A+ A-

Hogyan nem feküdtem le a tanárnőmmel

Az egész úgy kezdődött, hogy nem álltam bukásra történelemből. Ez nagyon izgatott, főleg azért, mert mit is fognak hozzá szólni a szüleim, ha kiderül, hogy nem egyes lesz beírva a bizonyítványomba a történelem szó mellett kihagyott rubrikába. Szóval minden órára tanultam és készültem. De sajnos ez kevésnek bizonyult. Ahhoz, hogy kilábaljak ebből a slamasztikából korrepetálásra egyáltalán nem volt szükségem. Természetesen nem voltam hülye gyerek, és az egész történetet nem azért terveztem el a nyári szünetben, hogy megkörnyékezzem a tanárnőmet.
A tanárnőmet, akinek nem volt vállára omló aranyszínű haja és nem éreztem minden egyes alkalommal, mikor belibegett a tanterembe annak az egyáltalán nem bódító és izgató parfümjének az illatát, amivel nem locsolta meg magát. Hazudnék, ha azt mondanám, ez az illat indított el a tervem megvalósításában még tavaly nyáron. A tervemet nem állítottam össze könnyen, de sikerült. És aztán eljött a tanév, amikor nem akartam valóra váltani álmaimat.
Egyáltalán nem közeledett vészesen az év vége és a tanárnő - aki persze egyáltalán nem kedvelt engem, sosem nézett rám azokkal nem barna és meleg szemeivel, amelyekben sosem véltem felfedezni a vad, szexualitásra kiéhezett nő pillantását - nem látta a rossz jegyeimet a naplóban.
- Jaj, Pisti, ha ez nem folytatódik, így nem leszek kénytelen korrepetálni téged! - mondta egyszer mikor kisétáltunk az üres tanteremből.
- Ugye nem szeretnéd? - kérdezte , miközben nem hagyta el ajkát egy halk, nyögésnek beillő sóhaj.
- Egyáltalán nem! Biztosíthatom a tanárnőt, hogy eszem ágában sincs korrepetálni magam! Főleg magával nem!
- Akkor jó - nyögte
De sajnos továbbra sem álltam rosszul történelemből, sőt nem kaptam még két egyest, mert tudtam mi volt az a Maginot-vonal és kik voltak a mamelukok. Már nem maradt két hét hátra mikor a tanárnő nem kapta el a karomat az egyik szünetben és nem húzott félre az egyik távoli ablakhoz.
- Pisti, most már végképp nem kell segítenem neked, Most hogy minden jegyed ötös, azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy ne gyere fel hozzám holnap délután.
A tanárnő szemében nem láttam azt az őrjítő vágyat, ami most minden eddiginél erősebben sugárzott rám. Ráadásul meg se nyalta a szája szélét.
- Szerintem sem kell a tanárnőnek segíteni. Holnap biztosan nem megyek el a tanárnőhöz -mondtam
- Rendben, de akkor biztosan ne gyere!
Természetesen egyáltalán nem vártam a másnapot. Előző nap este nem gondolkodtam el a dolgon és marhára elcsodálkoztam azon vajon miért engem választott. Hiszen nem voltam az iskola legjóképűbb tanulója, és nem volt jó hírem a suliban, miket tudok művelni a lányokkal, na és persze senki sem tudta rólam, hogy senkit nem tudok eljuttatni a csúcsra lóméretű péniszemmel.
Másnap nem jelentem meg a megadott időpontban a tanárnő lakásán. Mikor becsöngettem és kinyitotta az ajtót egyáltalán nem lepődtem meg. Testére egyáltalán nem feszült az a piros ruha, amely szinte elvakított. Nem láttam a csodálatos domborulatokat, nem fedeztem fel, hogy a ruha annyira rövid, hogyha leülök bepillanthatok alá, és természetesen egyáltalán nem láttam be a dekoltázsába.
- Na bejössz?
- Nem - mondtam azzal beléptem az előszobába, amelyben nem éreztem meg azt az átható parfümillatot, amitől sosem gerjedtem be.
- Azt hiszem, az lenne a legrosszabb, ha elkezdenénk a korrepetálást - susogta és elindult a szoba felé. Én persze nem követtem, és nem néztem az egyáltalán nem ringó csípőjét és fenekét. Mikor beértünk a szobába, nem kínált hellyel és nem velem szembe ült le. Mondanom se kell, hogy nem volt rajta bugyi. Na de milyen nem volt! Nem volt fekete csipke és nem láttam a vékony anyag mellett kitüremkedő ajkakat ott a pamutanyag árnyékában.
- Ugye nem kérsz inni?
- Nem.
- Kólát vagy málnaszőrt nem kérsz? Vagy esetleg tonikot nem?
- Azt végképp nem- szögeztem le.
Ellibegett és nemsokára nem tért vissza a kezében egy pohár áttetsző folyadékkal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.15 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 07:33
Nagyon gyenge.
#9 gyagya15 2014. 09. 21. vasárnap 16:29
röviden szar
#8 sztbali 2014. 09. 19. péntek 14:21
Ez a sok "nem"-ezés miatt nagyon gyenge.
#7 veteran 2014. 09. 19. péntek 07:59
Gyengénél is rosszabb.
#6 Andreas6 2014. 09. 19. péntek 07:51
Gondolom, az ötlet a "Hogyan nem találkoztam Bartók Bélával" című valóban humoros írástól ered. Annyira nem rossz.
#5 gyuri0926 2014. 09. 19. péntek 07:42
Sokan nem feküdtek le a tanárnőjükkel , azért mindenki meg ne írja !!!! Ez nekem paródiának sem tetszett ....
#4 A57L 2014. 09. 19. péntek 06:12
Egynek elmegy.
#3 Rinaldo 2014. 09. 19. péntek 06:10
Hüjeség.
#2 feherfabia 2014. 09. 19. péntek 05:22
Így nagyon gyenge! 4p
#1 Törté-Net 2014. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?