A+ A-

Negyvenes házaspár hármasban egy nagy farkú, fiatal, hetero sráccal

Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen egy fantázia történetet, ami ott motoszkál bennünk, és ha találnánk egy ilyen fiatal, nagy farkú, intelligens srácot egy alkalomra, akkor... Persze, nem álltunk neki keresgélni, hogyan is, hol is. Íme az elképzelt történet.
Szombat este volt.
Kimentem a fürdőszobába, vizet eresztettem a kádba, és jólesően beleereszkedtem. Behunytam a szemem, és akaratlanul is felizgatott a visszaemlékezés, amiről férjemmel már többször, így az nap is beszélgettünk, és bár nagyon foglalkoztatott a dolog -hármasban egy fiatal, nagy farkú hetero fiúval - tisztességes feleségként elsőre nem járultam hozzá. A kádban a közösen megírt történet jött elém, és úgy hogy érezni kezdtem a puncimban a felébredő vágyat.
- Na szép! -gondoltam magamban. Elég a tudat, és máris olyan gondolataim támadnak, aminek nem szabadna.
Odanyúltam, két ujjamat betoltam a puncimba, amit már a gondolatra is elöntött a vágy nedve és hol a résben mozgattam ki-be, hol a csiklómat simogattam.
Ahogy ott feküdtem csukott szemmel, és élveztem a saját játékomat, egyszer csak gyenge leheletet éreztem a nyakamon. Kinyitottam a szemem, és nagyot dobbant a szívem. Az elképzelt fiatal srác volt ott -nevezzük Mikinek- anyaszült meztelenül, szépen kidolgozott izmos testénél csak égnek meredő hatalmas, vastag farka volt kívánatosabb és gyönyörűbb. Ki tudja, mióta volt bent, és nézte a játékomat.
- Hát Te? - kérdeztem. Mit képzelsz? Hogy kerülsz ide, és ki hatalmazott fel erre?
- A képzeleted, és a férjed hívott ide - mondta.
Ezt már olyan közel hajolva mondta, hogy a számban éreztem leheletét.
Éreztem, hogy a vágy hamarosan elsöpri minden akadékoskodásomat, ezt Ő is megérezve követelőn számba dugta nyelvét. Fiatalos lendülete felforrósította a testem, ujjaim még hevesebben jártak ki-be a puncimban.
Szemmel láthatóan nagyon izgatta a látvány, mert belépett a kádba. Lábaival közrefogott, arcom elé került élettel, vággyal telt égnek meredő farka. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy a számmal birtokba vegyem. Feltérdeltem, hogy elérjem, szorosan megmarkoltam, mire felnyögött. Jó volt hallani, hogy jól esik neki. Lassan felhúztam a bőrt a makkról, és nyelvemmel, körkörös mozdulatokkal, élvezettel simogattam. Számba vettem a peremig, aprókat mozdítva a fejemen, ki-be mozgattam. Éreztem, hogy ezek az érzéki mozdulatok kezdik megőrjíteni, hallottam, amint időnként felnyög, míg egyszer csak nem bírta tovább, a hajamba markolt, és egyszerre lökött egyet a csípőjén, és húzta rá a fejemet lüktető farkára. Ettől a kettős mozdulattól szinte tövig hatolta a számba, hirtelen elképzelni sem tudtam, hogy fért az a hatalmas szerszám a számba. Öklendeztem, de nem nagyon törődött vele.
És én sem bántam.
Ha tudtam volna beszélni, én is azt kértem volna, hogy - még, még, erősebben, dugd meg keményen a számat.
Nem kellett kimondani, érezte, hogy én is teljesen felpörögtem, mert bizony olyan hévvel dugta a számat, mintha a puncimban lett volna. Mint a dugattyú, úgy járt ki-be, szinte felnyársalt a számnál fogva.
Ebben a pillanatban meghűlt bennem a vér. Egy pillanatra kinyitottam a szemem, és láttam, hogy férjem ott ül, és néz minket. Meztelen volt, és dárdája csak úgy meredt fölfelé.
Mosolygott, és biztatóan bólintott.
Ez megnyugtatott, újra átadtam magam ennek az új élménynek:
számat egy pofátlanul fiatal, és gátlástalan fiú kőkemény farka tölti ki, egyik kezemben izmos fara, amivel én is irányítom az ütemet, másik kezemmel lüktető csiklómat simogatom.
Kell-e ennél több?
Igen, kell!
Nem szabad így befejeznünk, nem hagyhatom ki ezt a vissza nem térő lehetőséget!
Akarom a puncimban ezt a kőkemény, fantasztikus szerszámot, akarom, hogy ott is érezzem, kitöltsön-betöltsön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 07:26
elmegy.
#10 tiborg 2014. 11. 12. szerda 23:41
nesze semmi....1
#9 sunyilo 2014. 11. 12. szerda 20:48
Andreas6 mot kiélhetted volna magadat alaposabban! Mert ez tényleg sz@r...
#8 esmes 2014. 11. 12. szerda 18:02
7 pont
#7 feherfabia 2014. 11. 12. szerda 11:41
4P
#6 gyuri0926 2014. 11. 12. szerda 10:32
Harmatosan gyenge !!!!!
#5 veteran 2014. 11. 12. szerda 08:36
Képzelődésnek is kevés.
#4 Andreas6 2014. 11. 12. szerda 07:59
Nagyon gyenge.
#3 zsuzsika 2014. 11. 12. szerda 06:48
Gyenge.
#2 A57L 2014. 11. 12. szerda 05:39
Gyenge történet.
#1 Törté-Net 2014. 11. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?