A+ A-

Lányok

Ahogy a hideg víz átjárta testem, érzetem, hogy a szenvedélyes vágy nem csitul, hanem átalakul egy "akarom" érzéssé. Akkor már a tudatom is akarta a kalandot, nem csak a testem, nem csak az újdonság varázsa volt a tüzelőm.
Így beleburkolózva gondolataimba, a kezem önálló útra tévedt, és önkéntelen mozdulatokkal a csiklómat simogatta. Átadtam magam annak a gyönyörű érzésnek, amit Tündi nyújtott, mikor elém térdelt. Csak egy pillanat volt, de olyan nyomot hagyott bennem, ami azt mondja MÉG! Ekkor egy hang megtörte a varázst.
- Te itt maszturbálsz?? Még meg sem érkeztünk! Mi lesz veled 1 hét után? - és nevetett..
- Nem maszturbáltam, hanem mosakodtam. - mondtam kicsit vörösen.
És mosakodtam tovább. Rohadtul szégyelltem magam.
Közben beugrott, hogy tényleg mi lesz egy hét után. Tündi itt van, minden porcikám akarja az érintését, és nem vagyunk egy szobában. Valahogy el kell intéznem, hogy szabadon lehessünk egy légtérbe. Nem akartam feltűnést, így valamit ki kell találnom. Tudtam, hogy az én szobámból nagyon szép a kilátás, látni a pályát is, és szinte páholyból láthatom a meccseket, amikben én nem játszom. Gondoltam, ezt még felhasználhatom. Meg is kerestem gyorsan Tündiék szobáját, és láttam, hogy a mindig izgága, minden hülyeségre kapható, igazi nőbe bújt kislány, Reni a szobatárs. Gondoltam, hogy ha valami hülyeséget kitalálok, akkor Ő biztosan kapható rá, így azonnal mondtam is neki, hogy szórjuk meg a srácokat víz bombákkal, mert az én szobám ablakából, azt simán megtehetjük, mert már kint edzenek.
Reni azonnal kapott az alkalmon, és szaladt is a szobámba egy csomag lufival. Tündivel elkísértük, és akkor már tudta Ő is, hogy mire megy ki a játék. Jókat nevettünk, ahogy a fiúk ugráltak a vízzel töltött lufik elől, és ahogy beteríti őket a szétloccsanó víz. Hallgattuk a nevetést, a szitkokat, az örök életre szóló bosszúkat ezért a játékértJ
Már akkor tudtam, hogy Reninek ez a játék eltart két hétig, így felajánlottam Neki a szobám, és Ő már költözött is. Ez gyorsan ment, és máris Tündivel laktam...
Kicsit később egy lopott csókkal gratulált is Tündi. Tudtuk, hogy nem fogunk unatkozni.
Kezdődött az edzés nekünk is, így gyors átöltözés, rohanás, késni nem szabad. Egy sport táborba az mindig sokba kerül.
A lelkünket kifutottuk, és félájultan dobtuk el magunkat a füvön. Egymás hegyén hátán szinte, oda, ahol volt egy kis árnyék. A nap, szinte fájt már. Kicsit felemeltem a fejem, átnéztem combjaim közt, és látom, hogy Tündi áll felettem, és nevetve mondja.
- Ne fáraszd le magad nagyon, este buli lesz. Jönnek a srácok zenét hallgatni.
- Jaj, neeee! Komolyan mondod, hogy első este kell ez nekünk? 6-kor kelünk, megyünk terepfutásra, Ti meg bulizni akartok?
Nem is tudom, hogy mi szólt belőlem igazán. A féltékenység, hogy Tündi nem csak velem lesz, vagy a kötelesség tudat.
- Jaj, ne félj, lefekszünk éjfél körül, nyugi, jó buli lesz.
- Hát jó, és egy fáradt mosolyt küldtem nyugtázásul. - Éjfél után majd ketten leszünk, gondoltam.
Aztán játszottunk még kicsit a labdával, átadásokat, heteseket gyakoroltunk, majd elmentünk ismét tusolni. Akkor már vigyáztam a kezeimre, és az esti bulira gondoltam. Zenét hallgatunk, táncolunk is talán. Na de kik jönnek egyáltalán? Legalább szórakoztatóak? Reménykedtem, különben nehezen bírnám a jópofit. Tudtam, hogy gondolataim Tündi testén járnak.
A szobáinkba mentünk egy kis vacsi után, és készülődtünk a bulira. A fiúk telefonáltak, hogy fél óra, és jönnek is. Akkor tudtam meg, hogy a tábor két legjobb pasija jön "zenét hallgatni" hozzánk. Elmosolyodtam, és elindult a fantáziám.
Megérkeznek, mi frissen, vidáman és üdén fogadjuk őket, aztán 10 perc zenehallgatás, jópofi után rátérünk a szexre, ismerve őket. Aztán nem is beszélgetünk, hanem kisebb jelekkel kommunikálunk, hangok nélkül. De ekkor valóban kopogtak, és megérkezett a két "hódító". Kezükben egy kis pezsgő, nem is tudom, hogy honnan szedték, mert ugye az tiltott dolog itt a táborban. De nem bántam, segít egy kicsit ellazulni.
Pezsgő durrant, egyre hangosabban, és gátlástalanabbul nevettünk, és ekkor előkerült az a bizonyos kényes téma, a szex.
- Nektek nem hiányzik már most? A tudat, hogy nem lehet, elkeserít, és arra sarkall, hogy megszegjem.
Mondja a szőke srác, és várja, hogy mindenki hevesen egyet értsen vele. A hatást elérte, mert kiderült, hogy mindenkinek ezen jár az esze.
- Én meg fogom szegni!
Nem is tudom, hogy ezt én mondtam, vagy a pezsgő, de elindította a kérdések sorozatát?
- Velem? - kérdezi a szőke srác.
- Vagy velem szeretnéd? - kérdezi a szépszemű fekete fiú.
Javítva helyzetemen, vagy rontva (?) annyit mondtam, hogy ezen még nem gondolkodtam, de miért is lennétek egymás kizáró tényezői?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ickx 2014. 06. 21. szombat 07:59
A helyesíráson van mit javítani.

"nem voltam teljesen észen"
#11 deajk2008 2014. 06. 18. szerda 13:22
helyesírás megfelelő
#10 deajk2008 2014. 06. 18. szerda 13:22
a szex jó
#9 deajk2008 2014. 06. 18. szerda 13:21
folytasd!
#8 deajk2008 2014. 06. 18. szerda 11:52
10p
#7 deajk2008 2014. 06. 18. szerda 11:52
#6 zsuzsika 2014. 06. 18. szerda 07:14
Ismerős.
#5 Andreas6 2014. 06. 18. szerda 06:17
Gyenge fogalmazás, úgy érzem, elkapkodtad. A nyelvtannal is kissé hadilábon állsz (-ban, -ben, -ba, -be).
#4 A57L 2014. 06. 18. szerda 06:16
Elég jól megírtad.
#3 veteran 2014. 06. 18. szerda 04:43
JÓ:
#2 papi 2014. 06. 18. szerda 02:56
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 06. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?