A+ A-

Én és a Castle család

Történetem a Castle családról szól és arról, hogy hogyan kerültem be Castle hálószobájába és milyen orgia lett belőle. Most az első részt nem a bevezetéssel kezdem, hanem az első szexünk közepéről indítom és majd a következő részek fogják megadni az előzményeket nektek, Kedves Olvasók.
Épp a fotelben ülök meztelenül és Kate Beckett (,aki ekkor már hivatalosan is Castle második felesége) szopja a faszom, miközben Meredith(Castle első felesége volt, Alexis vérszerinti édesanyja) nyalja Kate pináját, ami persze teljesen csupasz. Kate hajába túrok, miközben nézem az ágyon lévő eseményeket. Castle meztelenül fekszik az ágyon háttal és kislánya a 19 cm-es csupasz faszán lovagol. Castle szeme becsukva és élvezi a kislánya lovagló technikáját, amit már több, mint egy éve élvezhet, mikor haza jön hozzá. Mindig dugás lesz belőle, mikor találkoznak.
Szóval épp lovagol Alexis (Castle és Meredith vérszerinti gyerekük, Kate mostohalánya) apja kemény faszán én pedig simogatom Kate meztelen testét és élvezem, hogy a kisfarkamat, ami 13-3 szőrős, szopja már vagy 5 perce. Meredith is meztelenül fekszik a szőnyeggel tarkított földön háttal és nyalja meg ujjazza Kate-t. Kate pináját nyalja bőnyállal és közben a kitágult segglyukát ujjazza neki.
Mikor már teljesen harcra készen áll a kis faszom, gondolok egyet és Kate-t beleültettem a faszomba és csókolózva ölelkezünk, miközben Alexis már csókolózik az édesapjával és még mindig ugyanazon a pózban dugja őt, közben simogatják egymás meztelen testét. Meredith közben a hátát nyalja Kate-nek, míg Kate és én szenvedélyesen csókolózunk és dugom őt. Hirtelen felállok, de úgy, hogy Katet el nem engedem és le teszem a földre s közben tovább csókolózva, ajkaink csatáját folytatva a farkam ki-behúzogatását is folytatva a pinájába, élvezzük egymás testét, élvezzük a gyönyört.
A földön vagyunk és szeretkezünk, amikor Meredith fölénk gugol és lepisili a testünket. A pisijéből a hátamra és a hajunkra meg a szánkba is jut és mi még jobban élvezzük az együttlétet, mert mi nagyon perverzek vagyunk: kívánjuk a családszexet és a pisiszexet is, mindekettőt élvezzük. Meredith utána oda teszi pisis pináját a szánkhoz és a csókolózást abba hagyjuk és el kezdjük nyalni
a pisis pináját, miközben tovább kúrom Kate pináját. Kb. 10 percig nyaljuk a pináját, mikor hirtelen rám tőr a vég és telelővöm Kate pináját, de erre meg ő is el kezd vonaglani alattam és ő is felér a csúcsra.
Apa és lánya már e közben rég pózt váltottak és most kutyapózban dugja lánya seggét az apa, mert már ma az is ki lett tágítva neki is. És a lány hátrafordítja fejét annyira, amennyire ez lehetséges és közben csókolóznak, ahogy tudnak. A férfi, azaz az apja egyre jobban belejön a lánya seggének megdugásába és ezért a lány is mindent megtesz. A lány zihálása egyre nagyobb, de a csókolózás belefojtja. Kb. 9 percig kell dugnia a lányát, mire a harmadik adagot lövi el a lánya seggébe a férfi és a lánya már vagy 6 orgazmuson is túl van eközben. Castle mire telelövi a gecijével a lánya seggét teljesen kimerül és az ágyra rogyik. A fasza lekonyul és kicsúszik a lánya seggéből.
Ekkora én már Kate dugásából már magamhoz tértem és látom, hogy a férfim fasza lankadt állapotba van épp emiatt úgy döntöttem, jöhet újabb homo party, én az ágyra megyek Castle-höz, addig Alexis a két csajhoz csatlakozik, akik ekkora már megint ölelgetik egymást és csókolóznak. Én egy rossz buziként egyből rávettem magam a hús-vér igazi faszra, amit nem titkolok nagyon is beindít, ezért rábukom és életet próbálok lehelni bele. Érzem a geci és a pina keveredésének az ízét és szopni kezdem. Nyalogatom és szopizom, mint egy rossz buzi, bár tudom, hogy sok idő kell, mire újra élesztem, de ettől még imádom a faszt, a faszszagát és a meztelen férfiakat is.
Nem hiába, biszexnek tartom magam, erős homo vágyakkal. Imádom a faszt szopni, szeretem, ha egy igazi férfi vesz a kezei alá és kurvájaként kezel engem, persze a csókolózás az alap nálam, ilyenkor úgy működőm, mint egy nő. Csak annyi a különbség, hogy én szexmániás is vagyok, mint a férfiak, állandóan szexelnék, persze azért a gyengéd, érzéki pasikat szeretem, akik nem durvulnak, hanem gyengédek velem és csókolnak is engem. A férfiakat szeretem hosszan szopni és szeretem, ha a számba lövik a gecijüket és azt lenyelem egyrészét, a másikat pedig párom szájába szeretem köpni, csókolóni. Szeretem azt is, hogy miközben dugja a picsámat, én hassal fekszem és a fejemet
hátrafordítom, hogy csókolózni tudjunk közben. Szeretem, ha lepisili a számat és a testemet és ezt én is visszaadhatom neki és pisis szájjal is csókolózhatunk. Szeretek melegedni, izgat ha a pasim lebuziz, lekurváz, leringyóz, ez mind felizgat és nyalja a testem, kinyalja a seggem.
Tehát fél órán át szoptam Castle, mire ő belé is visszatért a szex iránti vágy,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2016. 01. 22. péntek 17:35
Nem nagy durranás
#12 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 07:17
elmegy.
#11 mif23 2014. 11. 11. kedd 21:01
Sírni tudnék...
#10 listike 2014. 11. 11. kedd 19:18
Ezt a szenetet ne folytatsd!
#9 ádámkád 2014. 11. 11. kedd 17:36
Szar, áss, feküdj bele, temess
#8 veteran 2014. 11. 11. kedd 09:05
Rosszabb a rossznál.
#7 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 07:54
Inkább ne folytasd.
#6 Andreas6 2014. 11. 11. kedd 07:45
Nem szeretnénk! Sajnos pocsék, mind a tartalom, mind a stílus. Sajnálom az időt, amit az elolvasására fordítottam.
#5 A57L 2014. 11. 11. kedd 06:11
Furcsa és gyenge.
#4 tiborg 2014. 11. 11. kedd 02:33
Ez egy szamitogep forditas,leroviditve. Ertelmetlen...miert let ez felteve???!!!!
#3 Bob__ 2014. 11. 11. kedd 01:35
Ez de beteg, még szerintem is smile
#2 magus022 2014. 11. 11. kedd 01:33
azt hiszem, ez mindent elmond helyettem: http://www.youtube.com/watch?v=1MLry6Cn_D4
#1 Törté-Net 2014. 11. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?