A+ A-

A sógornő

Egy megtörtént esetet szeretnék elmesélni, mely közel húsz éve esett meg velem, még ez első házasságom alatt, és a mai napig nem mondtam el senkinek.
Huszonhat évesen nősültem először, feleségem huszonegy éves volt. Nővére még özvegy édesanyával élt. Már régen nem volt barátja, szabadidejét általában otthon töltötte, olvasott keresztrejtvényt fejtetett, vagy ha úgy hozta a sors éppen, tanult.
Az eset, amikor történt már öt éve voltam házas, sógornőmmel a kapcsolatom jó volt, kölcsönösen csíptük egymást, de semmi egyéb. Fel nem merült bennem közelebbi kapcsolat, egyébként is megtanultam házinyúlra nem lövünk, kivétel, ha támad.
Egy nyári délután feleségem noszogatására meglátogattuk anyósomat.
Sógornőm szokása szerint otthon volt, és éppen főiskolai vizsgájára készült.
Alapvégzettségemből adódóan elég széles ismerettel rendelkeztem a tantárgyból, és egyébként is minimális vonzalmam sem volt az anyósommal folytatandó csevegéshez, ezért azonnal kaptam az alkalmon, amikor sógornőm megkért, hogy segítsek neki a tanulásban.
Bevonultunk a szobájában és belemélyedtünk a jegyzeteibe. Szorosan egymás mellett ültünk az ágyon, és az éppen aktuális jegyzet a sógornőm ölében pihent, amit hol én, hol ő lapozgatott.
A melegben csak egy nagyon vékony rövid trikóruhát viselt, mely sejtetni engedte formás vonalait. Nem mondom, hogy egy bombázó volt, de alakja szinte kifogástalan és a lábai is formásak voltak.
Szinte észrevétlenül maradt az egyik lapozás után a kezem a combján, nem volt tudatos, és magam sem ébredtem rá azonnal, hogy ezzel a mozdulattal átléptem a sógor-sógornői kapcsolat határait.
Lelkesen magyaráztam a társadalmi rétegződés kialakulását, amikor egyre forróbb combjának rezdülése ráébresztett, hogy a kezem csupasz bőrét simogatja.
Szinte azonnal elkezdett ereimbe száguldozni a vér és férfiasságom a pillanat töredéke alatt szét akarta szakítani a nadrágomat. Egyre kevésbé voltam képes a tananyagra összpontosítana. Kezem egyre aktívabban indult felfedezőútra előbb csak a comb elülső részén majd óvatosan befelé haladva.
A mozdulatra nem érkezett ellenállás, sőt lassan kezdet szétnyílni sógornőm combja, lélegzése egyre szaporább és mélyebb lett. Nem gondolva a nappaliban beszélgető feleségemre és anyósomra egyre bátrabban közelítettem a legrejtettebb testrész felé.
Ahogy a combok tövébe ért a kezem forró, szinte lüktető vulvát tapintottam. Előbb csak a bugyin keresztül simogattam a sógornőm punciját, aki ettől már szinte reszketni kezdett, zihált és a kezét a combomra tette, a jegyzet az ágyra csúszott.
A mozdulat felért nálam egy hangos igenlő biztatással és félrehúzva a bugyit a nagyajkak között felfelé haladva közelítettem a csikló felé.
Mielőtt célba értem volna nyílt az ajtó és belépett a feleségem. Szerencsére háttal ültem az ajtónak és annyi időm még maradt, hogy kezemet kirántsam a ruha alól, a úgy hogy a mozdulat rejtve maradjon. A rajtunk jelentkező zavart a feleségem a megzavart tanulásnak és magyarázatnak tudta be.
Azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy anyósomat kivinné a temetőbe, megyek-e velük.
Kérdőn néztem sógornőmre, melyben az előbb megzavart tevékenység folytatása, vagy a pillanat varázsának vége iránt fogalmazódott meg kérdés.
A várt segítség meg is érkezet, mert sógornőm kérte húgát, hogy ha lehet, én még maradjak, mert egyébként nem biztos, hogy be tudja fejezni a felkészülést.
Feleségem azonnal ráállt és felajánlotta, hogy majd ő kiviszi az anyját a temetőbe, mi addig tanuljunk nyugodtan.
Az ajtó még szinte be sem csukódott mögöttük, mi észvesztve estünk egymásnak. Forró, követelődző szája a számon volt, és kezem akadálytalanul tért vissza arra a területre, ahonnan feleségem belépésekor el kellett menekülnie. A ruha szinte magától foszlott le sógornőmről, kicsi és kemény mellei szinte a pólón keresztül is szúrták a bőrömet.
Lassan végig haladva a nyakán a melleit vettem kezelésbe, akarom mondani a számba. Előbb apró csókokkal halmozva el a bársonyos pici dombokat majd nyelvem játékával színesítve a játékot. Közben kezem sem maradt nyugton és egyre jobban ingereltem simogattam a punciját.
Nem csak hogy nem ütköztem ellenállásba, de a teste, mint iránytű mutatta, hogy éppen most merre haladjak a szeretkezés és kényeztetésben.
A jelzés egyre inkább lefelé mutatott, hát követetem. Végigcsókolva a hasat a csípőn keresztül elértem a legrejtettebb zugot. Csókoltam és nyelvem játékával ingereltem csiklóját. A gyönyörű teste egyre jobban vonaglott, szapora lélegzése előbb zihálásba, majd kéjes egyre inkább hangosodó nyögésbe ment át. Éreztem, hogy minden porcikájával a beteljesedést várja, ezért egyre gyorsabb munkára ösztökéltem nyelvemet, melynek pillanatokon belül meg is lett az eredménye. Sógornőm teste, mint a felajzott nyíl megfeszült a csípője és combja reszketett, amikor elélvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Rinaldo 2014. 07. 28. hétfő 09:36
Tiltott gyümölcs indig jó.
#15 rockycellar 2014. 06. 26. csütörtök 09:31
10pont
#14 hairy_pussy 2014. 06. 23. hétfő 06:25
nagyon jó
10p
#13 macivp 2014. 06. 21. szombat 07:48
Nagyon jó.
#12 Ickx 2014. 06. 21. szombat 07:48
Jó, sőt egész jó.

10p
#11 tomi19 2014. 06. 20. péntek 19:48
Egész jó 10 pont.
#10 sikamika 2014. 06. 20. péntek 13:45
nem rossz..
#9 zoltan611230 2014. 06. 20. péntek 09:37
nagyon jo
#8 veteran 2014. 06. 20. péntek 09:18
JÓ '10p
#7 deajk2008 2014. 06. 20. péntek 08:21
különben is mindenféle családszex és ehhez köthető sógornő-sógoros szex tetszik, hiszen tiltott és tabu, ezért talán annyira kívánatos is. 10p és szerintem keresd meg volt sógornődet és dugjatok megint egyet...
#6 deajk2008 2014. 06. 20. péntek 08:18
"Megmarkoltam sógornőm feszes fenekét és irányítani kezdtem a mozgását, egyre gyorsabb tempót diktáltam. Éreztem a két menet közötti csekély idő kizárja a gyors ejakulációt, ezért igyekeztem arra összpontosítani, hogy sógornőm jusson előbb a csúcsra neki legyen jó előbb. A testének egyre sűrűsödő reszketése jelezte közeleg a csúcshoz fokozva a tempót egyre magasabbra repítettem." ez a rész nekem nagyon tetszett...
#5 zsuzsika 2014. 06. 20. péntek 07:38
Ismerős.
#4 Andreas6 2014. 06. 20. péntek 06:50
Semmi különös, és minden olyan nyelvtani hibát benne hagytál, ami a mondatból kivéve helyesen van írva, de mást jelent, mint amire azon a helyen szükség lenne. Ne bízz ennyire az automatikus helyesírás ellenőrzésben!
#3 listike 2014. 06. 20. péntek 06:06
Nem nagy durranás.
#2 feherfabia 2014. 06. 20. péntek 05:56
azért nem rossz!
#1 Törté-Net 2014. 06. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?