A+ A-

Örök emlék...

Fiatal volt és ártatlan. A szó szoros és nemesebbik értelmében is. Akkoriban még nem volt ez szokatlan az ő korában, 16 évesen még csak nagyon keveseknek volt az ártatlan csókoknál komolyabb tapasztalata. Ő pedig még a társaihoz képest is ártatlanabb volt, részben a természete, részben pedig a régies, vallásos neveltetése miatt.
Az általános iskola vége felé az egyik osztálytársától kapott kölcsön egy felvilágosító füzetkét, amit aztán később nem tudott visszaadni, mert az osztálytárs elköltözött. Így nála maradt a füzet és ez lett az első kapcsolata a szexualitással, a szüleitől hiába is kérdezett volna. A kis füzetet elrejtette és csak nagy ritkán vette elő, hogy szóról-szóra bevésse a fejébe, hogyan kell egy nőhöz közelíteni, mit és hogyan kell csinálni. De egy idő után már csak azért vette elő, hogy a füzetecskében modellként szereplő nő meztelen képeit nézze meg. Elbűvölte a női test kecsessége, a puhának látszó domborulatai. A környezetében nem látott a nőhöz hasonló kecses alakot és a lányosztálytársai is inkább vihogó tinédzserek voltak, mint nővé válás küszöbén álló lányok.
Később, már a középiskolában a korosztálya megint csak elérhetetlen volt számára. A lányok vagy maradtak vihogó tinik, vagy a felsős, idősebb fiúk iránt érdeklődtek. Akik meg egyik csoportba sem tartoztak, azok bár barátként tekintettek a szerény, csendes fiúra, ennél többre nem nagyon tartották. A második évben, a tanév vége felé közeledve jelentkezett az iskolai sátortábor szervezői közé. Az előző évben hallotta, hogy a táborszervezők sokkal jobban érezték magukat és többet buliztak, mint a táborlakók és úgy gondolta, hátha táborszervezőként összeismerkedhet valakivel egy alsós osztályból.
Az első táborszervezői megbeszélésen hamar kiderült, hogy rajta kívül szinte mindenki a végzős évfolyamba járt. Ettől megint magányosnak érezte magát és a felsősök jelenlétében bátortalannak is. Eleinte szótlanul ült és figyelte a többieket. Csak néha szólalt meg, de praktikus gondolkodásával mindíg meglepte a többieket amikor egy-egy probléma megoldásán vitatkoztak. Így, bár eleinte a végzősök nem figyeltek rá, egy idő után már velük egyenrangúként kezelték. A fiú részben élvezte, hogy befogadták a társaságukba, de zavarban is volt, mert a végzős lányok és fiúk számára szokatlanul bensőséges viszonyban voltak egymással. Míg a korosztályában a lányok és fiúk csak esetlenül integettek egymásnak, ha találkoztak, itt mindenki ölelkezett, puszit és nem ritkán csókot is adott a másiknak.
A szervezők között volt jónéhány lány, de kettő kitűnt közülük. Ők és még három fiú voltak az úgynevezett "kemény mag". Ők voltak azok, akik a fiú számára szinte már zavarbaejtően intim kapcsolatban voltak egymással. A lányok mind a három fiút szájon csókolták találkozáskor és a megbeszélések alatt is gyakran ültek a fiúk ölébe, vagy értek hozzájuk valamilyen formában. A fiú számára ez olyan volt, mintha valami szabados, 60-as évek beli szektát látott volna élőben.
Ahogy a többiek kezdték emberszámba venni úgy lett a két lány is egyre nyitottabb és közvetlenebb vele. Ez részben imponált a fiúnak és örült neki, másrészt viszont hihetetlenül zavarban volt, mert a lányok végül már szinte sportot űztek abból, hogy melyikük üljön az ölébe, vagy melyikük csókolja meg üdvözlésképp először, de legfőképp melyikük tud valami olyasmit tenni, amitől a srác arca vérvörösre pirul.
Enikő és Edit közül - így hívták a két lányt - a fiúnak Edit tetszett jobban. Míg Enikő magas, barna hajú, kicsit erőteljesebb testalkatú volt, Edit vékonyabb, szőke hajú és valahogy lágyabb. Míg Enikő határozott és lendületes volt, Edit csendesebb és finomabb. Mind a ketten a maguk módján vonzóak voltak, de a fiú számára Edit lágysága sokkal szimpatikusabb volt, mint Enikő erőteljes nőiessége. A tábor kezdetére párokat kellett alakítaniuk, hogy a különböző feladatok elvégzésére mindíg legyen elegendő ember. A két lány ebből is vicces versenyt csinált és mind a ketten őt választották párnak. Végül a fiú legnagyobb örömére Edit lett a párja, Enikő pedig, egy kis megjátszott szomorkodás után a kemény mag egyik fiúját választotta.
A tábor kezdete elött két nappal már a helyszínre kellett utazni, hogy felállítsák a sátrakat, kialakítsák a mellékhelységeket, a zuhanyzókat és úgy általában előkészítsék a tábort a többi gyerek fogadására. A hálósátrakba még a szervezkedés idején beosztották a fiúkat és lányokat külön-külön, de a tábor felépítésekor a szervezők a későbbi étkezősátorban aludtak. A fiút itt érte első kellemes meglepetése: Edit az első este rögtön mellé terítette le a hálózsákját és elalvás előtt a fiú karjai közé fészkelődött és úgy aludt el szorosan hozzábújva. A fiú biztos volt benne, hogy nem fog tudni elaludni. A lány illata körüllengte, testének melege a csontjáig hatolt. De az egész napi kemény munka végül megtette a hatását és elaludt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2014. 12. 16. kedd 21:00
Az írás remek. Andreas6, téged látott már orvos? Hogyhogy nem fikázod???
#10 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:39
Jó írás lett.
#9 verdasco123 2014. 10. 24. péntek 17:25
Nagyon jó!
#8 x124 2014. 10. 22. szerda 22:54
Jó!
#7 Rinaldo 2014. 10. 22. szerda 07:06
Szuper.
#6 zsuzsika 2014. 10. 22. szerda 07:03
Jó.
#5 Andreas6 2014. 10. 22. szerda 06:33
GRATULÁLOK, SZÉP VOLT!
#4 feherfabia 2014. 10. 22. szerda 06:19
8P
#3 listike 2014. 10. 22. szerda 06:14
Nagyon szép volt. 10pont.
#2 veteran 2014. 10. 22. szerda 05:16
Szép történet.
#1 Törté-Net 2014. 10. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?