A+ A-

A nyaralás 2. rész - Az első este

Zuhanyzás után elindultunk, hogy felfedezzük a hotelt. A közrefogott udvar, s a medence csak egy nagyon kis szelete volt a hatalmas területen elterülő nyaraló komplexumnak. A hotelhez tartozott egy nagyon hosszú partszakasz a tenger mellett, aminek volt homokos szakasza, de aztán kis öblökkel tarkított, sziklás rész következett. Több helyen láttunk egymásba gabalyodó párokat. Aztán egy kis erdős része is volt a parknak, így igen változatos képet mutatott az egész. Több helyen voltak kisebb házak is, ahol szintén szobák voltak, de amelyiket nem lakták szabadon nyitva álltak s láttuk, hogy többet ki is használnak a lakók, hogy jól érezzék magukat. Egész napunk ráment mire mindent felfedeztünk, s vacsora után a szobánkban töltöttük az időt. Feleségem bement zuhanyozni, én pedig kiültem a teraszon elhelyezett asztalhoz, egy kávét iszogattam, s figyeltem a helyet. Tőlünk nem messze kb. a harmadik szobában igen érdekes látvány tárult elém. Több férfi ment be a szobába, ahol aztán megjelent egy hölgy.
Teljesen meztelen volt, idősebb lehetett, én úgy 50- 60 körülire tippeltem, de ami igazán megragadta a tekintetemet, azok a hatalmas keblei. Feleségemnek sincs oka panaszra, de ilyen nagy melleket én még csak pornófilmekben láttam ezelőtt. A kora s a hatalmas mérete miatt is nem állt olyan feszesen, de így sem lógott annyira, minden egyes lépésénél csak úgy ringott, hatalmas barna bimbóudvarral és mellbimbókkal. Sosem gondoltam, hogy az idősebb nők vonzanának de ezeknek a melleknek nem tudtam ellen állni, iszonyatosan izgatónak találtam. A termete sem volt éppen az ideálom, hiszen a hatalmas méretű mellekhez igen nagy test is párosult, nem túl nagy de azért látható has, s szép nagy kerek fenék, olyan mindenhol van mit fogni típus. Úgy helyezkedtem, hogy jól lássam mi fog történni a szobában. Kb. 6-7 férfit láttam, akik most mind odaléptek a hölgyhöz, s elkezdték testét csókolni simogatni. Ő pedig mind a két kezét használva elkezdte verni a neki felkínált farkakat. Leült az ágy szélére s az elé álló férfinak elkezdte szopni a péniszét, míg a két keze szorgosan járt fel le két odatartott faszon. Közben egy negyedik férfi betérdelt a lába közé, ahol elkezdte nyalni a punciját. Innen nem lehetett jól látni, hogy csinálja, de az biztos, hogy jól mert szemmel láthatóan a nő egyre jobban beindult. Már ketten álltak előtte akiknek a farkát felváltva szopta, s mindig jutott a kezébe is egy egy pénisz, miközben a többiek csak úgy verték maguknak s várták, hogy sorra kerüljenek. Az első férfiak éppen elélveztek s a hatalmas mellekre, illetve a nő arcára folyatták magjukat, de már újabbak álltak a helyükre, s aki eddig nyalta s ujjazta a punciját most már beillesztette a farkát, s elkezdte dugni a nőt. Aztán pozíciót váltottak, s a nő elkezdte meglovagolnia férfit maga alatt, hatalmas mellei csak úgy rázkódtak, de mindjárt el is kapták két oldalról s elkezdték gyúrni s csókolni a hatalmas bimbókat, amik ilyen távolságról is láthatóan hatalmasra dagadtak. Újabb két férfi élvezett a hatalmas mellekre s egy a nő szájába amit kifolyatott a száján a mellekre. Csillogott a sok férfinedvtől a melle. A farkam olyan keményen állt s teljesen belefeledkeztem a látványba. Most egy másik férfi állt a lovagló nő háta mögé, s elkezdte az ujját síkosítóval bekenni, ujjazta egy kicsit, majd odaillesztve a farkát belehatolt az előkészített popsiba. Szendvicsben dugták most a nőt, amikor egyszer csak egy kezet éreztem meg a farkamon.
- Ennyire felizgatnak az idős nők? - kérdezte feleségem, de mosolya elárulta, hogy nem zavarja sőt.
- Nem tudtam én sem de nézd mekkora mellek, s ezeknek nem tudtam ellenállni. - válaszoltam.
- Nem baj de engem ne hagyj ki ebből, mondta cinkosan, s közben a farkamat simogatta, majd odahajolva elkezdte szájával izgatni. Először csak a nyelvével nyalta végig, majd finoman bekapta s úgy kezdte szopni. Járt a szája péniszemen, miközben a golyóimat simogatta, s a szájának mozgásának ütemében kezével is simogatott.
- Folytassuk odabent - mondta feleségem, s kezemnél fogva a szobába húzott.
Ledöntöttem az ágyra s belecsókoltam gyönyörű puncijába. Nyelvem végig siklott a teljes hosszán, a csiklót is picit érintve, de inkább még mást akartam, ezért mintha csókolnám járt a nyelvem a nedves testrészen. Próbáltam minél jobban behatolni nyelvemmel, mintha a nyelvemmel akarnám megdugni, aztán újra többször fel s alá járt a nyelvem bejárva minden pici részét drágám puncijának. Közben feleségem a melleit simogatta, s én egy majd mivel nagyon nedves volt már két ujjamat dugtam be neki. Ki be kezdtem mozgatni az ujjaimat, miközben nyelvem gyorsan járt feleségem csiklóján.
- Gyere most már tedd be kérlek, mert nagyon közel vagyok a csúcshoz, s érezni akarlak.- kért asszonyom.
Csókolva haladtam felfelé a testén, melleivel játszottam, s amikor ajkaink összeértek, forró csókban, én finoman kezdtem farkam benyomni ujjaimmal jól előkészített hüvelyébe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:49
Az elsőtől jobb lett.
#13 kleinnorbi 2014. 08. 13. szerda 13:10
Feltöltöttem a 3.részt. Nem olyan hosszú, mert nem volt időm mostanában írni, de szerettem volna folytatni mindenképpen. De ígérem lesz még tovább.
#12 veteran 2014. 08. 4. hétfő 10:42
Ne romoljon a színvonal.
#11 listike 2014. 07. 22. kedd 07:24
Az első jobb volt.
#10 hairy_pussy 2014. 07. 22. kedd 05:58
10P
#9 rockycellar 2014. 07. 20. vasárnap 21:29
remélem a harmadik rész sem okoz csalódást eddig nagyon jó mind
#8 Pavlov 2014. 07. 20. vasárnap 07:27
Engem nem mozgatott meg egyáltalán.
#7 mif23 2014. 07. 18. péntek 21:46
Nem rossz.
#6 sztbali 2014. 07. 18. péntek 14:23
Jóféle.
#5 cityoftroy 2014. 07. 18. péntek 07:35
Lesz ez még jobb is
#4 gyuri0926 2014. 07. 18. péntek 07:12
Ez nem gruppen , csak egymás mellett basztak
#3 zsuzsika 2014. 07. 18. péntek 06:51
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 07. 18. péntek 05:49
8P
#1 Törté-Net 2014. 07. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?