A+ A-

Az éhes farkas

Semmi nem írta le olyan jól a veszélyt, mint egy sötét éjszaka a hegyekben a Dakota farkasokkal. Blackie is egy volt közülük, egy félvér, kitaszított, egy férfi szívvel. De ez mind megváltozik, mikor megszerzi az örökségét. Annak érdekében, hogy megörökölje a falkavezér címét, muszáj volt párt találnia, vagy megküzdenie minden kihívóval. Az uralkodás hatalmat jelentett, gazdagságot és tiszteletet. Mindháromra éhezett, csakhogy kételkedett abban, hogy küzdőképességei felül kerekednének-e tisztavérű vérfarkas társain.
Azzal, hogy elrabolt egy ártatlan nőt a halálos renegátok falkájából tudta, hogy a helyzete még rosszabbá vált.
Vetett egy pillantást a hálózsákon összegömbölyödött, gyönyörű, aranyhajú nőre. Ki volt ő? Mit keresett a hegyekben egyedül, fegyvertelenül? A lány megremegett álmában, így még egy fadarabot dobott a tűzre. Szikrák és lángok csaptak felfelé, ahogy a fenyőillatú füst kihömpölygött az éjszaka sötétjébe.
Vezető nélkül, a falka néhány tagja engedetlen törvényen kívüliekké vált, akiket Carl Mercer, a könyörtelen vezetett. Ő és ivadékai szeszélyeik szerint rabolt és gyilkolt, és meg akarták erőszakolni ezt a nőt. Balckie gyomra összeszorult a gondolatra, hogy több tucat férfi bántalmazza. Ha farkasváltó lenne, az első férfi a társának nevezetné. Emberként csak egy játékszer volt.
Molesztálnák telhetetlen mohóságuk okán, majd magára hagynák meghalni.
Megértette fajtájának ösztöneit, de az együttérzés hiányát nem.
Gyönyörű arcvonásai, formás teste és nőies illata benne is felkeltette a vágyat. A telihold energiája még jobban erősítette a késztetést, hogy párosodjon. Odasétált, ahol a lány feküdt, nem is tudva az ő veszélyes sóvárgásáról. Előre hajolt, és félresöpörte puha, világosszőke haját az arcából. A sürgetés, hogy levetkőztesse és szétnyissa a lábát, még erősebbé vált. Kezét végigfuttatta a lány oldalán, kitapintva csípőjének vonalát. Nőies illata még erősebb lett, felébresztve minden érzékét. Elképzelte, ahogy lüktető farkát szűk puncijába dugja, nedves barlangja enyhítené a döfései okozta dörzsölődést. Hát nem tartozott neki azért, mert megmentette?
Igen, tedd magadévá, most!
Etta zavartan ébredt, megdermesztette a félelem. Szorosan behunyva tartotta a szemét. Valaki állt a közelében – egy férfi.
Mozdulatlan maradt, miközben a férfi betakarta őt. Majd elment. A többiek után hallgatózott, de csak az ő hangját hallotta. Férfiak vetették rá magukat, akiket még soha sem látott, miközben azon volt, hogy felállítson egy farkascsapdát. Aztán egyikük arcon csapta.
Vajon ez a férfi mentette meg őt a gusztustalan bandától, vagy ő volt a vezetőjük, és elsőként akarja megerőszakolni?
Képtelen volt tovább eltűrni az alatta lévő kő okozta fájdalmat, ezért felkönyökölt.
– Felébredtél. – A férfi odalépett hozzá, és leguggolt. – Hogy érzed magad?
A lány alaposan megfigyelte, miközben felemelte a hálózsák szélét. – Jól, ezt leszámítva. – Elpöccintette a követ.
– Amiatt a kavics miatt kell legkevésbé aggódnod. Mit keresel itt kinn az éjszaka közepén fegyver, ló vagy férfi nélkül, aki megvédhetne? – Aggodalom színezte a hangját.
Etta felült, bosszantotta, hogy szerinte bárkire is szüksége van, hogy megóvja. Az apja a halála napjáig ezt tette. – Volt fegyverem, lovam, és egész biztosan nincs szükségem férfira.
– Szükséged van valakire ezekkel a banditákkal szemben. – A férfi felemelkedett őrző pozíciójából, és a lován lévő nyeregtáskához ment.
Etta alaposan megnézte, azon töprengett, mennyire bízhat benne.
Eddig nem mutatta jelét, hogy olyan lenne, mint a többiek. Mikor visszatért, ki tudta venni az arcát. Szép vonású arc—jóképű. Hagyta, hogy pillantása lejjebb vándoroljon széles vállán, karcsú csípőjén.
Lépteire megfeszült a combján a nadrág. Megpróbálta elképzelni meztelenül, kemény, izmos teste képes lenne enyhíteni benne a sajgást.
– Tessék, enni és innivaló. – Lehajolt, és átadott neki egy kulacsot, meg egy vászonba bugyolált csomagot.
– Etta Barlow vagyok. – Pillantása találkozott a férfiéval, és egész belsője megfeszült.
– Blackie Larimore. – A férfi habozott, hogy elhúzódjon-e, és Etta szíve még gyorsabban vert.
A támadás és foglyul ejtés gondolatától való félelemnek kellett volna eluralkodnia rajta, ehelyett éhezett a szexre.
Blackie határozottan hátralépett. A lány ellenállhatatlan illata az őrületbe kergette. Állat vagy ember, minden nő tüzelt. Az, hogy ma este egy nő közelébe került, gyötrelmes volt számára.
– Azt mondtad, van fegyvered és egy lovad. Mi történt velük? – Megdörzsölte a tarkóját, elűzve a bizsergést, mely a farkassá váláshoz társult.
– Azok a férfiak, akiktől elhoztál, elijesztették a lovam. A pisztoly a nyergen lévő tokban volt.
– Miért szálltál le a lóról?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2015. 12. 21. hétfő 15:54
nekem tetszett és folytasd ...
#9 listike 2015. 11. 18. szerda 16:42
Nagyon gyenge.
#8 sportyman (alttpg) 2015. 11. 18. szerda 14:44
Jópofa.
#7 veteran 2015. 11. 18. szerda 10:23
Egész jó.
#6 cscsu50 2015. 11. 18. szerda 07:44
elmegy
#5 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:10
Közepes.
#4 feherfabia 2015. 11. 18. szerda 05:42
Közepes!
#3 A57L 2015. 11. 18. szerda 04:53
Ez olyan mint egy regény,de nem rossz.6P
#2 Ickx 2015. 11. 18. szerda 02:31
smile Műfajában egész jó, sőt...
#1 Törté-Net 2015. 11. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?