A+ A-

Motoron

Kis családi vállalkozásban gépész munkákat végzek mindenféle mennyiségben és formában. Az egyik kuncsaftomat már évek óta ismerem, mindig megkér valamilyen szerelésre, van úgy, hogy hétvégén vagy este nyolc után. Egy alkalommal, amikor nála dolgoztam, megismerkedtem a feleségével, Évával, mert csak ő ért rá megvárni az éppen eldurrant vízcső javítását. Éva első perctől nagyon tetszett nekem, az a típusú nő, aki nem modell szépségű, de nagyon erős erotikus kisugárzással bír.
Munka közben beszélgettünk a férjéről, a munkámról, a környékről stb. csupa szokásos unalmas téma, amit ilyenkor szokás. Azért érződhetett rajtam, hogy nagyon bejön a csaj, mert Éva is mintha vette volna a lapot és kellemes udvarlós - csipkelődős stílusra váltott. A befejezéskor még szóba került, hogy motorral jöttem és szeretek is motorozni, majd viccesen megjegyeztem, ha van kedve, akkor szívesen elviszem „egy körre” mire ő, minden komolyságot nélkülöző formában közölte, hogy áll elébe.
Éva már majdnem ki is ment a fejemből, amikor, egy hét elteltével felhívott, hogy elviszem e beígért motorozásra. Nem nagyon számítottam erre, de hát egy csinos nőnek férfiember ilyen helyzetben nem mondhat nemet ezért megbeszéltünk egy délutáni időpontot, és érte is mentem.
Amikor megjelent, akkor nem kevés erőfeszítésembe került, hogy ne lássa rajtam, mennyire odavagyok. Én nem szeretem a vékony lányokat, az izgat, hogy ha izmos erős női lábakat, feneket látok és Éváé pont ilyen volt egy feszes farmerbe bujtatva. Sokan talán azt mondanák rá, hogy nagy a feneke de én őrjítőnek találtam, ehhez társult a nagynak mondható mell, melyet sporttopba és kapucnis pulcsiba bujtatott Éva, láthatóan motorozáshoz készült, talán csak a magas talpú szandál nem illett az alkalomhoz. Hosszú barna haja copfba fogva nagyon jól állt a nőiesen kerek szép arcvonásaihoz. Gondoltam legyen meglepetés, hová viszem, ezért ráadtam a bukót és magam mögé ültettem és elkezdődött a lassú, majd egyre vadabb cikázás a város utcáin. Éreztem a nagy mellek kellemes súlyát (már amennyire a bőrkabáton keresztül ezt lehet) és a heves szívdobogást, melyet az adrenalin vált ki ilyenkor. Végül, elhagyva a várost egy kisebb település melletti templom romjaihoz értünk, melyet erdő szegélyezett az egyik oldalról, és gyönyörű kilátás nyílt a másik irányba.
Leültünk a templom romjaiból megmaradt falak egyikére és gyönyörködtünk a kilátásban, cigiztünk, beszélgettünk. Végül nem bírtam ki és mélyen a szemébe nézve megkérdezem:
- Miért jöttél el velem, nem hiszem, hogy csak a motorozás hajtott?
- Hát talán igazad van - válaszolta. - Izgalmasnak találtam, hogy veled kettesben legyek, sajnos a férjem eléggé elfoglalt, sok a szabadidőm.
Ennél a mondatnál leugrott a falról és elém állt olyan szorosan, hogy a haja szinte hozzáért az arcomhoz, majd hirtelen megcsókolt. Mivel mindketten sodródtunk a helyzettel én visszacsókoltam élvezve az ajkai ízét, a haja és a bőre illatát.
Nem tudom mennyi ideig tartott a csókcsatánk, összefolytak a percek de éreztem, hogy a férfiasságom hírt ad magáról, a nadrágom erős dudorral reagált a nő közelségére. Éva hirtelen rátette a kezét a nadrágomat megemelő testrészemre és megkérdezte:
- Ha továbbmegyek, ugye nem fogsz kurvának tartani? - közben kacéran nézett azzal a mély barna tekintetével.
- Nem, de szeretem ha a nők mocskosan beszélnek, nagyon felizgat - mondtam.
- Akkor leszoplak - mondta Éva ugyanazzal a kacér mosollyal, és leguggolt elém kigombolva a pulcsiját és kiszabadítva a farkamat.
Nem tudtam levenni róla a tekintetemet: a nagy melleiből sokat engedett látni a dekoltázs, Éva meg néhány simogató mozdulat után finom dédelgetésbe fogott a makkomon, puszilgatta, nyalogatta, incselkedett vele, rálehelt, majd szorosan körbefogta az ajkaival. A mennyországban éreztem magam, és Éva egyre csak fokozta az élvezetemet, amikor beljebb engedte a farkamat, majd ütemesen csúszkálni kezdett rajta a bársonyos szájával. Megkértem, hogy vegye le a felsőjét, látni akarom a mellét, és ő engedelmesen megtette nekem, amit kértem, miközben továbbra is kacéran a szemembe nézett, amitől a farkam olyan kemény lett, mint még soha.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 genius33
2014. 06. 26. csütörtök 09:50
7 pontos nálam smile Válaszolok rá!
#10 mif23
2014. 06. 26. csütörtök 00:22
Jó. Válaszolok rá!
#9 feherfabia
2014. 06. 25. szerda 06:13
8P Válaszolok rá!
#8 deajk2008
2014. 06. 24. kedd 08:53
nekem ez most 8p lett, mert jó meglett írva és a helyesírás megfelelő, bár azért hosszabb is lehetett volna, de összességében nagyon jó lett és jöhet a folytatás... Válaszolok rá!
#7 deajk2008
2014. 06. 24. kedd 08:51
nagyon jó, mert van benne egy kis különlegesség, hogy más asszonya, akit a főhősünk, mégis magáévá tud tenni, ezért nagyon nagy az izgalom áradat, hiszen tilosba járnak és óvatosnak kell lenniük.. Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2014. 06. 24. kedd 07:58
Közepes. Válaszolok rá!
#5 gyuri0926
2014. 06. 24. kedd 07:26
Egy újabb ribanc feleség . Válaszolok rá!
#4 veteran
2014. 06. 24. kedd 06:14
Nem rossz. Válaszolok rá!
#3 listike
2014. 06. 24. kedd 05:42
Jó volt, de folytatni kéne. Válaszolok rá!
#2 papi
2014. 06. 24. kedd 04:57
Nem rossz, várom a folytatást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 06. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!