeretem az új ruháimat.
- Én pedig szeretem a cigimet, meg a vodkát. Törődj bele.
- Szeretlek.
A férfi bólintott, és hátradöntötte fejét. Nagyot szívott cigarettájából, aztán kifújta, és újra lenézett a lányra, aki vágyakozón a semmibe meredt, ajkai szétnyíltak, és már mellbimbójával játszadozott. A férfi átvette tőle ezt a feladatot, mire a lány halkan nyöszörögni kezdett.
- Nem idegesítelek? - suttogta két aprócska nyögés között a lány.
- Még hogy idegesítesz? - a férfi eloltotta cigijét, nem volt hamutartó, de jó volt a feladatra az asztal is. - Miért idegesítenél, angyalom?
- Nem tudom... befogni - a lány alig tudott beszélni sóhajai és nyögdécselései között, ismét nagyon felizzott benne a vágy, a férfi már érezte, hogy odalent is egyre nedvesebb, ezért lenyúlt egyik kezével, hogy csiklóját ingerelje, miközben a lány elindult fel-le mozgásba férfiasságán. - Soha... mindig csak... nyögök... és sóhajtozok... aztán... néha... még sikoltok is... és...
- Ezzel pont nem idegesítesz - a férfi lágyan megcsókolta, majd kicsit megcsipkedte bal mellbimbóját, mire a lány majdnem felsikoltott, de sikerült visszafognia vékony nyögésekké. - Ez izgató.
- Tényleg? - a lány két kezével beletúrt a férfi hajába, majd átölelte fejét, és a férfi így mellei közé tudta temetni arcát. Nem túl nagyok, de imádja, hogy olyan puhák, és mikor felizgatja a lányt, gyönyörű a formájuk. Egyszerűen tökéletesek, azokkal a rózsaszín kis bimbókkal, amiket úgy szeret nyalogatni.
- Átkozottul - a férfi mindenét megfeszítette, nehogy túl hamar elmenjen. Próbált elvonatkoztatni saját élvezetétől, és csak a lány testére koncentrálni.
Hamar eljuttatta a csúcsra, a lány tompán sikoltott egy rövidet, és vadul mozgott férfiasságán le-fel, ő pedig magához szorította, mikor a lányba eresztette magját. Kicsit a lábukra is spriccelt, de nem foglalkoztak vele. Mikor újra csak pihengettek, egyszer csak így szólt a lány:
- Van, ami idegesít bennem? Vagy amit nem szeretsz? Amin változtatnál?
- Ezt hogy érted? - talán egyértelmű a kérdés, de hülyeség feltenni pont akkor, amikor már olyan sok veszettül édes orgazmuson voltak túl. A férfi ezért nem értette, miért kérdez tőle ilyeneket a lány.
- Tudod. Például... sok férfi nem szereti, hogy sokat kell várnia a társára.
- Sokat kell várnia?
- Mi csak sokára tudunk elmenni, percek kellenek hozzá.
- Szeretem izgatni a testedet, nagyon szép vagy.
- De te hamarabb elmennél, mint én, csak visszatartod magad. Nem is értem, hogyan...
- Előtted sosem tartottam vissza.
- Komolyan?
- Igen. De amióta visszatartom... nem is tudom. Nagyobb az egész érzés.
- Jobb a csúcson velem, mint másokkal? - a lány szorosabban préselte finom kis testét a férfiéhez, aki ettől újra megkeményedett. - Őszintén mondod?
- Igen - a férfi összevonta szemöldökét. A pokolba, most tényleg nem hazudik. - Veled erőteljesebb az egész gyönyör.
- Szeretem, hogy ilyen szépen tudsz fogalmazni.
- Szeretem, hogy előttem soha nem volt férfi az életedben.
A lány mosolyogva feljebb csúszott a férfin, megcsókolta őt, majd visszahajtotta fejét a mellkasára, és a férfi a hajával kezdett játszadozni. Puha, selymes, biztosan frissen mosta. Szereti az illatát. Narancs. Vagy talán... sima gyümölcsös illat? Nem számít.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 papi 2015. 09. 6. vasárnap 21:02
Nem nagy szám.
#10 Ulysses 2014. 12. 15. hétfő 17:48
Jó a stílusod lilywhite! Szerintem alul pontozták ezt a történetedet. Minimum 8-ast érdemel. A második bekezdésben eltévesztetted az igeidőket. Átváltasz egy-két mondat erejéig jelenre.
Jók a karakterek,elevenek, tetszik a lány furcsa szemérmessége.
Persze, a történet hangulata nem felhőtlen, ez lehet a negatív hozzászólások oka.
#9 listike 2014. 11. 22. szombat 14:25
Nem értékelhető.
#8 XXIII.István 2014. 11. 13. csütörtök 18:39
ez...hát...óóóóóóóóóóó...inkább nem szólok...
#7 veteran 2014. 11. 13. csütörtök 12:46
Nem tudtam értékelni.
#6 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 07:52
bolond.
#5 Andreas6 2014. 11. 13. csütörtök 07:30
Kicsit hülye a pasas.
#4 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 06:55
Nekem sem jött be.
#3 feherfabia 2014. 11. 13. csütörtök 06:14
8P
#2 A57L 2014. 11. 13. csütörtök 06:01
Nem jött be.
#1 Törté-Net 2014. 11. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?