A+ A-

Szilveszteri mulatság

Szilveszter éjjelre házibuliba voltunk hivatalosak egy közös baráthoz. Voltunk már itt korábban is ilyen mókázáson, így tudtuk mire számíthatunk és most sem kellett csalódnunk.
Amit már előre tudni lehetett, hogy a lakás alapterületéhez képest nem leszünk épp kevesen.
A délután folyamán szépen rendbe szedtük magunkat, majd egy laza petting - közös zuhanyzás, egymás mosdatása (sikamlós kezek csúszkálnak puha, meleg bőrön) - után felöltöztünk. Jómagam vastagabb nadrágot, vékonyabb inggel és pulóverrel húztam magamra, míg ő mintás harisnyát (normál állapotban egyszínűnek tűnik, de felvéve csíkos lesz), térd alá érő fekete szoknyát és pánt nélküli fekete-fehér mintás felsőt.
Magunkhoz vettük az estére szánt itókát, majd elindultunk a buliba.
Kicsit korán érkeztünk, így mi lettünk az elsőt. Segítettünk a háziaknak díszítgetni, pakolgatni - na meg természetesen pusztítani az alkoholt. A cuccainkat - kabát, táska - a hálóban helyeztük el, mivel az - elvileg - nem tartozott a bulihoz.
Lassacskán érkezett a többi meghívott is, akikkel természetesen kellett valamit fogyasztani, így 10-re már elég jó hangulat kerekedett; folyt a szesz, a tánc... Jó melegünk is lett, így elmentem letenni a pulcsimat a többi dolgunkhoz. Visszafelé betértem a konyhába, hogy egyek valamit. Itt találkoztunk újra. Neki is melege lehetett, mert a csíkos harisnya már lekerült róla. Nyomtam egy csókot az ajkára és már léptem volna tovább az asztalhoz, mikor a karjaival átölelte a nyakam és nyelvét a számba dugta. Közel léptem hozzá, magamhoz húztam és visszacsókoltam. A nyelveink szabályos csatát vívtak az egymáshoz tapadó ajkaink között. A heves nyelvpárbaj közben a hátát és fenekét simogattam, ő pedig a nyakam és a tarkóm.
Miután ajkaink elszakadtak egymástól kézen fogtam és elindultam vele a "táncparkett" felé. Itt erős félhomály - majdnem teljes sötét - uralkodott. Épp valami lágyabb zene szólt, így egymáshoz simulva ringatóztunk, miközben ajkaink újra egymásra találtak, kezeink pedig felfedező útra indultak a másik testén.
Forrt a vérem. Egyre mohóbban kívántam az ajkait. Ujjaim már inkább markolták a domborulatait, mint simogatták. Az ő ujjai is egyre gyakrabban "akadtak bele" a hajamba. Légzésünk zihált. Időközben a zene üteme is gyorsult.
Kézen fogtam és elindultam vele a háló felé. Különösebben nem érdekelt, hogy mennyire tiltott zóna a szoba. Becsuktam magunk mögött az ajtót. Mivel kulcs nem volt hozzá, így fogtam egy széket és azzal támasztottam ki, hogy lehetőleg senki ne zavarjon meg minket.
Akár a "táncparketten", itt is egymásnak estünk. Hevesen csókoltuk egymást - néha egy-egy finomabb harapás is becsúszott - miközben kezeink a másikat tapintották.
A nyakát kezdtem csókolni, harapdálni, szívogatni, miközben a kezeim a felsőjét lejjebb igazították a mellei alá, majd kikapcsoltam a pánt nélküli, selymes anyagból készült fekete melltartóját.
Lejjebb hajoltam, kezeimbe vettem a melleit és gyúrogatni kezdtem őket, miközben a bimbóit szívogattam. A kezeivel egyre szorosabban húzta kebleihez a fejemet, majd a fülembe súgott valamit. Először nem is értettem, mert nem igazán figyeltem oda, aztán leesett;
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2014. 09. 13. szombat 09:28
5P Közepes lett.
#9 Rinaldo 2014. 09. 13. szombat 06:44
jobbat vártam.
#8 listike 2014. 09. 12. péntek 06:06
1ppont.
#7 rockycellar 2014. 09. 11. csütörtök 18:56
elég gyenge 4 pont
#6 sztbali 2014. 09. 11. csütörtök 15:26
Egyszerű és teljesen sablonos.
#5 zsuzsika 2014. 09. 11. csütörtök 13:22
5 pont.
#4 papi 2014. 09. 11. csütörtök 13:16
Ezt a történetet már sokan megírták.
#3 veteran 2014. 09. 11. csütörtök 12:11
Megszokott stílus.5p.
#2 feherfabia 2014. 09. 11. csütörtök 05:42
7P
#1 Törté-Net 2014. 09. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?