A+ A-

Idősgondozó - Továbbgondolva

Remélem nem baj, hogy folytattam, ahogy épp eszembe jutott.
Teltek a napok,hetek. A pénteki dugások is megvoltak a haverjaival. Stefán elégedett volt. Mindennel.
Néha észrevettem, hogy mikor pisilnem kell és a dolgomat végzem a WC-n, halk lépteket hallok, de nem gondoltam semmire, csak arra, hogy Stefán halad el a WC előtt. Persze biztos hallotta a pisim csorgását.Egyszer véletlenül észrevettem, hogy a számítógépén pisilős-kakilós képeket, videókat nézeget. Volt köztük spycam russian wc, chinese voyeur kakilós wc-s,illetve amatőrök, akik felvették ahogy a párjuk előtt pisilnek, kakilnak wc-be vagy épp a másikra.Nem gondoltam volna, hogy Stefán ilyen perverz, aberrált dolgokra akarna rávenni, úgy voltam vele, hogy férfiből van,hát megnéz mindent. Egyből arra gondoltam, hogy én nem fogok előtte pisilni, kakilni meg pláne nem!Ekkor rájöttem, hogy mikor WC-n vagyok, ő direkt jön utánam és biztos hallgatja a folyásokat, kakilás közbeni erőlködéseimet, nyögéseimet, mert bizony néha szorulásom volt. Főleg a pénteki napok után , amikor négyen dugnak seggbe, és belül összetömörítik a kakimat, hiába WC-ek előtte. A belém lőtt geci pedig nem nagyon segíti síkosságával a kakilást, mert az hamar kifolyik a kitágított ánuszomból. Egyszer-kétszer,mikor már tényleg nehezen akart kijönni, próbáltam felnyúlni a lyukamba több-kevesebb sikerrel, hogy az ujjammal próbáljam meg kikotorni, de sok gusztusom nem volt hozzá, és hozzá se fértem rendesen.
Történt egyszer, hogy a konyhában főztem és rámjött a pisilhetnék, de nem hagyhattam magára az ételt, mert folyamatos felügyeletet igényelt.Összezártam X-be a lábaimat és kicsit rugózni, topogni kezdetem, olyan tipikus nőcis módon, húzva az időt, hogy visszatartsam a pisimet. Egy hang szólított meg:
- Baj van?-kérdezte mosolyogva Stefán.
- Csak nagyon kell pisiljek és próbálom visszatartani. Egy kicsi sugár ebbe a pillanatba hagyta el a hugycsövemet, ezt felitta a bugyim, de ezt nem mondtam meg neki.Szoknya volt rajtam, nem láthatott meg semmit.
- Hát zárd el a gázt és menjél WC-re -mondta.
- Nem hagyhatom itt az ételt, kell neki még 2-3 perc, de én már nem bírok addig várni. Meg úgy érzem, ha csak egy lépést is meg kéne tennem, azonnal összepisilném magam- pironkodtam. Éreztem, hogy újabb sugár pisit engedtem ki, aminek egy része már a combom belső felén lassan csorgott lefelé.
- Na majd én segítek- szólt.
Na gondoltam, ha azt hiszed, hogy rávehetsz arra, amit a számítógépeden láttál...
- Itt a felmosóvödör, húzd le a bugyid,rakd szét a lábad én meg alád teszem és belepisilsz.
El is felejtettem, hogy a vödör itt maradt a konyhába, mert az előbb mostam fel.
- Az odáig rendben, de mindkét kezem foglalt, az egyikkel a lábast kell fogjam, a másikkal kavargatnom kell. Nincs mivel lehúzzam a bugyim.
- Akkor majd én húzom le...
- Ne! - sikoltottam fel és ekkor még egy sugár távozott belőlem, már a pisiszagot is érezni lehetett. Stefán is biztosan érzi, gondoltam.
- Akkor levágom- és már nyúlt is az ollóért.
- Ne! -kértem, de már késő volt. Feltűrte a szoknyám, ami alatt már jól összagyűlt a pisim szaga, és mint egy lepelként tartotta bent a szagot. Az illattól és a combomon kispatakban folyó pisi látványától egy pillanatra megállt az olló a kezébe, de aztán oldalt elvágta a bugyimat. A hirtelen elengedett bugyim pisis fele rátapadt a combom belsejére, egy újabb sugár pedig Stefán kézfején landolt. Majd elsüllyedtem szégyenemben.
- Menj már ki, - mondtam parancsolóan.
Szétnyitottam a lábamat, alámtolta a vödröt és kiment. Még nem ért ki a konyhából, mikor elkezdtem magamon könnyíteni úgyhogy hallotta amint csobog a pisim vastag, erős sugárban. Jó sokáig pisiltem.
- Kész?- kérdezte az ajtó mögül.
Gondolom hallotta , ahogy az utolsó csepp is kijött belőlem, lehet nézte is, nem tudom, mert háttal voltam neki.
- Igen, de majd én kiöntöm, haggyad.Nem akartam, hogy bejöjjön és lássa, hogy a padlóra is ment a pisimből.De már késő volt.Ott állt mögöttem.
- Segíthetek még valamiben?- kérdezte mosolyogva.
- Majd én megoldom és különben is, meg akarom magam törölni magam ott lent.
- Majd én...-szólt halkan.
Vártam ,hogy a papírtörlőért nyúl, de már csak azt vettem észre, hogy a feje a szoknyám alatt és nyelvével a combomon végigfolyt pisipatakot követve felfelé a pinámat végigszántja.
- Ne!- kiálltottam fel, de ellépni nem tudtam a vödör meg az étel...és a feje miatt.
Nyalta, nyalta, már tiszta lucsok voltam, kezdtem begerjedni, de a térdemmel jeleztem neki és ezzel kibújt a szoknyám alól.Felállt és megcsókolt én meg visszacsókoltam. Éreztem a saját pisimet a számon.Közbe a két keze a szoknyám alatt matatott, egyikkel ujjazott, feldugva vastag ujját a nyálas-pisis pinámba, másikkal a seggem lyukát masszírozta, ami szintén nyálas-pisis volt. Na gondoltam oda most tényleg nem engedlek be, mert ma még nem voltam WC-n.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.38 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Fuchs2
2016. 02. 21. vasárnap 12:25
Alapból jó perverz, bizar, izgalmas volt, ízlések és pofonok..... Válaszolok rá!
#8 gustavson44
2015. 12. 7. hétfő 17:43
Kicsit bizarr, drága, de gondolat ébresztő. Válaszolok rá!
#7 A57L
2014. 10. 28. kedd 15:39
Egynek elmegy. Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2014. 10. 21. kedd 08:22
Ez tök gusztustalan , hányadék . Válaszolok rá!
#5 veteran
2014. 10. 21. kedd 07:33
Biztosan van aki szereti,de nekem nem jön be. Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2014. 10. 21. kedd 06:59
Nem az én világom.
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2014. 10. 21. kedd 06:53
jó. Válaszolok rá!
#2 listike
2014. 10. 21. kedd 04:56
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 10. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!