A+ A-

Baleset

Egy egyszerű baleset volt. A lábamban viszont csúnya húzódás keletkezett, ami miatt alig bírtam járni. Orvostól orvosig jártam, de mindenki csak újabb ötletekkel állt elő, hogyan lehetne minél több gyógyszert beszedni, de valahogy a fájdalomra nem tudtak működő gyógyírt. Egy ismerősöm végül azzal állt elő, hogy menjek alternatív gyógyászhoz, aki majd szépen rendbe fog hozni. Nem mondom kétkedve fogadtam, de a fájdalom győzött. Végül ellátogattam ahhoz, a magát gyógyítónak nevező emberhez, akit ajánlottak.
Egy kellemes kis kertes házikó állt egy hatalmas telek közepén. EZ tényleg értsétek úgy, hogy a telek gyakorlatilag egy nagy parkvolt, csodálatos kerti utakkal, fás bokros részekkel, padokkal, kis asztalokkal a fák árnyékában. Talán egy szanatóriumot tudnék így elképzelni. Az épületbe agy kis lépcsőn feljutva lehetett belépni. Tetszett, hogy ezen a lépcsőn egy akadálymentesítő rámpa, sőt a másik oldalán egy felvonó is telepítve volt. Az ajtón túl egy kis recepciós pult volt, ahol mosolyogva fogadott egy kedves hölgy. Azonnal érződött, hogy nagy tapasztalattal rendelkezik, célirányos kérdéseivel, könnyedén behatárolta a problémát a lábammal. Elmagyarázta, hogy ez biztosan összetett feladat lesz, amihez először egy orvosi konzultációt, majd akupunktúrás kezelést, és végül masszőrt javasolt. Teljesen meggyőzött. Kiderült, hogy itt létezik olyan is, hogy a beteg gyakorlatilag beköltözik egy hétre egy kellemes szobába, és közben kapja a kezeléseket. EZ számomra nagyon szimpatikus volt, tekintve, hogy alig bírtam járni, és így még a vizes kezeléseket is fel lehetett venni a listára.
Érthető hogy alig vártam, hogy két nap múlva bekerüljek az intézetbe.
Az orvos nagyon szimpatikus ember volt, és akkurátus vizsgálat után kemény programot állított össze. Azonnal kezdődtek a kezelések, és lám, az akupunktúra szinte azonnal hatott.
Első éjszaka az idegen környezet miatt nem tudtam aludni, ezért a nyitott ablakon át hallgattam az éjszaka neszeit. Éjfél körül hallottam meg az érdekes neszezést. Valaki járt a kertben. Pontosabban kavicságyon olyan furcsa zörejt hallottam, mintha valami nagyon óvatosan settenkedne. Felkeltem és az ablakhoz léptem. Nem féltem, hogy megláthatnak, mert a függöny félig takart, és a szobában teljes volt a sötétség, azonban kint az udvaron kicsit más volt a helyzet. Az épület földszintes volt, és ez a rész ahol a szobák helyezkedtek el, a mögötte elterülő park egy kicsit emelkedett részére nézett. Tehát felfelé tekintettem, és ahogy a szemem a kinti sötétséghez hozzászokott, már meg tudtam különböztetni az árnyakat. Ebben talán, más szobákból kiszűrődő fények is segítettek.
Nagyon nehezen jöttem rá mit látok. Talán mert a zajból először valami állatra tippeltem, hogy ott keresgél az ablaknál. Azonban a sötét tömeg, ami az ablakoktól kicsit távolabb, igyekezvén a fényt elkerülni, egy tolószéknek bizonyult. A benne ülőt a sötét miatt nem vehettem ki tökéletesen, de láthatóan, az ablakokat kémlelte. A fák közé tolatott, és nem mozdult. 15 perc is eltelhetett, amikor feladtam. Mosolyogtam magamba, hogy biztosan valakit kémlel, és ennyiben hagytam. visszamásztam az ágyba és lassan el is szunyókáltam. Reggel, azonban újra eszembe jutott az esemény, így a reggeli kötelező sétámat arrafelé vettem, ahol az árnyat láttam. A fákhoz felérve, megpillantottam a tolókocsi kerekei nyomát. Ismét elmosolyodtam, és megfogadtam magamban, hogy eszemben sem lesz felnyomni a leselkedő ismeretlent. Reggeli közben azért rákérdeztem a konyhás nénitől, hányan vagyunk az intézményben? Mire kiderült, hogy bizony 8 vendég kezelteti magát. Többet nem kérdeztem, nem akartam túl kíváncsinak tűnni, meg a kezelések is kezdődtek. Mit mondjak rendesen megkínoztak. Sokat tudtam meg mit szabad mit nem, és amikor már a doktor úr kivégzett, akkor átkerültem a segédek kezei alá. Az akupunktúrás kezelésnél a tűket egy hölgy helyezte el rajtam. Kedves 40-es hölgy volt, aki sokat foglalkozhatott a boldogság hormonjaival, ez meglátszott alakján,és hogy elengedhetetlen volt, hogy legyen kézközelségben valahol némi csokoládé. Gurgulázva kacagott, és ezt tette szinte mindenen. Ülő helyzetbe a lábamat felpócolva helyezte el a tűket a bokámtól a combom tövéig, eközben nem elmulasztva hatalmas lágy melleivel valahol folyton hozzám dörzsölődni. Bevallom nagyon is kellemes érzés volt. Főleg mert a foglalkozáson csak ketten vettünk részt, nyugodtan kiélvezhettem ezeket az érintéseket, mély pillantásokat eregetve a dekoltázsába. Hát mit ne mondjak vette a lapot. Ettől kicsit jobb kedvre is derültem, így mégis gyorsabban telik a kezelés ideje. Amíg az elhelyezett tűk miatt nyugton kellett maradnom, beszélgettünk is, pontosabban én hallgattam, és igyekeztem mindent megtudni. Kiderült hogy a 8 beteg közt csak 2 férfi van, és állítólag az én esetem a legegyszerűbb. Na nem mondom ez megnyugtatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov 2014. 06. 6. péntek 21:21
Jól ki van találva, de a bekezdések hiánya miatt teljesen összefolyik.
#12 listike 2014. 06. 6. péntek 15:30
A vége miatt nem tetszett.
#11 HamariBerkenye 2014. 06. 6. péntek 14:55
100 point ... smile
#10 deajk2008 2014. 06. 6. péntek 12:20
folytasd!
#9 deajk2008 2014. 06. 6. péntek 12:18
10p
#8 deajk2008 2014. 06. 6. péntek 12:18
#7 veteran 2014. 06. 6. péntek 09:01
#6 zsuzsika 2014. 06. 6. péntek 08:38
Jó.
#5 feherfabia 2014. 06. 6. péntek 06:21
8P
#4 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:40
Jó történet.
#3 hairy_pussy 2014. 06. 6. péntek 05:16
a legjobb amit olvastam az oldalon
10p
#2 papi 2014. 06. 6. péntek 05:08
Nem rossz
#1 Törté-Net 2014. 06. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?