A+ A-

Egy fiú férfivá avatása

Elég sok pasival volt már dolgom, de férfivá avatnom csak egyetlenegyet sikerült. Azt is unokahúgomnak, Zsuzsinak köszönhettem, akivel együtt vettem el egy fiú szüzességét. Huszonhárom éves voltam, amikor nagybátyámék meghívtak magukhoz az egyik dél-dunántúli kisvárosba, ahol éltek. Látogatásomnak Pali bácsi és Ancsa néni is örültek, de a leginkább mégis 16 éves unokahúgom, Zsuzsi. Egy szobában aludtunk, s minden áldott éjjel szinte hajnalig beszélgettünk. Zsuzsi olykor engem is faggatott a férfiakkal kapcsolatos tapasztalataimról, de mégis ő mesélt többet magáról és saját szexélményeiről. Igen, bármilyen hihetetlenül is hangzik, ennek a 16 éves bakfisnak már komoly szexélményei voltak. Szüzességét már több mint egy éve elvesztette, s azóta saját elmondása szerint már négy fiúval is volt - legalábbis szexuális - kapcsolata. Közülük kettő csak amolyan buli utáni OneDate-partner volt, a harmadik egy másodéves egyetemista, akivel három hónapig járt, de az aztán beleszeretett az egyik évfolyamtársnőjébe és megszakította vele a kapcsolatot. A legproblematikusabb viszont talán éppen Tamás volt, az osztálytársa és mostani fiúja, akivel a csókolózástól a pettingen át a franciázásig már sok mindent kipróbáltak, csak éppen "azt" nem, pedig Zsuzsi már nagyon szerette volna.
- Tamás istenien tud kényeztetni alul a nyelvével és az ujjaival - mesélte egyik éjjel -, s én is már jó párszor kivertem és furulyáztam neki, de "arra" valahogy sohasem tudja elszánni magát. Pedig annyira szeretnék vele végre... Nincs valami ötleted, hogy tudnám rábírni?
- Hát, ötletem még csak-csak lenne - feleltem -, de távolból nem tudok igazán tippeket adni. Mit gondolsz, benne lenne egy hármas partiban? - tettem hozzá rövid töprengés után.
- Szerintem biztosan - mondta Zsuzsi felvillanó szemmel. - És akkor te is beszállnál?
- Be, persze, ha téged nem zavar.
- Á, dehogy! Még úgyse láttam soha, hogy mások hogy csinálják. Pedig nagyon kíváncsi lennék - tette hozzá huncut mosollyal.
Így is történt. Zsuzsi már másnap azzal jött haza az iskolából, hogy megbeszélte Tamással, hét végén együtt elmegyünk Balaton parti víkendházukba.
Nagybátyáméknak persze nem mondtuk meg, hogy a fiú is velünk jön, ők pedig - szeptember lévén - már nem akartak lemenni (illetve fölmenni) a Balatonhoz.
Szombat reggel Pali bácsi kivitt minket az állomásra, de szerencsére sietett vissza, úgyhogy be se jött velünk és nem látta, hogy Tamás már a pénztárnál várt bennünket. Csinos fiatal srác volt, körülbelül ugyanolyan magas, mint Zsuzsi, de rögtön láttam rajta, hogy igazából még kisfiú.
Dél körül értünk a házhoz, s mivel szépen sütött a nap, még lementünk úszni, de a víz már elég hideg volt. Így aztán nem sokáig úszkáltunk, inkább kifeküdtünk napozni a partra. Ezt Zsuzsi unta meg a leghamarabb.
- Elég hideg van - mondta. - A víztől teljesen összefagytam. Felmegyek és bebújok az ágyba, hogy egy kicsit átmelegedjek. Gyertek majd be ti is - tette hozzá ártatlan szemekkel.
Én persze tudtam, hogy ha hideg is volt a víz, Zsuzsi nem azért akart bemenni, mert átfagyott, hanem egész más tervei voltak. Ez be is igazolódott, amikor Tamással egy félóra után bementünk a házba. Zsuzsi ugyan maga felé irányította a nagy, kerek hősugárzót, de jól látszott, hogy anyaszült meztelenül fekszik a paplan alatt. Fürdőruhája egy földre terített törülközőn száradt.
- Nem jöttök ti is? - kérdezte, amikor beléptünk.
- De - feleltem azonnal. - Én is eléggé átfáztam.
Azzal szemrebbenés nélkül kikapcsoltam és levettem a bikinim melltartóját és kibújtam a nedves bikini alsóból. Ott álltam anyaszült meztelenül a nyakig elvörösödő srác előtt, aki szóhoz sem jutott a meglepetéstől. Mivel nyilvánvalóan nem tudta, hogy reagáljon, mintegy segítségképpen odaléptem hozzá, és szó nélkül elkezdtem lehúzni a fürdőnadrágját. Tamás még mindig fülig vörös volt, de hagyta, hogy bokájáig letoljam a csuromvizes bermudanadrágot. Aztán kilépett belőle, villámgyorsan a széles franciaágyhoz lépett, és bebújt Zsuzsi mellé. A gyors akcióra jó oka is volt, mert bármennyire is takargatta, azt még láttam, hogy nem túl vaskos, de hosszát tekintve jól méretezett farka keményen felmered. Zsuzsi gyorsan helyet csinált maga mellett, s én biztos voltam benne, hogy ujjai a hozzá bújó fiú álló dákója köré kulcsolódnak.
Ez azonnal be is igazolódott, amikor az ágy mellé ugortam és egyetlen erőteljes mozdulattal lehúztam róluk a takarót. Zsuzsi jobb kezével a srác ceruzaszerűen felmeredő falloszát markolta. Az ugyan megpróbálta összehúzni magát, hogy ne lássam, de én megnyugtató hangon rászóltam:
- Ne izgasd magad, Tamás, mind a hárman meztelenek vagyunk, azonkívül én már elég sok srác farkát láttam. Inkább csináljunk valamit hármasban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:30
Nekem is tetszett.
#6 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:14
jó lett, szeretem a gruppent, folytasd, én erre 9p tudtam adni, szerintem jó lett
#5 listike 2014. 03. 25. kedd 06:29
Nagyon jó volt.
#4 feherfabia 2013. 12. 29. vasárnap 06:13
Nagyon jó!
#3 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:53
Nem rossz.
#2 vasco21 2012. 07. 19. csütörtök 20:40
Ártatlan fantázia, de édes, ha valóban egy hölgy írta
#1 Törté-Net 2010. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?