A+ A-

Az új énem felfedezése

Írta: GeorgieH
Forrás: Literotica.com
Az ikrek születésnapja után, melyen Wendynek és a három üveg bornak nagy hatása volt rám, közel egy hétig sokkos állapotban voltam. A szégyenlős, illedelmes (de tényleg!) fiatal nő, aki még csak véletlenül sem mutatott magából semmit a férfiaknak, hirtelen különféle furcsa dolgokon kezdett gondolkozni.
Akárhányszor csak Dave szemeibe néztem és láttam, mit gondol arról a vad éjszakáról, reszketni kezdtem az izgalomtól. Akárhányszor csak a testvére rám szegeződő tekintetére gondoltam, ahogy Wendy és én egyre jobban kihívóakká váltunk, a reszketés csak még rosszabb lett.
Azokon a napokon erősen próbáltam megérteni, hogy mit érzek, hogy mi változott meg bennem. És miután végül sikerült rájönnöm mi történt, kénytelen voltam rávenni magamat, hogy el is higgyem...
Egészen egyszerű: maga a kihívás ténye - valami vadat és felszabadultat csinálni... és a legjobb, maga a gondolat, hogy meg fogom tenni. Amikor a férjem testvére úgy látott, és amikor a saját férjem annyira beindult a testvére rám szegeződő tekintetétől... szinte elvesztettem az eszemet. Felszabadította a vad részemet, ami egész életemben le volt láncolva. És a gyönyör, ami ebből fakadt, semmi korábban általam tapasztalthoz nem volt hasonlítható.
De miután sikerült ezt őszintén bevallanom magamnak, mi a fenét csináljak ezután? Egy részem egyszerűen tudta, hogy szeretnék valami ilyesmit újra megtapasztalni - de az öreg, szégyenlős részemnek gőze sem volt, mit kezdjen ezzel.
Annyira össze voltam zavarodva, hogy azt gondoltam, kezdek megőrülni - míg végül Dave megelégelte hirtelen hallgatásom és apró motyogásaimat, amikor elvesztem a gondolataimban. Az egyik éjjel leültetett és csak beszélt és beszélt, amíg végül bevallottam, mi jár a fejemben.
Amikor befejeztem a magyarázatot, szégyentől vöröslő arccal és mindent felülmúló zavarban, megdöbbenésemre felnevetett, hátralökött az ágyon, letépte a bugyimat és minden előjáték nélkül szeretkezni kezdett velem. Oké, megdugott engem.
És mennyei volt.
A következő pár napban kitárgyaltuk, hogyan kellene felfedeznem ezt az új oldalamat. A probléma az volt, hogy a szégyenlős részem, a kedves, illedelmes én, egyszerűen nem tudott szembenézni azokkal a szeretnivaló ötletekkel, amikkel Dave előállt. Ráadásul hajthatatlan voltam abban, hogy nem ismételjük meg az egész szülinapi este dolgot, mivel majdnem messzebbre mentünk, mint amennyit utána el tudnék viselni.
Nem tudtam elképzelni, hogy valaha is olyan felszabadultan megmutassam magam egy másik fickónak, és nem tudtunk előállni olyan tervvel, ami lehetővé tenné, hogy véletlennek tűnjön - ami, ahogy megegyeztünk, az egyetlen módja volt a továbblépésnek.
Aztán Davenek támadt egy kompromisszumos, nagyszerű ötlete. Azt javasoltunk, hogy találjunk egy módot rá, hogy majdnem meztelen legyek, vagy valami hétköznapi dolgot csináljak kihívó módon, így senki sem fogja biztosan tudni, mit is csinálok...
Múlt nyáron végül olyasmit javasolt, amiről azt gondoltam, hogy tényleg meg tudom tenni. Egyszerű volt, nem is jöttem volna zavarba tőle, és nagyon kihívónak éreztem volna tőle magamat. Leegyszerűsítve, egy hosszú utazást tettünk volna a metrón itt Londonban, de úgy, hogy csak egy esőkabátot viselek - és abszolút semmit alatta.
A gondolat, hogy ilyen feltárulkozó legyek a kabát alatt, annyi emberrel, annyi férfival körülöttem, közel hozzám, heves szívdobogást váltott ki. Senki nem fog rájönni, de nagyon, nagyon közel kerülhetnek hozzá...
Egyszerűnek és bolondbiztosnak hangzott, és mivel Dave megígérte, hogy mellettem lesz, bármi történjék (és nagyon komoly esküt tett ezért), tudtam, hogy meg fogom csinálni.
Még akkor is két hétbe telt, hogy összeszedjem a bátorságomat, és egy újabba, hogy találjak egy kabátot, ami elég vékony volt ahhoz, hogy ne tűnjön furcsának a nyár közepén, és ami eléggé takar ahhoz, hogy biztos legyek benne, nem fogok véletlenül villantani senkinek, ha véletlenül bizonyos mozdulatokat teszek.
Egy hétköznap késő reggelét választottuk a megvalósításra, és a félkör metróvonal valószínűleg eléggé tele lesz, hogy a dolog izgató legyen, de nem annyira, mint általában, szóval nyugodtan megkockáztatom, hogy úgy öltözzek.
Amikor elérkezett az idő, hogy lesétáljunk az állomáshoz, Dave rávett, hogy meztelenül álljak a széttárt kabátban a folyosónkon öt percig, mielőtt az utcára léptünk volna - amit teljesen és abszolút mértékben közszemlére tett a kabát vékony anyaga alatt. Ezen kívül hihetetlenül kihívóan éreztem magam, amikor kiléptünk az utcára, és már aggódni kezdtem, hogy ott helyben elélvezek, még mielőtt elérnénk az utca végét.
A szél alig fújt, de befészkelte magát a kabátom alá, és a meztelen bőrömet kényeztette. És határozottan meghitt viszonyt alakított ki az intim részeimmel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.78 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 07. 11. péntek 12:21
Olvastam már rosszabat is.
#7 feherfabia 2014. 07. 10. csütörtök 06:04
5P
#6 rockycellar 2014. 07. 9. szerda 08:37
nem olyan rossz
#5 zsuzsika 2014. 07. 9. szerda 08:36
Közepes.
#4 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:21
így sajnos e mű nekem csak
5p lett, pedig minden jó e írásban, de ha több karakter lett volna benne akkor több szexjelenet is lehetett volna
de azért folytasd!...
#3 deajk2008 2014. 07. 9. szerda 08:19
ez nagyon jó lett
kár, hogy e műnek nem a duplája lett a jelenlegi karakterek száma
mert így az élvezhetőség rovására ment
#2 zoltan611230 2014. 07. 9. szerda 07:34
Jo
#1 Törté-Net 2014. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?