A+ A-

Nóra

Már hetek óta egymásra voltunk kattanva. Nóra, aki a társaságban már sok fiú oldalán felbukkant, a többiek szerint is komolyan szerelmes lett belém. Ez talán annak volt köszönhető, hogy én másként beszéltem Vele, mint más srácok, akik számtalan kalandja miatt csak Nedves Nórinak becézték a háta mögött.
Egy kora tavaszi koncerten ismertem meg, ahol az első sorban ugrált átadva magát a zene ritmusának. Hosszú barna haja, tengerkék szemei és édes mosolya szinte azonnal megbabonáztak.
Kapcsolatunkat az első percétől átjárta valami fülledt erotika, ami állandóan létrehozta köztünk azt a bizonyos vörösen izzó hidat. Sokat beszélgettünk, csókolóztunk, és gyengéden simogattuk egymást. Viszont annak dacára, hogy veszett történetek keringtek Nóráról, nem történt ennél komolyabb dolog.
Egyik hétvégén moziba hívtam, éppen a 18. szülinapja után egy héttel. Amikor érte mentem, azonnal láttam, hogy "kívánós" hangulatban van. Nyakában az ezt jelző korall gyöngysort viselte.
Alaposan kicsípte magát, vörös miniszoknyát, magas sarkú cipőt és egy piciny topot vett fel, ami csak arra volt jó, hogy még jobban felizzítsa a férfinép rejtett vágyait. Az illata a szokásosnál is jobban eljutott a tudatomig s alig titkolt sürgetéssel vártam, hogy elkészüljön.
Az apja, aki egyébként néha egész jó "arc", rosszallóan morgott valamit, amikor elköszöntünk és a szokásos újságja mögül tett valami epés megjegyzést a mai fiatalokra.
Boldog voltam, már a házuk előtt vadul csókolózni kezdtünk, mert a tavasz és Nóra illata elborította az agyamat. Rózsaszín nyelvecskéje megkergette az enyémet, én pedig szokásomhoz híven lágyan nyaldostam ajkait, mint a méhecske, aki nem akar betelni a megtalált édes virággal.
Már nem tudom, hogyan jutottunk el a Kispiszkosnak nevezett mozihoz.
Csak a jegyszedő néni láttán tudatosult bennem, mekkora balek vagyok, mert valami tévedés folytán a legolcsóbb jegyet kaptam, és az ebből kifolyólag az első sorba szólt.
Így hát, mint utólag ezt kaján mosollyal konstatáltam, a többi 5-6 néző valószínűleg nemcsak a filmet figyelte.
Már a film előtti unalmas reklámot is vad enyelgéssel tettük felejthetetlenné.
Nóri vad dolgokat suttogott a fülembe, amitől teljesen beindultam, átöleltem és kihasználva a magyar művészfilm sötétebb részeit, formás mellecskéit simogattam. Éreztem, kedvére van a dolog, apró nyögdécselései egyre sűrűsödtek. A combjai teljesen szét voltak tárva s ezt nem hagyhattam büntetlenül, a szoknyája alá nyúlva gyengéden simogatni kezdtem bugyiján át.
Ő sem hagyta magát, mert a zsebemen keresztül, kiszakítva a bélést elkezdte masszírozni, izgatni a férfiasságomat. (Ezt hívják "mozi-zsebnek", mondta később Béla, felvilágosult, tanult barátom.)
Már amúgy is teljesen be voltam zsongva, félrehúztam csöppnyi bugyiját, és az ujjaimmal megéreztem nedves testét.
Simogattam, izgattam a csiklóját, le és fel mozgattam a kezem, ahol megéreztem a számára kellemes pontokat, oda vissza-visszatértem.
Csupa nedvesek voltak az ajkaink, mert őrülten faltuk egymást, nem nagyon törődve a tisztesebb mozilátogatók esetleges véleményével. Nóra combja remegett az izgalomtól és én finoman bedugtam az ujjam a hüvelyébe. Lassan megkerestem a G-pontját hüvelye felső redői közt és gyengéden, de határozottan, körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem.
Éreztem, hogy nagyon jó neki, mert még keményebben kezdte izgatni betonkeményen ágaskodó farkamat. Vágya a plafonig kúszott és láttam rajta, hogy teljesen kikapcsolt. Lehúzta a cipzáramat, és lassan ölembe hajtotta a fejét.
Megnyalta a farkam forró, csintalan nyelvecskéjével és éreztem, ha így folytatja, nem sok kell hozzá, hogy mindjárt orgazmusom legyen.
A film hirtelen nagyon világos lett -hála a rendezőnek-, és megriadva, de egyszerre kaján vigyorral abbahagytuk a pettinget, mert bár izgalmas volt a dolog, azért a kisvárosi moziban nem sűrűn szoktak ilyesmit elkövetni.
A fülébe súgtam:
- Őrülten akarlak!
- Magamban akarlak érezni, drágám- felelte aprókat pihegve.
Ki akartunk menni a moziból, de kint súlyos cseppekben szakadt a tavaszi zápor és ráébresztett bennünket a szerelmes fiatalok s idősebbek örök problémájára: nem volt hová mennünk...
Vágyunkat egy cseppet sem hűtötte le az eső. Ugyanúgy fel voltunk hergelve és legszívesebben már a mozi előtt egymásnak estünk volna.
Szerencsére mentő ötletem támadt!
A páholy részen, az emeleten van egy ruhatár, amit nem használnak már régen. Gyorsan felszaladtunk a csigalépcsőn, s mivel a jegyszedő néni éppen a pénztárossal beszélt, nem volt tanúja csintalan eltűnésünknek.
Behúzódtunk a kicsiny, talán két négyzetméteres, barna függönnyel lezárt, faillatú ruhatárba és pajkosan kuncogtunk.
Vadul és mohón estünk egymásnak, de a szerelem, ami bennünk égett, valahogy mindig ritmusváltásokra késztetett minket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.76 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2014. 12. 4. csütörtök 08:42
Nem nagy durranás.
#12 A57L 2014. 09. 20. szombat 07:08
Nem jött be.
#11 feherfabia 2014. 09. 19. péntek 06:20
10p
#10 veteran 2014. 08. 4. hétfő 15:21
A történet tényleg rövid,de nem rossz.
Andreas6 véleményét már rég el sem olvasom.
#9 papi 2014. 07. 26. szombat 21:41
Gyengécske.
#8 bazsarózsa 2014. 07. 26. szombat 16:08
Kissé rövid, viszont szenvedélyes, tetszett.
#7 sunyilo 2014. 07. 25. péntek 22:11
A történetnél csak Andreas6 véleménye silányabb...
#6 rockycellar 2014. 07. 25. péntek 20:40
Egész jó
#5 Rinaldo 2014. 07. 25. péntek 12:31
Szuper jó.
#4 Bazsi_18 2014. 07. 25. péntek 11:13
Andreas6
Voltál te már mozinak a ruhatárában??
Meg amúgy is kint álltam a minap a vetítő terem ajtaja előtt és semmi hang nem szűrődött ki a filmből, szóval ez ugyan úgy igaz visszafele is.
Milyen lenne ha te bent ülnél a kijárat melletti széken és akik ott várják a következő előadást és beszélgetnek, elterelnék a figyelmedet a filmről.
Az összes moziterem hangszigetelve van....
Ennek ellenére az írás tényleg silány kivitelezésű..
#3 Andreas6 2014. 07. 25. péntek 09:36
Tőletek pár méterre voltak emberek, és senki nem figyelt fel a sikoltozásra?
"amíg mi szerelmeskedtünk alig pár méterre tőlünk." Ezt hogy csináltátok? Mi lenne, ha legközelebb odafigyelnél, hogy ne írjál hülyeségeket?
#2 listike 2014. 07. 25. péntek 06:19
Ez a történet már fent volt régrbben is.
#1 Törté-Net 2014. 07. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?